24 / 04 / 2024

bodrum konut satılık

bodrum konut satılık

Denizi, kumu ve tertemiz havası ile tatilcilerin göz bebeği olan Bodrum satılık ev fiyatlarını araştırdık. İşte 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla Bodrum satılık ev fiyatları...

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık!

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel satılık fiyat bilgisi ve proje detayları...

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Bankadan satılık 18 bin konut!

Ödenemeyen krediler sebebiyle bankaların elindeki gayrimenkul sayısı hızla artıyor. 18 bini aşkın konut bankalardan satılık...

İstanbul'da kiralık ve satılık konut fiyatları ne kadar?

İstanbul’un en değerli ilçelerinde satılık ve kiralık konut fiyatları sizler için araştırıldı. İşte İstanbul’da konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçeler...

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 9,97 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mayıs Ayı Sonuçları açıklandı. Buna göre, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.54 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 9.97 oranında arttı...

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Nisan'da yüzde 10,53 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Nisan Ayı Sonuçları yayınlandı. Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0.64 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 10.53 oranında arttı. 

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi yüzde 11,15 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mart Ayı Sonuçları yayınlandı.Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0.83 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11.15 oranında arttı.

Satılık konut fiyat endeksi Şubat'ta yüzde 0,85 arttı!

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye genelinde 81 şehrin tamamını kapsayacak nitelikteki Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi açıklandı.

Satılık konut fiyat endeksi Ocak'ta yüzde 0,85 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. el konutlar fiyat endeksleri 2018 Ocak ayı sonuçları yayınlandı.  Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 0.85 oranında arttı.

Vira İstanbul satılık konut fiyatları!

Vira İstanbul satılık konut fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Vira İstanbul Evleri 17 blok olarak hayata geçirildi...

bodrum konut satılık Haberi

bodrum konut satılık

Tatilcilerin göz bebeği olan Bodrum'daki satılık ev fiyatlarını araştırdık. Denizi, kumu ve tertemiz havası ile sadece yerli değil yurtdışında da bir çok tatilciyi ağırlayan bölgede birbirinden seçkin villa ve daire projeleri yer alıyor. Sadece yaz ayları değil 4 mevsim yaşama uygun şekilde tasarlanan bu projeler lükste ve konforda kışlık evleri bile zorluyor...Yüzme havuzundan, spor salonuna, güvenliğinden saunasına kadar ihtiyaç duyabileceğiniz tüm imkanları içinde barındıran Bodrum konut projeleri sizlere sadece yaz aylarında değil ömür boyu tatil tadında bir yaşam vaat ediyor. 


Satışlar avro üzerinde yapılıyor

Bodrum'da hayata geçirilen projelerin çoğunluğu müstakil villalardan oluşuyor. Konutların hemen hepsi avro üzerinde satışa sunuluyor. Bodrum satılık ev fiyatları ise 345 bin TL'den başlıyor. İşte tüm detayları ile Bodrum satılık ev fiyatları....