23 / 04 / 2024

Bodrum Loft mimarlık ödülü

Bodrum Loft mimarlık ödülü

Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2017 “Turizm Yatırımları Proje“ kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık'ın AKFEN İnşaat için tasarladığı Bodrum Loft Projesi, büyük ödüle layık görüldü.

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Vakko Patisserie, Bodrum Loft'ta şube açıyor!

Vakko Patisserie’nin yeni şubesi, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın geçen yılın temmuz ayında kapılarını açan ‘modern köy’ projesi Bodrum Loft’ta açılıyor...

Pin Bodrum Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Pin Bodrum Mimarlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Özdemir, Emre Şapcı, Fikret Erdem Sungay ve Salih Küçüktuna ortaklığında kuruldu.

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta 36 villayı kiraya verdi!

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta çocuklarıyla iş başına geçti ve köyü 1 Temmuz'a yetiştirdi. Akın, projedeki 36 villayı da kiraya verdi...

Hamdi Akın'ın 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta kiralar 12 bin euro!

Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta bulunan villaların aylık kiraları 8 ile 12 bin Euro aralığında değişiyor. Cazip fiyatlarıyla dikkat çeken proje, ünlülerin akınına uğruyor...

Tabanlıoğlu Mimarlık'a İtalya’dan ödül!

Avrupa’nın en yetkin mimari değerlendirmelerden birisi olan The Plan Award 2018’de Tabanlıoğlu Mimarlık “Bodrum Loft” projesiyle ödül aldı. 

Tabanlıoğlu Mimarlık Bodrum Loft Projesi'ne ödül!

Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2017 “Turizm Yatırımları Proje“ kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık'ın AKFEN İnşaat için tasarladığı Bodrum Loft Projesi, büyük ödüle layık görüldü.

ODTÜ Mimarlık öğrencilerinden Mehmet Kocadon’a ziyaret!

ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri ile son sınıf öğrencileri, Bodrum’daki Çatal Ada’da başlattıkları öğrenci projesi kapsamında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Ditto Mimarlık Bodrum'daki evleri güzelleştirecek!

Bodrum'un artık bir Ditto'su var. Öncelikle Bodrum evlerini güzelleştirecek her şeye sahip, profesyonel eller Bodrum'daki evleri güzelleştirecek.Ditto Mimarlık & Tasarım Boutique ortakları Ditto'yu anlatıyor:

Office Pan Mimarlık'tan Çelem Loft projesi!

Office Pan Mimarlık'ın Çelem Loft projesi Kadıköy Suadiye'de inşa edildi. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşan projenin inşaat çalışmaları bu yıl bitti.

TeamFores Mimarlık yeni ürünüyle konut ihtiyacını karşılayacak!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, kullanıcılarına sunduğu kişiselleştirilebilen, çağdaş mekan alternatifleriyle, yeni nesil rezidans çözümü ortaya koyarken, üst düzey konut ihtiyacını da karşılamayı hedefliyor.

TeamFores Mimarlık Ümraniye'de lüks konut ihtiyacını karşılayacak!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, çağdaş mekan alternatifleriyle, yeni nesil rezidans çözümü ortaya koyarken, Ümraniye'de gelişmekte olan finans bölgesinin lüks konut ihtiyacını karşılayacak.

TeamFores Mimarlık'tan Ataşehir'e DRS Loft ve Rezidans projesi!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, kullanıcılarına sunduğu kişiselleştirilebilen, çağdaş mekan alternatifleriyle, yeni nesil rezidans çözümü ortaya koyuyor.

Bodrum Loft mimarlık ödülü Haberi

Bodrum Loft mimarlık ödülü

Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2017 “Turizm Yatırımları Proje“ kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık'ın AKFEN İnşaat için tasarladığı Bodrum Loft Projesi, büyük ödüle layık görüldü.

World Architecture Festival (Dünya Mimarlık Festivali) –WAF’ın buluşmalarının onuncusun kutlandığı bu yıl, geçen yıl da olduğu gibi Berlin’de yapıldı.

15– 17 Kasım tarihleri arasında düzenlenen WAF 2017, her zaman olduğu gibi yine dünyanın önde gelen mimarlarını ve mimarlık ofislerini ödül programı, konferans ve sergilerle bir araya getirdi, en yeni projelerin sunum ve sergilenmesine, mimarlık ve kent gündemi tartışmalarına ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Jüri ve izleyiciler ve karşısında yapılan canlı sunumlarla değerlendirilen finalist projeler arasında yer alan Bodrum Loft, WAF 2017 jürisi tarafından kategorisinde büyük ödüle layık...