29 / 03 / 2024

Bodrum Swissot oteli nerede

Bodrum Swissot oteli nerede

Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar holdingin gelecek yatırımlarından bahsetti. Çağlar, Avrupa ve ABD'de eski, atıl durumda olan yapı ve turizm tesisleriyle ilgilendiklerini belirtti...

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Türkiye’deki ilk Radisson Collection Oteli Bodrum’da hizmete açılıyor!

Bodrum'un gözde koyları arasında yer alan Aspat Koyu’nda yer alan Radisson Collection Hotel hizmete açıldı...

Ahu Aysal'ın Bodrum’daki yazlığı beach club oldu!

Geçtiğimiz aralık ayında İstanbul’da bulunan oteli Les Ottomans’ı icrayla satan cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Ahu Aysal, Bodrum’da bulunan yazlığını satışa çıkardı. Gündoğan’da bulunan lüks villa, beach club olarak kullanılmaya başlandı.

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Bodrum Hilton Türkbükü Oteli'nin satışı nasıl yapıldı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un Bodrum'da bulunan Hilton Türkbükü'nü satın almıştı. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Serpil Yılmaz bugünkü köşe yazısında bu satışı kaleme aldı...

Ersoy Otelcilik, Bodrum Hilton Türkbükü’nü satın aldı!

Kültür ve Turizm Bakanı'nın sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un 2011'de hizmete açtığı Bodrum Hilton Türkbükü Oteli satın aldı.

Bodrum Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman'ın Bodrum'daki 2. oteli olan Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Kervansaray'ın Bodrum'daki oteli satıldı!

Bodrum Kervansaray otelin satışı gerçekleştirildi. Mega Varlık Yönetim şirketinin sahip olduğu oteli iş insanı Şaban Kayıkçı satın aldı. 

Atilla Uras, Bodrum'daki otelini 390 milyon TL'ye satıyor!

1987'de kurulan batık Marmara Bankası'nın eski Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Uras, "Bodrum'da 210 milyon TL'ye mal ettiğim oteli, bir bankaya olan 10 milyon dolar borcum nedeniyle 390 milyon TL'ye satabilecek müşteriler buldum" dedi.

Epique Island Bodrum 2018'de teslim edilecek!

Aksoy Holding, gayrimenkule içinde 75 lüks villa, 50 süit odalı butik oteli olan Epique Island projesiyle giriş yapmıştı. Epique Island Bodrum 2018'de teslim edilecek.

Kervansaray'ın Bodrum'daki oteli icradan satıldı!

Kervansaray Grubu’na bağlı Bodrum’daki otel, bugün yapılan icra ihalesi ile satıldı. 94 milyon 239 bin TL bedel belirlenen otel 47 milyon 150 bin TL’ye satıldı.

Kervansaray'ın Lara ve Bodrum'daki iki oteli icradan satılıyor!

Bodrum ve Antalya Lara’daki iki otelin icradan satışı için gün açıklandı. Kervansaray markası ile hizmet veren Antalya Lara’daki otel için 318 milyon TL, Bodrum’daki otel için ise 94 milyon TL bedel belirlendi.

Bodrum Swissot oteli nerede Haberi

Bodrum Swissot oteli nerede

Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar gayrimenkul ve turizm sektörüyle ilgilendiklerini belirterek holding açısından 2019 yılında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi ve gelecekteki projelerinden bahsetti. Çağlar; "Avrupa ve ABD'de eski, atıl durumda olan yapı ve turizm tesisleriyle ilgileniyoruz. Bunları satın alıp, bulundukları bölgelere uygun bir restorasyonla ekonomiye kazandırmak istiyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'da 2015'te 75 milyon avroluk yatırımla açtıkları Swissotel Resort Bodrum Beach'in ardından 2020'de de şehir merkezinde Swissotel Residences Bodrum Hill'i tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

"Bodrum, Swissotel'in birden fazla oteline ev sahipliği yapan tek Avrupa şehri olacak"

Burası için yatırım öngörülerinin 100 milyon avro civarında olduğunu ifade eden Çağlar, otel bölümünün 2020'nin, rezidans bölümünün 2021'in yaz aylarında tam teşekküllü olarak hizmet vermeye...