20 / 04 / 2024

bodrum Uluslararası Kongre Merkezi

bodrum Uluslararası Kongre Merkezi

2020’de başlayan Kovid-19 sebebiyle büyük kayıplar yaşayan turizm sektörü, 2021’in tatil sezonuna hazırlanıyor. Türkiye’nin en popüler tatil destinasyonlarından Bodrum’un Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un yeni sezondaki beklentilerini açıkladı.

Bodrum’da Uluslararası Kongre Merkezi yapılacak!

2020’de başlayan Kovid-19 sebebiyle büyük kayıplar yaşayan turizm sektörü, 2021’in tatil sezonuna hazırlanıyor. Türkiye’nin en popüler tatil destinasyonlarından Bodrum’un Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un yeni sezondaki beklentilerini açıkladı.

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9 Ekim'de!

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9-11 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek...

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Sera Group, Bodrum ve Karadağ'da yeni projeler yapacak!

İnşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Sera Group, yatırımlarına devam ediyor. Şirket Bodrum'da 50 milyon dolarlık, Karadağ'da 55 milyon Euro'luk yatırımla iki yeni proje üretecek. Şirketin Avrupa'da uluslararası yatırımlar yapma planı da bulunuyor…

Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Fuarcılık alanında ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlaması planlanan Kayseri OSB himayesinde inşa edilen Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızlandı.

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı açıldı!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle açıldı.

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Ceylan İnşaat’tan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali’ne destek!

Bodrum Yalıkavak'ta düzenlenecek olan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali'ne Ceylan İnşaat'tan destek geldi...

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Türkiye İnşaat Yapı Fuarı 19 Nisan'da yapılacak!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF) 19-22 Nisan'da Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

LUX Bodrum Resort & Residences’a ödül!

Daha ilk yıllında uluslararası arenada mimarlık alanında ödülle taçlandırılan LUX Bodrum Resort & Residences, bu kez de turizm alanında uluslararası bir ödüle layık görüldü. 

LUX Bodrum’da rezidanslar kazandırıyor!

Uluslararası ödüllü LUX Bodrum Resort & Residences projesi kullanılmadığı zamanda yatırımcısına kazandırıyor. Ayrıcalıklarıyla farklı deneyimler sunan projede rezidans satışları devam ediyor. 

Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi'nde söz Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Yapımı yılan hikayesine dönen Ankara Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi ve Fuar Alanı için anlaşma bir türlü sağlanamadı. Projeyle ilgili son sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan söyleyecek. .

bodrum Uluslararası Kongre Merkezi Haberi

bodrum Uluslararası Kongre Merkezi

2020'de başlayan koronavirüs salgını, tüm sektörlerde olduğu gibi, turizmde de geçmiş yıllara göre büyük kayıplara neden oldu. Sputnik News'ten Maksim Durnev'in haberine göre; Türkiye ekonomisi için, turizm gelirlerinin yaşamsal önemde olduğu biliniyor. Türkiye’de turizm sektörü, 2021'de, bir önceki yılda yaşanan kayıpları geri almanın yollarına bakıyor. Türkiye’nin en popüler tatil bölgelerinden Bodrum’da da 2021 yaz sezonu için, çalışmalar yoğunlaştı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, bugüne kadar yaşanan krizlere rağmen, ayakta durmayı başardıklarına dikkat çekerekn, 2020’de Avrupalı orta sınıfın yerini Rusya ve Ukrayna’dan gelen turistlerin aldığını belirtti. Aras, 2021 yaz sezonunda da aynı beklentide olduklarını dile getirdi. “İngiltere’den, Almanya’dan olumsuz haberler geliyor Türkiye için” diyen Bodrum Belediye Başkanı, 2020’ye göre, Rus turistin Bodrum’a üç kat yüksek talep gösterdiğini de belirtti. 

İşte Bodrum...