18 / 04 / 2024

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal satılık daire

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal satılık daire

Bodur Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen Daire Kartal projesinde konut teslimleri Eylül ayında başlayacak.

Bodur Zuabi Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodur Zuabi Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Zuabi ve Yusuf Bodur ortaklığında kuruldu.

Uygun Daire Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uygun Daire Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Irmak Mustafa Bettal, Rakhmyatzhan Angarov tarafından kuruldu.

Daire Kartal projesinde 2 yıl kira garantisi fırsatı!

Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yeni bir kampanya başlattı. Projede yüzde 20 indirim ve 2 yıl kira garantisi fırsatı sunuluyor...

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim!

Kale Grubu’nun yapı ürünleri sektöründeki 61 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

Daire Kartal'da yüzde 30 indirim!

Bodur Gayrimenkul imzasını taşıyan Daire Kartal’da Babalar Günü’ne özel 24 Haziran'a kadar geçerli yüzde 30 indirimle ev almak ve hemen taşınmak mümkün.

Daire Kartal kampanyalı daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da Bodur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Daire Kartal'da yaşam başladı. İşte, Daire Kartal kampanyalı daire fiyatları...

Daire Kartal'da 299 bin TL'ye!

Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, KDV ve tapu harcında yapılan indirimi değerlendirdi. Kayan, teslimlerin hemen yapıldığı Daire Kartal'dan ev almak isteyenlerin de bu düzenlemeden cazip fırsatlarla faydalanabileceklerini söyledi. 

Daire Kartal’dan arabalı ev fırsatı!

Bodur Gayrimenkul’ün “Bir Kale rezidansı” olarak Kartal’da inşa ettiği ‘Daire Kartal’ projesi, yeni kampanyalarla konut sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor.

Daire Kartal'a LEED Gold yeşil bina sertifikası!

Bodur Gayrimenkul’ün, Kartal’da inşa ettiği Daire Kartal projesi, LEED Gold (Leadership in Energy and Environmental Design) sertifikasını alarak çevreye duyarlı bir yapı olduğunu göstermiş oldu. 

Daire Kartal fiyatları 2018!

Bodur Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Daire Kartal'da daire teslimleri 2017 yılının Eylül ayı itibari ile başladı..

Daire Kartal 2018 fiyatları!

Bodur Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Daire Kartal projesi tek bloktan oluşuyor. Peki Daire Kartal 2018 fiyatları ne kadar?

Daire Kartal 2017 güncel ev fiyatları!

Bodur Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal'da inşa edilen Daire Kartal projesi toplam 244 daireden meydana geliyor. Daire Kartal 2017 güncel ev fiyatları 340 bin TL'den başlıyor...

Daire Kartal ev fiyatları ne kadar?

Daire Kartal Evleri Bodur Gayrimenkul tarafından 26 katlı tek blok olarak hayata geçirildi. Daire Kartal ev fiyatları ne kadar?

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal satılık daire Haberi

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal satılık daire

Bodur Gayrimenkul’ün, Kartal’da hayata geçirdiği Daire Kartal projesinde konut teslimleri Eylül ayında başlayacak, peşinat ödemesi ise Ocak 2018’de yapılacak.


Kale Grubu’nun yapı ürünleri sektöründe 60 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul; Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da inşa ettiği ‘Daire Kartal’ prajesinde, konut teslimlerine hazırlanıyor. 


Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajının sunulduğu Daire Kartal projesinde teslimatlar Eylül ayında başlayacak, peşinat olarak belirlenen tutar ise Ocak 2018’de ödenecek. 


Kale markalı ürünlerin en güzel örnekleri ‘Daire Kartal’da

Kartal’da yükselen prestijli projede, Kale markalı ürünlerin en güzel örnekleri kullanılıyor. Metro istasyonuna yakınlığıyla da değer kazanan ‘Daire Kartal’, özgün mimarisi, hayatı kolaylaştıran tasarımı, Adalar’ı tam karşıdan gören deniz manzaralı konumu ile ayrıcalık yaratıyor. 


Mimarisinden dekorasyon ve tasarımına kadar her detayına özen gösterilen, kaliteli, sürdürülebilir ve niş bir proje...