26 / 04 / 2024

boğazda satılık yalı dairesi

boğazda satılık yalı dairesi

İstanbul'un en değerli bölgesi olan Boğaz hattında 60'a yakın yalı satılmayı bekliyor. Satışa çıkarılan yalıların fiyatları ise 4,5 milyon dolar ile 95 milyon dolar arasında değişiyor.

Boğaz’daki 59 yalı satış masasında bekliyor!

İstanbul'un en değerli bölgesi olan Boğaz hattı da gayrimenkulde yaşanan durgunluktan nasibini aldı. 660 yalının bulunduğu bölgede durgunluk nedeniyle satışa çıkarılan yalılar müşteri bulamıyor. Halen Boğaz'da 59 yalının satış masasında olduğu ifade ediliyor…

İstanbul'daki satılık 33 yalının toplam değeri 951 milyon dolar!

Boğaz'ın incisi 33 yalı yeni sahibini bekliyor. İhtişamları ile büyüleyen yalıların fiyatları da dudak uçuklatıyor. 8 ile 80 milyon dolar arasında fiyata sahip satılık yalıların toplam değeri 951 milyon dolar.

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

İstanbul’da kiralık ve satılık ev fiyatlarında son bir senede büyük bir yükseliş kaydedildi. Bir sene öncesine kadar bin 500, 2 bin TL seviyesinde evlerin kiralanabildiği İstanbul’un birçok semtinde boş konut kalmadı.

Beykoz'daki satılık yalılar sahiplerini bekliyor!

İstanbul'un sahil bölgelerinden Beykoz'da yalı piyasasında canlılık yaşanıyor. Bu sene 85 satılık yalı ilanı bulunuyor. Yalıların fiyatı 3 milyon TL'den başlıyor.

Dünyanın en pahalı satılık evleri!

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca dolarlık evler satılığa çıkıyor. Bazı evler fiyatları nedeniyle 3-4 yılda alıcı bulabiliyor. İstanbul'daki Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı'da dünyadaki en pahalı satılık evler listesinde yer aldı.

Boğaz'ın tarihi eser yalıları satışta!

Dünyanın hayran olduğu Boğaz’daki satılık yalıların fiyatları sizler için araştırıldı. Yalıların satış değeri; tarihi eser statüsü, rıhtımı ve bahçe büyüklüklerine göre değişiyor.

İstanbul'un satılık 250 köşkü!

Saraylar, yalılar, köşkler... İstanbul’da bulunan tarihi eser niteliğindeki 34 bin köşkün 250’si satılık.

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal Referans Kordonboyu satılık!

Kartal Referans Kordonboyu satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Kiler GYO imzasıyla inşa edilecek proje Boğaziçi Köprüsü’ne yaklaşık 23 kilometre mesafede bulunuyor.

Daire Kartal Yalı satılık daire!

Daire Kartal Yalı satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Ön satışları devam eden proje Bodur Proje Geliştirme Gayrimenkul imzası ile inşa edilecek.

boğazda satılık yalı dairesi Haberi

boğazda satılık yalı dairesi

İstanbul'daki yalıların fiyatları 4,5 milyon dolar ile 9,5 milyon dolar arasında değişiklik gösteriyor. Yalılara en büyük ilgiyi ise Katarlılar'dan geliyor. 

İstanbul Boğazı'nın her iki yakasında 366'sı tarihi eser niteliğinde 600 yalı bulunuyor. Bunların 30'u tarihi eser değerinde olan 60 yalı şu anda yeni sahibini bekliyor. 

Aynı zamanda 40'a yakın da yalı dairesi satışa çıktı.Yalı ve yalı dairesi fiyatlarında en büyük etken lokasyon, tarihi değer ve rıhtım uzunluğu. Tarihi eser değeri bulunan yalıların tavan yüksekliği de çok önemli..

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran'da bu yalıların birçoğunu satıyor, elindeki yalılardan birtanesi de Fethi Tınmaz Yalısı. Yalı, toplam 19 milyon liraya satışa sunuldu.

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, yalı satışları ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Ekonomik nedenlerden,miras kavgasından,vefat olaylarından ya da büyüme,küçülme gibi nedenlerden dolayı satışa...