19 / 04 / 2024

boğaziçinde arsa değeri

boğaziçinde arsa değeri

21 Ocak 1930 tarihli Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan Deftarlık tarafından verilen ilanda Boğaziçi'nde bir kısmı Nemlizade ailesine ait 5 dönüm tarla, 10 dönümlük fundalık seneliği 50 liraya kiraya verilecekmiş.

Torun Tower'ın değeri 14 milyar TL'yi aştı! 

Torunlar GYO tarafından arsa değeri dahil olacak şekilde Torun Tower'ın 2023 yıl sonu değeri açıklandı. İşte o rakam...

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

Boğaziçi Arsa Lapseki'de imarlı arsa satışları başladı! 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Boğaziçi Arsa Lapseki, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 15 dakika mesafede, boğazın kalbinde hayata geçiriliyor. Peki Boğaziçi Arsa Lapseki'de arsa büyüklükleri ve fiyatlar ne kadar? 

Portoran Boulevard Çankaya'nın değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Portoran Boulevard Çankaya projesinin arsa değeri 662 milyon 110 bin TL, hali hazır durum değeri 1 milyar 698 milyon 185 bin 860 TL, tamamlanmış halinin değeri ise 4 milyar 259 milyon 890 bin TL olarak belirlendi.

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin sit alanı statüsü değiştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün 8 Eylül tarihinde açıkladığı karara göre, yeşil alan içinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi ve yakın çevresi doğal sit alanının statüsünde değişiklik yapıldı.

İstanbul'un arsa değeri 23,4 trilyon liraya ulaştı!

Mega kent İstanbul'un arsa değeri 23,4 trilyon TL'ye ulaştı. Peki arsa değeri en yüksek ilçeler hangileri?

Akfen GYO'nun 2021'in ilk çeyreğinde piyasa değeri 1.3 milyar TL oldu!

Akfen GYO'nun 8 Nisan 2021 tarihi ile şirket piyasa değeri 1 milyar 334 bin TL'ye ulaştı. 31 Mart tarihli verilere göre; şirketin net aktif değeri 1 milyar 455 bin TL oldu. Akfen GYO 2021'in ilk çeyreğinde, tüm gayrimenkullerinden 19 milyon 326 bin TL'lik kira geliri elde etti. 

Kayseri OSB'nin arsa değeri 12 milyar TL'ye ulaştı!

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "OSB’mizin toplam alanı 22 milyon metrekare. Burada 1250 parsel var" dedi. Nursaçan, "OSB’mizin toplam arsa değeri 12 milyar lirayı buluyor" diye konuştu.

Kaçak yapıya arsa değerine göre ceza!

TBMM'de bugün görüşülmeye başlanacak yeni düzenlemeyle kaçak yapılara aykırılığın metrekaresine göre kesilen ceza sistemi değişiyor. Düzenlemeyle arsa değeri de cezalara eklenecek...

Yeni Boğaziçi Yasası neler getiriyor?

Yeni Boğaziçi Yasası'nın detayları ortaya çıkıyor. Boğaziçi imar değişimine en çok tepkiyi özellikle Boğaz manzaralı binalarda rezidanslarda oturanlar gösteriyor.

Murat Kurum: Boğaziçi'nde imar yetkisi zaten İBB'de değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığının Boğaziçi'nde imar yetkisini alma durumu söz konusu değildir. Şu an yetki zaten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığında değildir" diye konuştu...

Arsa değeri yüksekse konutta metrekare arttıkça birim fiyat daha da artıyor!

Eva Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Şeyma Şehirli, arsa değerinin yüksekliğinin konut üzerindeki etkisinden bahsetti.

Endeksa’dan iki yeni hizmet: Arsa Değeri Hesaplama ve Endeksa Alarm!

Endeksa.com, iki yeni özelliği olan Arsa Değeri Hesaplama ve Endeksa Alarm'ı yayına aldı. İşte detayları...

boğaziçinde arsa değeri Haberi

boğaziçinde arsa değeri

Deftarlık ilanları


KİRALIK TARLA ve FUNDALIK: Boğaziçi'nde Kalender'de bir tarafı Allahverdi oğlu arazisi, bir tarafı Nemlizadeler'e ait arazi bir tarafı Kalender Mektebi bahçesi ve bir tarafı Milli Emlak arazisi ile mahdut 5 dönüm tarla ile 10 dönümlük fundalık üç sene müddetle kiraya verilecektir. Senelik kirası 50 liradır. Müzayede 30 kanunusani 930 perşembe günü saat 14 te Deftardarlık'ta yapılacaktır.


Cumhuriyet Gazetesi 21 Kanunusani (Ocak) 1930


Abdullah Kutalmış...