16 / 04 / 2024

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın (MARKA) 2015 mali yılı destek programı tanıtım toplantısına katıldı. Vali Zahteroğulları, gelişmek için teknolojik, yenilikçi ve ARGE'ye yatırım programları olduğunu söyledi.

Ahmet Zahteroğulları kimdir?

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları kimdir? Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vali Ahmet Zahteroğulları, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Zahteroğulları...

Bolu Valisi Zahteroğulları Sarot Termal yatırım alanlarını gezdi!

İlçe ziyaretlerini sürdüren Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, hem yatırım hem de turizm tesislerini gezdi. Vali Zahteroğulları, atıl bir şekilde bekleyen eski yatırımlar için acilen bir planlama istedi ve bunları turizme kazandıracaklarını söyledi...

Bolu'nun yaylalarında kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Valisi Ahmet Ümit'in talimatıyla geçen günlerde yaylalarda yeniden başlayan yıkım işlemlerinden sonra yayla sakinleri Bolu Valiliği binası önüne gelip yıkım kararına tepki gösterdi.

Bolu'da yangında 2 çocuklarını kaybeden aileye ev yardımı yapılacak!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki yangına ilişkin olarak "Ailenin tamamen yanmış olan evinin yerine modern bir ev yaptırmayı planlıyoruz" dedi.

Bolu Mengen'de evlerde hasar tespit çalışmaları başladı!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Mengen'de yaşanan su baskını ve dolu yağışından sonra yapılan hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.  Ümit, Mengen'de birkaç evin hasar gördüğünü, gerekli incelemelerin yapıldığını belirtti...

Manisa'da 241 ağır hasarlı, 446 adet az hasarlı konut tespit edildi!

Manisa Valisi Ahmet Deniz, 22 Ocak'ta Manisa'da 5.4 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu..

Manisa Demirci OSB tamamlanıyor!

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ederek ilçede 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi hakkında bilgi aktardı.

Bolu'da imar barışı anlatıldı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından gerçekleştirilen toplantıda Bolu Valisi Aydın Baruş tarafından muhtarlara imar barışı önemi anlatıldı.

Kemal Köksal Stadı'nda inşaat devam ediyor!

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Kemal Köksal Stadı'nda incelemelerde bulundu.

Bolu'ya havalimanı müjdesi!

Bolu’nun havacılıkla buluşturulacağı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından açıklandı.

Batman'da OSB 4. İlave Kamulaştırma Toplantısı yapıldı!

Batman Valisi Ahmet Deniz, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 4. İlave Kamulaştırma çalışmaları dolayısıyla Beşiri ilçesine bağlı Örmegöze ve Danalı köyü hak sahipleri ve ilgili kurumların yöneticileriyle bir araya geldi.

Bolu'da 2017 yatırımları konuşuldu!

Yatırım ve sektörel gelişmeleri değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu'nun 2017 yılı 1. dönem toplantısı, Bolu Valisi Aydın Baruş başkanlığında yapıldı.

Menderes Tekstil çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yaptı!

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak’ı da şaşırtan ve twitter’den paylaşmaya zorlayan; çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yapan iş adamının Menderes Tekstil’i de bünyesinde bulunduran Akça Holding’in sahibi Rıza Akça olduğu ortaya çıktı.

Karahayıt, Termal Kür Merkezi ile cazibe merkezi olacak!

DENİZLİ Valisi Ahmet Altıparmak, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'ye yakınlığı ve termal su kaynakları ile fiziksel tedavi amaçlı gelen turistlere hitap eden Karahayıt Mahallesi'nin bölgenin yenilenecek vizyonu ile termal turizmin merkezi olacağını söyledi.

Batman Çayı projesinde sona gelindi!

Yatırımları inceleyen Batman Valisi Ahmet Deniz, "45 milyonluk Batman Çayı Projesi'nin 5 kilometrelik kısmının bitmesi halinde Batman şehri suyla bütünleşmiş olacak" dedi.

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları Haberi

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları

MARKA'nın 2015 yılı yatırımları toplantısı Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda yapıldı Konferansa Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ilçe Kaymakamları ve ilçe Belediye Başkanları, daire müdürleri ile ilimizdeki sanayici ve tunzmciler katıldı Programın açılış konuşmasını yapan TSO Başkan Vekili Mustafa Özkoparan, MARKA'nın önemine değindi MARKA Bolu Yatırım Destek Ofisi Koordınatoru Tolga Kaya ise MARKA destekleri ile ilgili kısa bir sunum yaptı.


"ŞEHİR OLARAK DA ÜLKE OLARAK DA KABUĞUMUZU KIRDIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM" 

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ise ülkemizin kalkınma yolunda ilerleyen bir ülke olduğunu ifade ederek, "Ben şehir olarak da ülke olarak da kabuğumuzu kırdığımızı duşunuyoBunu da teknoloji üreterek taklit eden değil belki taklit edilen sanayiler kurmamız lazım Bunun için de yenilikçilik ve ARGE'ye yatırım yapacağız Kısacası bizim...