18 / 04 / 2024

Bomonti Uluslararası Kongre ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi adres

Bomonti Uluslararası Kongre ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi adres

Bomonti Uluslararası Kongre ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Bomonti Şubesi, Mehmet Salih Çeçen, Metin Yavuz tarafından 160 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Kasım'da kuruldu

Bodrum’da Uluslararası Kongre Merkezi yapılacak!

2020’de başlayan Kovid-19 sebebiyle büyük kayıplar yaşayan turizm sektörü, 2021’in tatil sezonuna hazırlanıyor. Türkiye’nin en popüler tatil destinasyonlarından Bodrum’un Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un yeni sezondaki beklentilerini açıkladı.

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9 Ekim'de!

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9-11 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek...

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Fuarcılık alanında ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlaması planlanan Kayseri OSB himayesinde inşa edilen Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızlandı.

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı açıldı!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle açıldı.

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Türkiye İnşaat Yapı Fuarı 19 Nisan'da yapılacak!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF) 19-22 Nisan'da Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi'nde söz Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Yapımı yılan hikayesine dönen Ankara Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi ve Fuar Alanı için anlaşma bir türlü sağlanamadı. Projeyle ilgili son sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan söyleyecek. .

Bomonti Hilton Oteli ve Kongre Merkezi 5 yıldızla en iyi otel mimarisi ödülü aldı!

Linea Tusavul Mimarlık “Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center” projesi The International Property Awards’dan Mimarlık dalında “5 star Best Hotel Architecture” ödülünü aldı.

Zuchex Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor!

Uluslararası Ev Eşyaları&Lifestyle Fuarı Zuchex 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 27’inci defa kapılarını açıyor.

Türkerler İnşaat, İzmir Mahall Bomonti projesini tanıttı!

Türkerler İnşaat İzmir'deki yeni projesi Mahall Bomonti'yi tanıttı Türkerler İnşaat, İzmir'i uluslararası standartlarda bir yaşam, iş, kültür, sanat ve eğlence merkezine kavuşturmak amacıyla tasarladığı Mahall Bomonti İzmir Projesi'ni görücüye çıkardı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Marakeş Kongre Merkezi ile ödül aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık, başarılarını uluslararası ödüllerle tescillemeye devam ediyor. Avrupa’nın en prestijli mesleki değerlendirmelerden biri olan The Plan Award 2016’da Tabanlıoğlu Mimarlık “Marakeş Kongre Merkezi” ile ödül aldı.

Bomonti Uluslararası Kongre ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi adres Haberi

Bomonti Uluslararası Kongre ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi adres

Bomonti Uluslararası Kongre ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Bomonti Şubesi, Mehmet Salih Çeçen, Metin Yavuz tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım'da kuruldu. 


Bomonti Uluslararası Kongre ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Bomonti Şubesi iş konusu;Her türlü turizm amaçlı otel ve tatil köyleri dinlenme ve tatil köyleri dinlenme ve günübirlik tesis işlerinin inşaatı yaptırmak,işletmek,kiralamak ve kiraya verilmesini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bomonti Uluslararası Kongre ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Bomonti Şubesi adres: Bomonti, Merkez Mahallesi, Silahşör Caddesi, No:42...