23 / 04 / 2024

Bornova bina tahliyesi

Bornova bina tahliyesi

İzmir'in Bornova ilçesine bağlı kırsal Eğridere Mahallesi'nde meydana gelen heyelan sonra 12 ev tahliye edildi. Uzmanlar, 27 ev için daha boşaltma kararının verilebileceğini söyledi.

İzmir'de toprak kayması sonucu 12 ev tahliye edildi!

İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Eğridere Mahallesi'nde 11 Şubat'ta başlayan toprak kayması sebebi ile hasar oluşan evler boşaltıldı.

İzmir'de tavanı çatlayan bina tahliye edildi!

İzmir'in Bornova ilçesinde, 5 katlı bir binanın 4'üncü katındaki bir dairede tavan ve zeminde meydana gelen çatlama sonrası bina tahliye edildi. 

Bornova'da 14.5 milyon TL'ye icradan satılık 5 katlı bina!

İzmir 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İzmir İli, Bornova İlçe, Altındağ Mahallesi, 55 parselde yer alan 5 katlı binayı 14 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Saadet Partisi’nin yeni genel merkez bina arayışında sona gelindi!

Saadet Partisi'ne yönelik açtığı genel merkez bina tahliyesi kararı sonrası, parti yetkililerinin Ankara’da bina arayışlarında sona yaklaşıldı..

Bornova'ya yeni hizmet binası geliyor!

İzmir Bornova Belediyesi tarafından ilçeye yeni bir hizmet binası kazandırılacak. İnşaatına bu yıl başlanılacak bina için 7 Haziran'da ihaleye çıkılacak.

Bornova Belediyesi'nden 15.5 milyon TL'ye satılık benzin istasyonu!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, İzmir Bornova Pınarbaşı'daki idari bina ve benzin istasyonunu satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

A Loft Bornova'da home-ofis konsepti!

ART2 İnşaat tarafından hayata geçirilen ve 56 dairelerden oluşan A Loft Bornova projesinde daireler, hem ofis hem konut olarak kullanılabilecek şekilde tasarlandı. ART2 İnşaat ortağı Atilla Atila, A Loft Bornova'daki dairelerin akıllı bina teknolojisiyle yapıldığını söyledi.

İzmir Bornova'da 3.7 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir 17. İcra Dairesi, İzmir İli Bornova İlçesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 740 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Bornova'da icradan 5.5 milyon TL'ye bina!

İzmir Bornova'da 4.95198 metrekare yüzölçümüne sahip bina, İzmir 27. İcra Dairesi tarafından 29 Temmuz 2015 günü 15:45 ile 15:55'te açık ihale usulüyle satılıyor.

Arslan Keskin: Bornova'ya Atakule benzeri bir bina yapılabilir!

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin, "Bornova, İzmir'in kapısı, Bornova'ya değer katan projeler getirmek lazım. Örneğin Bornova'ya Atakule benzeri bir bina yapılabilir. Bunlar Bornova'nın prestijini artıracak projelerdir" dedi.

Bornova'da 3.2 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Bornova'da bulunan 1.051,31 metrekare yüzölçümüne sahip bina, İzmir 7. Satış Memurluğu tarafından 28 Mayıs 2015 günü saat 16:25 ile 16:35 arası ihale ediliyor.

İzmir'deki kısmen çöken bina tehlike saçıyor!

İzmir'in Bornova ilçesinin Altındağ semtinde geçen hafta kısmen çöken bir bina, çevreye tehlike saçıyor. Vatandaşlar bina çevresindeki güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğunu belirterek yetkilileri göreve çağırdı.

Riskli bina tahliyesi nasıl olur?

Riskli olarak belirlenen yapıların maliklerine tebligat gönderilmesinin ardından, binanın belli bir süre içerisinde tahliye edilmesi gerekiyor. Peki, riskli bina tahliyesi nasıl olur? İşte tahliye süreci..

Bornova'da satış memurluğundan 2.6 milyon TL'ye bina!

İzmir 7. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; İzmir Bornova, Pınarbaşı Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkarıyor. Binanın toplam bedeli 2 milyon 645 bin TL olarak belirlendi.

Bornova bina tahliyesi Haberi

Bornova bina tahliyesi

İzmir'in Bornova ilçesinin dağlık bölgesinde bulunan Eğridere Mahallesi Ardıç Sokak'ta 4 gündür toprak yüzeyinde hareketlilik yaşandı, kaymalar meydana geldi. Heyelan sonucunda 1 ev tamamen yıkılırken, çok sayıda ev ve hayvan damı zarar gördü. 

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, bölgedeki birçok ev ve mahalle camisinin duvarları çatladı. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine incelemelerde bulunan Bornova Kaymakamlığı, 12 evin boşaltılmasına karar verdi. Vatandaşların başka evlere taşınmaları durumunda da kira yardımında bulunulacağı ifade edildi.

Evlerini boşaltmak için çalışmalar yapan vatandaşlar, gece yarısı toprak hareketliliğinin heyelana dönüşmesi üzerine büyük korku yaşadı. AFAD ekipleri, heyelanın bildirilmesi üzerine bir süredir bölgede araştırma yapan, önlemler alarak bu bölgeyi güvenlik şeridiyle kapattı. Jandarma ekipleri de güvenlik önlemi aldı. Kaymakamlığın ve uzmanların incelemesinden sonra, bu 12 evin yanı sıra 27...