19 / 03 / 2024

Borusan ne kadar ciro hedefliyor

Borusan ne kadar ciro hedefliyor

Borusan Holding CEO'su Agah Uğur, bu yıl konsolide olarak yüzde 10 civarı artışla 5 milyar dolar ciroya ulaşmayı, enerji başta olmak üzere 390 milyon dolara yakın da yatırım hedeflediklerini söyledi.

Borusan'ın hedefi Türkiye’nin en büyük 100 şirketinden biri olmak!

Balnak’ın ardından yeni büyük şirketler almak için kolları sıvayan Borusan, yüksek cirolu dev bir lojistik şirketi olmayı amaçlıyor. Şirketin 2015 hedefi ise Türkiye’nin en büyük 100 şirketinden biri olmak

Yeter gelirli tarımsal arazi büyüklüğü ne kadar?

Yeter gelirli tarımsal arazi büyüklükleri ile ilgili esaslar, 15 Mayıs 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Toprak Koruma Kanununda açıklanıyor. Peki, yeter gelirli tarımsal arazi büyüklüğü ne kadar?

Asgari tarımsal arazi büyüklüğü ne kadar?

Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun'da asgari tarımsal arazi büyüklüğü belirlendi. Peki, asgari tarımsal arazi büyüklüğü nedir? Asgari tarımsal arazi büyüklüğü ne kadar?

Future Park Rezidans fiyatları ne kadar?

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Future Park Rezidans fiyatları ne kadar sorusuna 125 bin TL'den başlıyor cevabı veriliyor.

Seyr-i Adalar daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde yaşama geçirilen Seyr-i Adalar daire fiyatları ne kadar sorusuna cevap olarak 485 bin 336 TL'den başlıyor deniliyor. Proje, Yapı Yatırım imzası taşıyor...

Kartal Yakacık Royal Towers fiyatları ne kadar?

Konutların tamamının 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Kartal Yakacık Royal Towers fiyatları ne kadar sorusuna 300 bin TL'den başlıyor cevabı veriliyor. Projede toplamda 54 adet daire yer alıyor...

Evora İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

İhalesi Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilecek olan Evora İstanbul dükkan fiyatları ne kadar sorusuna 123 bin TL'den başlıyor cevabı veriliyor. Projede 77 adet ticari birim açık artırma ile satılıyor...

Ağustos ayında kiralar ne kadar artacak?

Ev sahiplerinin kiracılarına yapılacakları kira zam oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan enflasyon oranları ile belirleniyor. Peki, Ağustos ayında kiralar ne kadar artacak?

Kentsel dönüşüm risk raporu ücreti ne kadar?

Risk raporu alınmamış veya risk raporunda "risklidir" ibaresi yer almayan rapora sahip binaların yıkımı gerçekleşmiyor. Peki risk raporu nereden ve nasıl alınır? Kentsel dönüşüm risk raporu ücreti ne kadar?

Kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşümde anlaşma ile tahliye edilen uygulama alanındaki yapılardaki maliklere kira yardımı yapılabiliyor. En fazla 18 ay boyunca yapılabilen kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar? İşte kentsel dönüşüm kira bedeli...

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir ne kadar?

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde hayata geçirilen Göl Panorama Evleri Bahçeşehir ne kadar sorusuna yanıt olarak 215 bin TL'den başlıyor yanıtı veriliyor...

Ev kredilerinde dosya masrafı ne kadar?

Ev kredilerinde dosya masrafı, bankalardan kullandığınız kredilerin, banka tarafından yapılan incelemeler sonucu yaptığı masrafları sizden tahsil etmesi olarak ifade ediliyor. Peki, ev kredilerinde dosya masrafı ne kadar?

Lüleburgaz Atıksu tesisi bugüne kadar 5 milyon metreküp suyu arıttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığının bünyesinde faaliyete geçen Aralık 2013 tarihinde faaliyete geçen tesis tarafından bugüne kadar 4 milyon 932 bin 503 m3 atıksu arıtılarak Ergene Nehrine deşarj edildi.

Ankara İstanbul hızlı tren bileti çocuklara ne kadar?

Ankara İstanbul hızlı trende çocuk için bilet kaç liradan kesilecek? Ankara İstanbul YHT çocuk biletleri kaç TL? İstanbul Ankara YHT bileti çocuklar için ne kadar? Ankara İstanbul yüksek hızlı tren çocuk bileti kaç lira?

Borusan ne kadar ciro hedefliyor Haberi

Borusan ne kadar ciro hedefliyor


Borusan Holding CEO'su Agah Uğur, bu yıl konsolide olarak yüzde 10 civarı artışla 5 milyar dolar ciroya ulaşmayı, enerji başta olmak üzere 390 milyon dolara yakın da yatırım hedeflediklerini söyledi.


Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi öncesinde değerlendirmelerde bulunan Uğur, "2014'te yüzde 10 büyüme ile yaklaşık 4.5 milyar dolar ciro elde ettik. 2015'te de bu civarda büyüme hedefliyoruz. Tarihimizde ilk defa 5 milyar dolar ciroyu yakalayabiliriz" dedi.


Uğur, büyümede Texas'taki çelik boru fabrikasının bu yıl tam kapasite ile çalışacak olmasının önemli bir etken olduğunu, bunun yanı sıra diğer işlerde de büyüme yakalayacaklarını söyledi.

              

ABD'nin Texas eyaleti Houston şehrindeki fabrika 2014 yılının ikinci yarısında devreye alınırken, bu yıl kapasite kullanım oranını artırılarak 300 milyon dolar ciro hedeflendiği açıklanmıştı.

   ...