29 / 03 / 2024

Borvo Termal Resort Bolu teslim tarihi

Borvo Termal Resort Bolu teslim tarihi

Borvo Termal Resort iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Borvo Termal Resort projesi kapsamında yer alan devremülklerin ödemeleri peşin ya da vadeli bir şekilde yapılıyor

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Sianji Well-Being Resort, Bodrumun ilk termal otelini açtı! 

Sianji Well-Being Resort Otel, termal turizme girdi. Bodrum'un ilk termal oteli Sianji Well-Being Resort tarafından açıldı...

Ferdi Tayfur'un ortağı olduğu Borvo Resort'ta dolandırıcılık iddiası!

Ünlü türkücü Ferdi Tayfur'un adı dolandırıcılık suçu ile anılıyor. Geçtiğimiz yıllarda Bolu Mudurnu'da bir termal otele ortak olup reklamını yapan Ferdi Tayfur'un ortağı olduğu projeden birçok vatandaşın mağdur olduğu söyleniyor.

Emay İnşaat'tan KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort projesi!

Emay İnşaat Yalova’da KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort ile turizm yatırımına hazırlanıyor. Yatırım bedeli 400 milyon dolar olan projede 4 ve 5 yıldızlı 500 yatak kapasiteli, üç farklı termal otel yer alıyor.

Kervansaray Bodrum Resort Hotel icradan 94.2 milyon TL'ye satılıyor!

Bodrum 2. İcra Dairesi Muğla Bodrum İlçesi, Zeytinli Kahve Mahallesi'ndeki Kervansaray Kervansaray Bodrum Resort Hotel'i satıyor. Kervansaray Termal Turizm'e ait olan otelin toplam satış bedeli 94 milyon 239 bin 951 TL olarak belirlendi.

Dikili Ege Uğurlu Termal Resort icradan 9.5 milyon TL'ye satılıyor!

Dikili İcra Dairesi, Denizköy'de yer alan Ege Uğurlu Termal Resort ve Spa'yı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 518 bin 21 TL olarak belirlendi.

Balıkesir Ramada Resort Kazadağları Hotel hizmete açıldı!

Ramada'nın ilk termal oteli Ramada Resort Kazdağları, Balıkesir'de hizmete girdi. Zincirin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen, Balıkesir’e ilk uluslararası zincire bağlı oteli kazandırdıklarını belirtti.

İzmir Ege Uğurlu Termal Resort'un ihalesi yine ertelendi!

Dikili İcra Dairesi tarafından İzmir İli, Dikili İlçesi'nde bulunan Ege Uğurlu Termal Resort&Spa'yı satışa çıkarıldı. Daha önce 2 kere ihalesi ertelenen turizm tesisinin toplam satış bedeli 9 milyon 536 bin 810 TL olarak belirlendi.

İzmir Ege Uğurlu Termal Resort icradan 9.5 milyon TL'ye satılıyor!

Dikili İcra Dairesi tarafından İzmir İli, Dikili İlçesi'nde bulunan Ege Uğurlu Termal Resort&Spa'yı satışa çıkarıldı. Söz konusu turizm tesisinin toplam bedeli 9 milyon 536 bin 810 TL olarak belirlendi.

Buta Resort Milas iletişim!

Buta Resort, Muğla'nın Kıyıkışlacık mevkiinde hayata geçiyor. Kendine ait marinası, termal kaplıcaları, ormanlık alanları bulunan tatil Köyü toplam 250 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Buta Resort Milas iletişim bilgileri şöyle;

Borvo Termal Tatil Köyü Mudurnu devremülk fiyatları!

Borvo Termal Tatil Köyü Mudurnu'da devremülk 1 ay sonra inşaat başlıyor. Tesiste yer alan devremülklerde 36 ay vade imkanı sağlanıyor.

Mudurnu Borvo Termal Tatil Köyü'nde 6 bin TL'ye devremülk!

Bolu Mudurnu'da tapulu arazi üzerinde inşa edilecek olan Borvo Termal Tatil Köyü'nde inşaat başlıyor. Borvo Termal Tatil Köyü'nde 6 bin TL'ye devremülk sahibi olunuyor.

Ege Uğurlu Termal icradan 9.5 milyon TL'ye satılıyor!

Dikili İcra Dairesi tarafından İzmir İli, Dikili İlçesi'nde bulunan Ege Uğurlu Termal Resort satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 9 milyon 536 bin 810 TL olarak belirlendi.

Borvo Termal Resort Bolu teslim tarihi Haberi

Borvo Termal Resort Bolu teslim tarihi

Borvo Termal Resort projesi, Aben Grup tarafından inşa ediliyor. Borvo Termal Resort iletişim bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Aben Grup Borvo Termal Resort projesi kapsamında 350 dönümlük arsa alanı bulunuyor. Proje; Bolu Kil Özü'nde inşa ediliyor. 


114 adet villadan oluşan Aben Grup Borvo Termal Resort Bolu, devremülk projesi olarak yükseliyor. Projedeki her villanın içinde 3 konut yer alıyor. 




Borvo Termal Resort Bolu projesinin ilk etabında toplam 150 dönüm alan bulunuyor. Borvo Termal Resort Bolu teslim tarihi 2014 senesinin Aralık ayı olarak belirlendi. 


Devremülk satışlarının 14 gece 15 gün olarak yapıldığı proje, 5 yıldızlı otel konseptiyle yükseliyor. 


Borvo Termal Bolu projesi kapsamında satın alınan devremülkün...