23 / 04 / 2024

Bosch APE 3

Bosch APE 3

Bosch APE 3.3, daha kolay üçüncü taraf entegrasyonu, OSDP desteği ve artırılmış okuyucu kapasitesiyle yüksek güvenlik, maliyet verimliliği ve işlevsellik sunuyor.

Bosch GSV29VWE0N 206 lt dikey derin dondurucuda peşin fiyatına 3 taksit imkanı!

Derin dondurucu almak isteyenlere hem Bosch’tan ve hem de HepsiBurada’dan güzel bir haber geldi. Bosch, GSV29VWE0N 206 lt dikey derin dondurucuyu piyasaya çıkarırken, HepsiBurada da bu ürünü 3 ay ertelemeli peşin fiyatına 3 taksitle satışa sundu.

Buzdolabı almak isteyenlere müjde! Bosch 674532 MB no frost buzdolabına tam 3 bin 500 TL indirim geldi!

Bosch’tan evlerin en temel beyaz eşyaları arasında yer alan buzdolabı almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Bosch, 674532 MB no frost buzdolabın alana tamı tamına 3 bin 500 TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Bosch'tan 3 beyaz eşya alana kablosuz dikey süpürge hediye! 12 Nisan 2023 fiyat listesi...

Seçili Bosch ürünlerinde nisan ayına özel fiyat ve kampanyalar büyük avantaj sağlıyor. Bosch, seçili buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesini birlikte alanlara 5.040 TL değerinde unlimited 6 kablosuz dikey süpürge hediye ediyor. 

Bosch HBF514BW0T Beyaz Ankastre Fırın 7 bin 910 TL! En ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 

Bosch ankastre fırın, 66 litrelik geniş iç hacmi ve 3D HotAir teknolojisi aynı anda 3 tepside farklı yemeklerin pişmesini sağlar. Peki cihaz en ucuza nereden alınır?

Bosch Mutfak Makinesi 6 bin 950 TL! En ucuza nereden alınır, özellikleri neler? 6 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch Mum 58720 Mutfak Makinesi, üç boyutlu karıştırma teknolojisi ve 3.9L  geniş hacimli haznesi sayesinde unlu karışımların üstesinden geliyor. 

Bosch'tan Seçili Ankastre Set alana 3.650 TL değerindeki Mutfak Makinesi hediye! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Evleneceklere ve ya evini yenileyeceklere Bosch'tan hediyeli ürün kampanyası. Bosch'tan Seçili ankastre set alana 3.650 TL değerindeki MUM Serie 2 Mutfak Makinesi hediye olarak verilecektir. İşte kampanya detayları

Bosch'tan Buzdolabı ve Çamaşır Makinesini Birlikte Alana Elektrikli Süpürge Hediye! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Evleneceklere ve ya evini yenileyeceklere Bosch'tan inanılmaz kampanya! Seçili solo buzdolabı ve çamaşır makinesini birlikte alana 3.470 TL değerindeki Serie 4 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge hediye.

Kendi kendini temizleyen Bosch ankastre fırın en uygun nerede? 3 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Gövdesi leke tutmayan Bosch’un üst segment bu ankastre fırını “Eco Clean” teknolojisi sayesinde kendi kendini temizleyebilen özellikte. Peki Bosch ankastre fırının başka hangi özellikleri var? En uygun nerede satılıyor?  

Bosch'tan 3 adet solo beyaz eşya alana 4.900 TL değerindeki Unlimited Dikey Süpürge Hediye! 25 Şubat 2023 fiyat listesi 

Bosh yeni evlenecekler ve ya evini yenilecekler için hediyeli kampanya başlattı. Seçili Buzdolapları ile Solo Çamaşır ve Bulaşık Makinesi birlikte alımına Unlimited 6 Kablosuz Dikey Süpürge bedava.

Bosch'tan Ankastre Setlere özel kaçırılmayacak hediye Mutfak Makinesi fırsatı! İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Şubat ayı için geçerli seçili ankastre set alana 3.650 TL değerindeki MUM Serie 2 Mutfak Makinesi hediye kampanyasını duyurdu. İşte kampanyanın detayları 

Bosch'un 9 kilo kapasiteye sahip çamaşır makinesi ne kadar? İşte Bosch çamaşır makinesi 3 Şubat fiyat listesi

Çamaşır makinesine ihtiyacı olanlar için Bosch, 16 farklı lekenin kolayca çıkmasını sağlayan teknolojiye sahip çamaşır makinesini 9 taksit imkanıyla tüketicinin beğenisine sunuyor. Bosch çamaşır makinesi yenilikçi teknolojisiyle de ön plana çıkıyor. İşte indirimli fiyatıyla Bosch çamaşır makinesi..

Bosch ankastre fırın kaç TL? İndirime girdi mi? 31 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Eş zamanlı pişirme ve EcoClean özellikleriyle beğeni toplayan Bosch ankastre fırın, 3 farklı düzeyde mükemmel pişirme vaadi veriyor.  Peki Bosch EcoClean özellikli ankastre fırın fiyatı kaç TL, ne kadar? Bosch Fırının özellikleri neler?

Bosch bulaşık makinesinde görülmemiş indirim! Tam 3 bin 300 TL! İşte 29 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kaliteli beyaz eşyanın adresi Bosch’da büyük indirim var. Bosch bulaşık makinesi tam 3 bin 300 TL daha uygun fiyata satışa çıktı. İşte 29 Ekim 2022 fiyat listesi…

Bosch APE 3 Haberi

Bosch APE 3

Küçük ve orta ölçekli tesislerin bina yöneticilerinin, yazılımlarını, daha fazla okuyucuyu son derece verimli, uyumlu bir erişim kontrol sistemine uydurmak amacıyla daha pahalı, daha karmaşık bir yazılımla yükseltmelerine artık gerek kalmadı.


Bosch Güvenlik Sistemleri’nin küçük ve orta ölçekli kuruluşlar için kullanıma sunduğu Access Professional Edition (APE) 3.3 yazılımı, en fazla 512 okuyucu ve 64 kattan oluşan bir ağa imkan tanıyor. Böylece tek bir ağ tarafından desteklenebilen okuyucu sayısında önemli miktarda artış sağlıyor.


APE 3.3 Milestone XProtect VMS'ye kolayca entegre edilebiliyor. Güvenlik operatörleri, yalnızca Milestone yazılım arayüzünü kullanarak, video doğrulamanın yanı sıra Bosch giriş okuyucularını ve denetleyicileri yönetebiliyor. Bu sayede operatörler için fazladan eğitime, müşteriler içinse ek video kanallarına fazladan lisanslama ücreti ödemeye gerek kalmıyor.


Yazılım, üçüncü taraf işlevlerini entegre etmek için yazılım...