20 / 04 / 2024

Bosch Maxx for Kids Çamaşır Makinesi nasıl

Bosch Maxx for Kids Çamaşır Makinesi nasıl

Bosch Ev Aletleri’ nin yeni çamaşır makinesi WAK 24210TR Maxx for Kids, AllergyPlus&Baby programı ile bebeklerinki kadar hassas ciltleri koruyor; ailelere güvenle kullanabilecekleri çözümler sunuyor...

Global For İntegrated Contracting And Road Work İnşaat Ticaret Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Global For İntegrated Contracting And Road Work İnşaat Ticaret Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi, E. M. Kassım Mohamed Şube Müdürlüğü'nde 100 bin liralık sermaye ile kuruldu.

Bosch'un Bursa OSB'deki yeni fabrikası açıldı!

Bosch, 1975 yılından bu yana faaliyet gösteren Bursa’daki Bosch Fren Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin yenilenen ve üretim kapasitesi artırılan fabrikasının resmi açılışını yaptı.

Bosch Grubu, Türkiye’deki iletişim faaliyetlerini Ünite İletişim ile yürütecek!

Dünyanın önde gelen teknoloji ve hizmet tedarikçisi Bosch Grubu, Türkiye’deki iletişim çalışmalarını yürütmek üzere iş ortağı olarak Ünite İletişim’i seçti.

Burton For Sulitıon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burton For Sulitıon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de, Mohamed. Omar.A. Jaber Alamın Müdürlüğü'nde kuruldu.

Bosch Talent Camp 2015'e 5 mühendislik öğrencisi katıldı!

Bosch Türkiye’nin bu yıl ilk kez düzenlediği ve mühendislik öğrencilerine şirketin tüm süreçlerini yerinde izleme imkânı sunan Bosch Talent Camp 2015, farklı üniversitelerinden seçilen 5 mühendislik öğrencisinin katılımıyla gerçekleşti.

Bosch Grubu satışlarını yüzde 6,2 artırdı!

Bosch Grubu, 2014 yılının ilk verilerine göre geçen yıl satış cirosunu öngörülenin üzerinde yüzde 6,2 artışla 48,9 milyar avroya yükseltti. Denner, büyümeyi, “İnovasyon stratejimiz meyvelerini veriyor” diye yorumla

Bosch Grubu satışlarını artırdı!

Bosch Grubu tarafından açıklanan ön rakamlara göre, Grup, 2014 yılında küresel satışlarını yüzde 6,2 oranında artırarak 48,9 milyar avroya yükseltti. Döviz kurunun etkilerinden arındırıldığında, satışlardaki büyüme yüzde 7,2 düzeyinde gerçekleşti.

Türkiye Bosch, elektrikli el aletleri ciro liginde ilk 5’te!

Bosch’un elektrikli el aletleri alanında Ortadoğu ve Avrupa’da en çok ciro yaptığı 5 ülkeden biri Türkiye oldu. Bosch Elektrikli El Aletleri Ülke Satış Direktörü Metin Bayrak, bu yıl yeni ürünleri vitrine çıkarmaya hazırlandıklarını açıkladı.

Bosch Termoteknik’ten enerji tasarrufu sağlayan çözümler!

Bosch Termoteknik, Buderus ve Bosch markalı yoğuşmalı kombileri, ısı pompası, güneş kollektörleri ve LG Inverter klimaları ile enerji tasarrufu sağlayan ısıtma ve soğutma çözümleri sunuyor.

Bosch, BSH’daki Siemens hisselerinin satın alma işlemlerini tamamlandı!

5 Ocak 2015 tarihinde, antitröst makamlarının onayının ardından, Bosch Grubu Siemens’in BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH’ deki yüzde 50 hissesinin satın alım işlemlerini tamamladı.

Steven Young, Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı oldu!

Bosch Türkiye, 17 ülkenin bulunduğu Türkiye ve Orta Doğu Bölgesi’nin merkezi oldu. Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanlığına ise, 1 Ocak 2015 itibarıyla Bosch Türkiye Temsilcisi Steven Young getirildi.

Bosch Termoteknik’ten teknik okullarla işbirliği!

Bosch Termoteknik, teknik okullarla işbirliği yapıyor. Bosch Termoteknik, okullarla imzaladığı protokol ile öğrencilerin gelişimini ve uygulamalı eğitimlerle pratik yapmalarını sağlamayı amaçlıyor. Ekip daha fazla okula ulaşmayı hedefliyor.

Bosch'un üç yıllık Ar-Ge bütçesi 66 milyon Euro'yu buldu!

Son üç yılda Ar-Ge'ye 66 milyon euro bütçe ayıran Bosch Türkiye; Bursa, Manisa ve Çerkezköy'deki Ar-Ge merkezlerinde projeler geliştiriyor. Bosch Türkiye Temsilcisi Steven Young, firmanın cirosunun yüzde 10'unu Ar-Ge'ye ayırdığını anlattı.

Bosch Maxx for Kids Çamaşır Makinesi nasıl Haberi

Bosch Maxx for Kids Çamaşır Makinesi nasıl

Bugüne ve yarına hayat veren teknolojileri ile doğal kaynakları koruyan ve sürdürülebilir bir yaşamı destekleyen Bosch Ev Aletleri’nin yeni çamaşır makinesi WAK24210TR Maxx for Kids, AllergyPlus&Baby programı ile bebeklerinki kadar hassas ciltleri koruyor; ailelere güvenle kullanabilecekleri çözümler sunuyor.


Bosch WAK24210TR Maxx for Kids A+++ enerji verimliliği sınıfı ve ActiveWater teknolojisi ile doğayı da koruyor.


Günümüzde alerjiler gittikçe yaygınlaşan sağlık sorunları arasında yer alıyor. “Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da koruyan ve iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, bu sorunu çözmek için AllergyPlus&Baby programını geliştirdi. Bosch’un yeni WAK24210TR Maxx for Kids Çamaşır Makinesi, AllergyPlus&Baby programı  sayesinde çamaşır yıkama ve kurutma tekniklerinin büyük etki ettiği alerjileri önlemeye yardımcı oluyor ve bebeklerinki kadar hassas ciltlere uygun yıkama sağlıyor.



AllergyPlus&Baby programı ile...