24 / 04 / 2024

Bosch sermayesi

Bosch sermayesi

Bosch, Siemens'in BSH'deki hisselerinin tamamını satın alıyor. Yüzde 50'lik hissenin satın alma fiyatı toplam 3 milyar avroyu bulacak, 250'şer milyon avro tutarında kar payı dağıtılacak.

Bosch, ürünlerine ait BIM dosyalarını sektöre sunuyor!

Güvenlik ve iletişim alanında ürün, hizmet ve çözümler sunan Bosch Güvenlik Sistemleri, Building Information Modeling (BIM) dosyalarını, inşaat sektöründeki yapı tasarımcılarının kullanımına açtı.

Bosch Partner Programı'ndan hediye kazanma fırsatı!

Bosch Isı Sistemleri’nin, iş ortaklarının gelişimine destek verirken beraberinde birçok avantaj da sunan projesi Bosch Partner Program, iş ortaklarına birbirinden değerli hediyeler kazandırmaya devam ediyor.

Bosch yeni mağazasını Optimum'da açtı!

Perakendecilik sektörünün önde gelen teknoloji firması Kutup A.Ş yeni Bosch mağazasının açılışını yaptı. Açılışa çok sayıda iş adamı ve vatandaş katıldı.

Bosch Güvenlik'ten mega projelere entegre çözümler!

Bosch Güvenlik Sistemleri, 7 Ekim tarihinde Küçükyalı’daki merkez binasında düzenlediği “İstanbul Consultant Event” etkinliğinde Türkiye’nin önemli projelerine yön veren proje danışmanları ile bir araya geldi.

Bosch FlexiClick Sistemi profesyonellerin her ihtiyacını karşılıyor!

Bosch FlexiClick Sistemi, güçlü akü desteği ve dört farklı adaptörle kullanılabilme özelliği ile delme/vidalama uygulamalarında profesyonellerin her ihtiyacını karşılıyor.

Türk gayrimenkul sektörü Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor!

Körfezli yatırımcı, alım için Dubai’de gerçekleşen ve tüm dünyadan yatırımcıların buluştuğu Dubai Yatırım Kongresi (AİM) ve Fuarını (IPS) bekliyor. Türkiye’de gayrimenkul sektörü, Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor.

Bosch Almanya'da Ar-Ge merkezi açtı!

Almanya'nın Renningen şehrinde 310 milyon euro yatırım yaparak bin 700 yaratıcı beyni bir araya getiren Bosch'un Ar-Ge merkezini Almanya Başbakanı Angela Merkel açtı.

Körfez sermayesi seçimleri bekliyor!

LMG Global DWC Üst Yöneticisi Gökhan Ilgar, "Gayrimenkul sektöre seçim sonrası durağan bir döneme girdi. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi" dedi.

Körfez sermayesi 1 Kasım'da çıkacak siyasi istikrara odaklandı!

AK Parti’nin tek başına iktidarda olduğu dönemde Türkiye’yi güvenli liman olarak gören Körfez sermayesi 1 Kasım’da çıkacak siyasi istikrara odaklandı.

Arap sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi!

Yatırım Kongresinin Türkiye'deki yetkili firması LMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar, Körfez sermayesinin Türkiye'de siyasi istikrara odaklandığını belirterek, "Oldukça durağan bir döneme girildi. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi" dedi

Körfez sermayesi Türkiye yatırımlarında seçimleri bekliyor!

LMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar, Körfez sermayesinin Türkiye'de siyasi istikrara odaklandığını belirterek, "Oldukça durağan bir döneme girildi. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi" dedi.

Körfez sermayesi Türkiye'ye yatırım için 1 Kasım'ı bekliyor!

Körfez sermayesi Türkiye'de yatırım için 1 Kasım'daki seçim sonuçlarını bekliyor. KLMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar "Türk gayrimenkul sektörünün geleceği için Körfez'deki sermayeyi Türkiye'ye çekmeliyiz." dedi.

Bosch Bursa'ya 2 yeni Ar-Ge merkezi kuracak!

Bu yıl yapacağı 200 milyon euro'luk yatırımın büyük kısmını Bursa'ya ayıran Bosch, burada iki yeni Ar-Ge merkezi de kuracak.

Bosch sermayesi Haberi

Bosch sermayesi

Bosch ve Siemens, ortak girişimleri Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH'deki (BSH) yüzde 50'lik Siemens hissesinin Robert Bosch GmbH tarafından satın alınması konusunda anlaştı.


Bosch ve Siemens ortak açıklamasına göre, söz konusu işlem hem Bosch Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu hem de Siemens Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu tarafından onaylandı. Satın alma fiyatı toplam 3 milyar avro olacak ve Siemens ve Bosch'a işlem tamamlanmadan önce BSH'den 250'şer milyon avro tutarında kar payı dağıtılacak.


Halen düzenleyici kuruluş onayı gerektiren işlemin, 2015 takvim yılının ilk yarısında tamamlanması bekleniyor. BSH, bunun ardından tamamen Bosch Grubu'na ait bir iştirak haline gelecek. Anlaşma koşulları uyarınca uzun vadede BSH'nin Siemens markası altında ev aletleri üretmesi ve pazarlamasına da izin verilecek.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Robert Bosch GmbH Yönetim Kurulu...