17 / 04 / 2024

bostancı grup bursa reel

bostancı grup bursa reel

Yıldırım Bursa Reel Evleri 'nde fiyatlar 79 bin liradan başlıyor, banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede 704 konut bulunuyor

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

TMSF, Penta Grup Yapı'nın 10 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Penta Grup Yapı'nın Bursa'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı. 

Naci Bostancı: Kanal İstanbul için referandum yapılmayacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, Kanal İstanbul için referandum gündemlerinin olmadığını ifade etti...

Ali Bostancı İnşaat kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor!

Bursa'da 1984 yılından buyana çok sayıda konut üreten Ali Bostancı İnşaat, son dönemde yaptığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor...

Bursa'da kentsel dönüşüm protestosu!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, kentsel dönüşüm projesi dahilinde 4 yıl önce evleri yıkılan bir grup, yenilenen evlerini zamanında teslim etmediğini söyleyerek inşaat firmasını protesto etti.

Kira protestosu markalara Bursa Marka AVM'de kepenk indirtti!

Yüksek kirayı protesto eden bir grup marka, Bursa’da bulunan Marka AVM’de kepenk indirme eylemi yaptı.

Majestik Grup inşaat sektöründe boy gösterecek!

Bursa'da faaliyet gösteren Majestik Grup, hedef büyüttü. Majestik Grup Kurumsal Yönetim Direktörü Tolga Bora Şahin, Aleron Yapı Endüstri Firması ile inşaat projesine de girdiklerini belirtti.

Bursa Doğanbey'e sağlık ocağı inşa edilsin!

Bursa Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan mahalle sakinleri sağlık ocağı yapılmasını istiyor. Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın, bölgede sağlık ocağı sıkıntısının yaşandığını söyledi.

Orakçı Grup inşaat sektöründe büyüyor!

Orakçı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Orakçı,"İnşaat sektöründe büyümeyi sürdürüyoruz. Bursa'dan sonra Çorlu'da da konut projesi inşaatlarımız sürüyor. Bursa için de yeni projelerimiz yolda.s" dedi.

4Gen Grup İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

4Gen Grup İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi, Tahir Aktüre, Sedat Okutan, Murat İleri, Serdar Kaya ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 3 Aralık'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Reyhan Sokak'ta kuruldu.

Bursa İpekiş fabrikası termal kür merkezine dönüşecek!

Bursa’nın termal kaynaklarının değerlendirmeyi amaçlayan Tarman Grup bünyesindeki İpekiş, eski fabrikasını ipek koza formunda bir termal kür merkezine dönüştürüyor. İpekiş, bu yatırıma 95 milyon lira harcayacak.

Bursa Falez Evleri iletişim!

Bursa Falez Evleri iletişim için 0224 245 74 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 100 bin TL'den başlangıç gösteren proje Ali Bostancı İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Bursa teleferik projesi imar değişikliği kabul edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan şehir içi teleferik projesi ile ilgili imar plan değişikliği raporu oy birliğiyle kabul edildi. CHP Grup Sözcüsü Erdal Aktuğ, teleferik projesi konusunda Büyükşehir’i tebrik etti.

bostancı grup bursa reel Haberi

bostancı grup bursa reel

Bursa Reel projesi Bostancı Grup imzasıyla Bursa Yıldırım'da inşa ediliyor. 55 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


Bursareel 30 blok halinde yükseliyor. 704 konutun yer aldığı Bursa Reel 'de alışveriş merkezi ve ticari ünitelerde bulunuyor.



Yıldırım Bursa Reel 'de;

2 oda 1 salon daireler 79 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler ise 115 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Teslimlerin etap etap gerçekleştiği projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Bursareel 'de; oyun alanları, yüzme havuzu, çocuk parkı, basketbol sahası, otopark, voleybol sahası gibi sosyal alanların yanı sıra; granit mutfak tezgahı, ısı yalıtımlı dekoratif kaplama mevcut.


http://www.bostancigrup.com

0224 245 74 75

Ceren...