19 / 04 / 2024

Botanica İstanbul satışları

Botanica İstanbul satışları

Beylikdüzü'ne 477 dairelik botanik konsepti getiriyor Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimiyle Beylikdüzü'nde inşa edilen Botanica İstanbul projesi bölgeye yeni bir konsept getiriyor.

Forev Modern Eyüp'te ön satışlar başladı!

Forev Yapı’nın İstanbul’un en merkezi ve hızlı gelişen semtlerinden Eyüp’te hayata geçirdiği Forev Modern projesinde, avantajlı ön satışlar başladı. 

Konut satışlarına kampanya dopingi!

Haziran ayı boyunca devam eden kampanyanın etkisiyle konut satışlarında 9 ayın en yüksek artışı yaşandı. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 547 adetle ve yüzde 17.2 pay ile zirvede yer aldı. 

ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı. Projede daire fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. 

Projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için ne yapmalı?

Ege Yapı Cer İstanbul projesinin lansmanında konuşan İnanç Kabadayı, projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için izleyecekleri stratejiden bahsetti.

Vogue Trade Center'da satışlar başladı! Yeni proje!

Ayse Yapı imzasıyla İstanbul Ataşehir Finans Merkezi'nde hayata geçirilen Vogue Trade Center projesinde satışlar başladı. Vogue Trade Center'da fiyatlar 4 milyon 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Marmara Evleri 4'te vade farksız ön satışlar başladı!

İstanbul Beylikdüzü’nde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri 4 projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Dap İzmir projesinde çadır satışları başladı!

Dap Yapı, İstanbul dışındaki ilk yatırımını İzmir’de hayata geçiriyor.  450 milyon hasılat beklenen Dap İzmir projesinde çadırdan satışlar başladı. 

İstanbul'da konut satışları yüzde 100 arttı!

Bu yıl 1,5 milyon konut satılacağını belirten İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, İstanbul'da son bir ayda konut satışlarında yüzde 100 artış olduğunu söyledi.

Konut satışlarının artmasında indirimler ve teşvikler etkili oldu!

Konut satışları bayram tatiline rağmen hız kesmedi. İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım "Satışların artmasında indirimler ve teşvikler etkili oldu” dedi.

Küçük şehirlerde konut satışları arttı!

Gayrimenkul sektörünün bu yıl 3. çeyrekte ihracat performansı arttı. Konut satışları, Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlerde yavaşlarken Bursa gibi daha küçük şehirlerde artış gösterdiği gözlemlendi.

Esenyurt'ta konut satışları rekor kırdı!

İstanbul’un merkezi bölgelerinde ortalama 550 bin liranın altında ev bulmak mümkün olmazken, fiyatların daha ucuz olduğu Esenyurt’ta satışlar adeta rekor kırdı.

Kartal Zer satışları ne zaman?

Kartal Zer projesinde toplamda 320 adet daire yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Peki Kartal Zer satışları ne zaman başlıyor?

Nef Basınekspres VIP satışları yarın başlıyor!

Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Basınekspres projesi İstanbul Güneşli-Basınekspres bölgesinde hayata geçiriliyor. Nef Basınekspres VIP satışları yarın başlıyor.

Botanica İstanbul satışları Haberi

Botanica İstanbul satışları

28 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan projenin yüzde 80'i yeşil alanlara ayrılıyor. 7 blok 477 daireden oluşan projenin ortaklarından Furkan Hamzaoğlu, Botanica'nın metrobüs, otobüs durakları ve E-5'in yanı başında yer aldığını belirterek, "Projenin yeşil konsepti ve lokasyonunu, sosyal donatılarla da destekledik. Bölgenin de İstanbul için yükselen bir değer olmasını göz önüne aldığımızda bu projenin önemi daha da artıyor" dedi. Furkan Hamzaoğlu, Botanica projesinin iki farklı konseptte tasarlandığını vurgulayarak, "Yola cephe olan 2 blok 1+1 home ofis tarzında planlandı. Bu iki blok, sitenin diğer bölümünden ayrı giriş çıkış ve ayrı sosyal donatılara sahip. Diğer 5 blok ise 2+1,3+1 ve 4+1 seçeneklerinden oluşan daire tipleriyle aile konseptinde hazırlandı" diye konuştu. Furkan Hamzaoğlu, metrekare fiyatlarının 2 bin 700 liradan başladığını belirterek, "Aralık...