20 / 04 / 2024

Boydak Holding yurtdışı yatırımları

Boydak Holding yurtdışı yatırımları

Memduh Boydak, Avrupa’nın en büyük mobilya üreticisiyiz. Mobilya markalarımız İstikbal, Bellona ve Mondi; global pazarda yaklaşık 300 mağaza ve 5 bin satış noktasında bulunuyor” dedi.

Çağdaş Holding yurtdışında konut inşa edecek!

Bodrum'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Çağdaş Holding yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor. 

Peker Holding 2021 yılını atılım yılı ilan etti!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker yaptığı açıklamada, “GYO’ların yurtdışı yatırımlarıyla ilgili son SPK tebliği bizim gibi şirketlere büyük bir moral verdi. Bu kapsamda 2021 bizim için atılım yılı olacak” dedi.

Mesa Holding'ten 11 yeni proje! 

Mesa Holding, 50 yılda 40 bini yurtdışında olmak üzere 104 binden fazla konut inşa etti. Bu yıl ise marka, Çengelköy ve Beykoz'da iki yeni proje ile Yeşilyaka Su projesinin ikinci etabına başlayacak. Üç proje kapsamında 550-600 civarında konut yapılacak...

Cengiz Holding Afrika'ya yöneldi!

Cengiz Holding son dönemde rotasını yurtdışına çevirdi. Holding şimdilerde Afrika'da Zambiya Hükümeti ile görüşmeler yapıyor. 

TAV Holding rotasını yurtdışına çevirdi!

TAV Holding, 6 Nisan'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nın kapanacak olması nedeniyle rotasını yurtdışına çevirdi. Şirketin CEO'su Sani Şener, "5-6 tane havalimanı ihalesini takip ediyoruz. Bunların bir ya da ikisini alırsak İstanbul'un kaybını kapatacağız" diyor.

Orka Holding, yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkaracak!

Damat, Tween ve D’S markalarıyla erkek giyiminde moda markaları çıkaran Orka Holding, 2023’te yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkarmayı hedefliyor.

Kibar Holding yurtdışında da büyümek istiyor!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini açıkladı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi. 

Memduh Boydak 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı!

Eski Boydak Holding yöneticilerinden Memduh Boydak, yargılandığı FETÖ davasında hapis cezasına çarptırıldı...

Limak'ın Kıbrıs'taki 200 milyon dolarlık oteli açıldı!

Limak Holding, yurtdışındaki ilk otelini açtı. KKTC'de inşa edilen Limak Cyprus Deluxe Hotel, 200 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyeti çözülüyor!

Boydak Holding'in faaliyetlerine yönelik basın toplantısında konuşma yapan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, "Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyetini çözüyoruz. Alman firma ile anlaşmak üzereyiz. Mağduriyetler 10 gün içinde bitecek" dedi..

Peker Holding'in Çamlıca ve Maslak arsalarına ne yapılacak?

Peker Holding, Almanya ve İngiltere'deki arazi geliştirme faaliyetleriyle adından söz ettiriyor. Şirket yurtdışında yatırımlarına hız veriyor...

Peker Holding rotasını Almanya'ya çevirdi!

Türkiye'deki tecrübesini 6 yıl önce yurtdışına taşıyan ve 14 projeyi hayata geçiren Peker Holding,  projelerini hızlandırdı. 

Polat Holding gayrimenkulden enerjiye 9,5 milyar TL'lik yatırım yapacak!

Polat Holding, yurtdışı faaliyetlerinden kazandıklarını Türkiye'ye döviz olarak getirerek, yurtiçindeki yatırımlarına hızla devam etmeyi hedefliyor. 

Boydak Holding yurtdışı yatırımları Haberi

Boydak Holding yurtdışı yatırımları

İstikbal Mobilya’nın üretim tesisi hakkında bilgiler veren Memduh Boydak, 1.1 milyon metrekareyi aşan üretim alanları ile küresel ölçekte en büyük entegre üretim tesislerinden birine sahip olduklarını öne sürdü. Boydak, “Farklı bir ifadeyle dünyanın en büyük 10 mobilya üreticisi arasında yer alıyoruz. Avrupa’nın ise en büyük mobilya üreticisiyiz. Mobilya markalarımız İstikbal, Bellona ve Mondi; global pazarda yaklaşık 300 mağaza ve 5 bin satış noktasında bulunuyor” diye konuştu. 


Yeni mağazalar açacak 


Bugün itibarıyla 140 ülkeye Kayseri’den mobilya ihraç ettikleri bilgisini veren Memduh Boydak, 2014’te yurtiçinde 107, yurtdışında 37 olmak üzere 144 yeni mağaza açtıklarını kaydetti. Bu yıl ise yurtdışında 46, yurtiçinde 107 mağaza açmayı ve yapılacak yeni yatırımlarla sektörde yüzde 10 büyümeyi hedeflediklerini altını çizen Boydak, son dönemde özellikle Almanya pazarına odaklandıklarına vurgu...