29 / 03 / 2024

Brand İstanbul

Brand İstanbul

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, ''Kentsel dönüşümü yerinde yapmak lazım. Ciddi mülkiyet sorunları var. Biz kişinin elinden malının alınıp zorla bir şey yaptırılmasını istemiyoruz, herkesin rızası olmalı'' dedi.

Hayri İnönü Şişli kentsel dönüşümünün son durumunu anlattı!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ilçesinde en önemli sorunun trafik yoğunluğu ve yeşil alan azlığı olduğunu söylüyor Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Şişli'yi, projelerini ve kentsel dönüşümünü anlattı.

Şişli'ye dev proje!

Dünyanın sayılı iş merkezlerinden biri Şişli İETT Garajı'nda yükselecekmiş. Projede 45 ve 31 katlı iki gökdelen, 30 katlı bir otel ve 13'er katlı 5 iş merkezi yapılacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

Hayri İnönü'den Şişli'ye park müjdesi!

Şişli’de bulunan Çiftecevizler Parkı’nda denetleme yapan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, mevcut parkın engelli çocuklarımız tarafından da kullanabilmesi için gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

Ayazağa Sevgi Parkı açıldı!

Ayazağa Sevgi Parkı açıldı. Şişli Belediyesi, engelli ve engelsiz çocukları bir araya getirecek ve birbirleriyle iletişim kurmalarını sağlayacak Sevgi Parkı’nın açılışını 23 Nisan 2014’de gerçekleştirdi.

Şişli'de 66 bin metrekare alana karma bir proje yapılacak!

Şişli'de 66 bin metrekare alana karma bir proje yapılacak. Yurt Gazetesi' nin bugünkü haberine Çevre Bakanlığı, Şişli'nin göbeğinde okulların bulunduğu 66 bin metrekarelik alana el koyarak ' rant merkezi ' ilan etti...

Anthill Rezidans Bomonti'de 487 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Bomonti Anthill Residence projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 487 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Konutların teslimatları da hemen yapılıyor

Brand Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Brand Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Halil Tarık Bulut tarafından kuruldu.

Brand Vadi İstanbul'da hemen teslim villalar yüzde 50 peşinatla!

Brand Vadi İstanbul'da yer alan villalar hemen teslim fırsatıyla satılıyor. Projede yer alan villalar için yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar vadelendirilebiliyor. 

Brand Atakent 2 satışta! Yaşam Mart 2024'te başlıyor!

EMS Yapı tarafından inşa edilen Brand Atakent 1 ve Brand Atakent 2 konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Brand İnvest Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brand İnvest Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Ebadollahı Noudeh ve Morteza Jozebaratı ortaklığında kuruldu.

Brand Danışmanlık Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Brand Danışmanlık Yapı Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Güler tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  200 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Erdem Özlem Urbay  ve Tolga Ok tarafından kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Brand İstanbul Park projesi yatırımcılarına kazandırıyor!

EMS YAPI tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Brand İstanbul Park projesine yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Brand İstanbul Park projesi 1 yılda yatırımcılarına ortalama yüzde 90 ile yüzde 120 arasında kazanç sağladı.

Brand Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brand Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Ahmed Youssef Weshahı tarafından kuruldu.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

LG Brand Shop Bursa'da açıldı!

LG Electronics, Bursa CarrefourSA Alışveriş Merkezi'nde LG Brand Shop açarak Bursalıları premium ürünleriyle bir araya getirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Brand İstanbul Haberi

Brand İstanbul

“En büyük hayallerimden biri, Şişli'nin bir kültür sanat merkezine dönüşmesi” diyen 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün torunu Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ”Popülist değilim, yaptığım işlerin reklamını yapmayı sevmiyorum. Hedefim iyi hatırlanmak ve Şişli'ye büyük katkılar sağlamak” diyor.


İnönü ailesinin bir ferdi olarak siyasetin içindeydiniz. Yerel yönetimler biraz farklı oluyor. Başkanlığa alıştınız mı?


Büyükbabam İsmet İnönü ve amcam Erdal İnönü uzun zaman siyasetteydi. Halamın kızı Gülsüm Bilgehan da milletvekili. Ailede politikacılar var ama ailem politik değil. Şişli Belediyesi’ne başkan adayı olduktan sonra kendimi politikanın içinde buldum. Çok zor bir iş değil belediye başkanlığı, tamamıyla hizmete dayalı. Elbette CHP’liyim ve yaptığım işin CHP’nin artı hanesine yazılmasını isterim ama hizmette particilik olmaz. Herkese eşit davranmak gerekiyor. Beni hiçbir zaman kimin kime oy verdiği ilgilendirmez.


Milletvekili...