28 / 03 / 2024

BTG inşaat city 224 ödeme planı

BTG inşaat city 224 ödeme planı

City 224 projesi BTG İnşaat güvencesiyle inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut. BTG İnşaat City 224 satılık; daire fiyatları 119 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Fatma Varank: İnşaat sektöründe dünya ikincisiyiz!

Gayrimenkul projelerinin yarıştığı Sign of the City Awards etkinliğinin ödül töreninde konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank ülke ekonomisini kalkındıran en önemli unsurun gayrimenkul ve inşaat sektörü olduğunu ifade etti...

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

Bursa Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı 11 Nisan'da!

Bursa'da 11 Nisan'da eş zamanlı olarak düzenlenecek "Rising City Gayrimenkul" ile "İnşaat ve Dekorasyon" fuarları, inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcilerini buluşturacak. 

BTG inşaat Beşevler Trio Live projesine başlıyor!

İnşaat sektöründeki 12 yıllık tecrübesi ile başarılı projelere imza atan BTG inşaat, Beşevler Trio Live projesiyle yine adından söz ettirecek. İnşaat Mühendisi Göral yeni projeyi anlattı.

En çok iş kazası inşaat sektöründe yaşanıyor!

İş güvenliği konusunda Makedonya’da sayılı kişiler arasında yer alan Cevahir Holding’in “Sky City” Projesi İş Güvenliği Sorumlusu Nevzat Umer, ''En çok kaza inşaat sektöründe yaşanıyor. 2015 yılı içerisinde 24 kişi iş kazası yüzünden ölürken, bunların 11’i inşaat sektöründe meydana geldi.''dedi.

Bulut İnşaat mağdurlarından mangallı eylem!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar pazar günü eylem yaptı.Mağdurlar Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleştirdikleri eylemde mangal yakılıp piknik yaptı.

Bulut İnşaat mağdurları bugün eylem yapacak!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar bugün eylem yapacak. Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleşecek eyleme katılımın yoğun olması bekleniyor.

Bakırköy City Beyaz İnşaat ulaşım!

Bakırköy City Beyaz İnşaat ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe bölgesinde inşa ediliyor. 42 bin 310 metrekare inşaat alanından oluşan projede 120 aya varan vade yapılıyor.

NMR inşaat Irak'taki yeni projesi Dania City'in temelini attı!

Irak'taki yatırımlara odaklanan NMR İnşaat yeni projesi Dania City'in inşaatına başladı. 850 konutluk projeyle Irakta'ta yeni bir yaşam alanı inşa eden NMR İnşaat, Süleymaniye'deki projeyi 2016'nın son çeyreğinde tamamlamayı hedefliyor.

Özyurtlar, Ukra İnşaat ve toprak sahipleriyle masaya oturdu!

Ukra City projesinden aldıkları evlere kavuşamayan mağdurlara müjdeli haber geldi. Özyurtlar ve bazı toprak sahipleri ile yapılan toplantı sonucunda ilk imzanın atıldığı ve inşaatın kısa sürede başlayacağı bildirildi...

Hilmi Uytun: Yarışma inşaat sektörünü motive edecek!

Sign of the City'nin Mutlu Mekânlar Sponsoru Hâfele'nin Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, yarışmanın inşaat sektörünü motive edeceğini ifade etti. Uytun, yarışa ilk yılında yoğun talep gelmesine de dikkat çekti.

İnşaat Sektörü Ödülleri sahiplerini buldu!

TÜRK inşaat ve gayrimenkul sektörünü buluşturan "Sign of the City Avvards", dün akşam FourSeasons Hotel İstanbul at The Bosphorus'da gerçekleşen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu.

Ergün Güler: İnşaatın cazibesi Sign Of The City ile artacak!

‘Sign Of The City’nin sponsorlarından biri de Vestel oldu. Vestel Ticaret Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler, “Sign Of The City ile inşaat sektörünün cazibesi artacak” dedi.

BTG inşaat city 224 ödeme planı Haberi

BTG inşaat city 224 ödeme planı


City 224 Evleri Bursa Ata Bulvarı'nda konumlanıyor. BTG İnşaat tarafından hayata geçirilen City 224 Bursa 4 bin 274 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


City 224 projesinde 3 bin 200 metrekare ticari alan bulunuyor. Bursa City 224 Konutları'nda daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. BTG İnşaat City 224 satılık; daireler 119 bin liradan satışa sunuluyor.



2 blok şeklinde Ata Bulvarı'nda yükselen City 224'te toplam 86 daire yer alıyor. Projede yer alan dairelerin alan büyüklükleri 1 oda 1 salon daireler 65 metrekareden, 2 oda 1 salon daireler ise 98 metrekareden oluşuyor. 


BTG İnşaat City 224 fiyat listesi;


BTG İnşaat City 224 satılık 1+1'ler 119 bin TL'den,


BTG...