28 / 03 / 2024

Bülent ersoyun bodrumdaki villası

Bülent ersoyun bodrumdaki villası

Diva Bülent Ersoy Bodrum'da yaşama kararı aldı. Ersoy, Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş'in de evinin olduğu ünlülerin sitesinden 40 milyon TL'ye iki lüks villa aldı.  

Bülent Tüfenkci: İflas ertelemeye yoğun talep geldi!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Fetullahçı Terör Örgütü ile ilişkili şirketlerin iflas ertelemeye başvurdukları yönünde yoğun şikayetler aldıklarını belirtti.

Bülent Öz'den Suriyeliler'e ev açıklaması!

Çanakkale CHP Milletvekili Bülent Öz, Suriyelilere Vatandaşlık ve TOKİ Konutlarından ev verilmesine ilişkin gelişmeleri değerlendirdi. işte o haber...

Bülent Ersoy Kemer'den ev alacak!

Antalya Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nde konser veren Bülent Ersoy, buraya daha önce gelmediğini belirterek, Kemer’den ev almak istediğini aktardı.

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Bülent Soylu:Menderes'i tercih edilen yer yapacağız!

Bülent Soylu Menderes'e yapılan yatırımlar hakkında konuştu. Soylu, Menderes'i terk edilen değil, tercih edilen yer yapacağımızın söylemiştik. Bu projelerimiz ile sözümüzü de tutuyoruz" dedi.

Bülent Ersoy İstanbul'dan 4 lüks villa aldı!

Bülent Ersoy Marmaris'teki denize sıfır arazisini sattı. Ersoy, sattığı arazi karşılığında İstanbul'da tam 4 adet lüks villa aldı. Diva, bu hamlesiyle servetine servet kattı. İşte Bülent Ersoy'un mal varlığı...

Bülent Ersoy Marmaris Armutalan’daki yazlığını satıyor mu?

Bülent Ersoy, iki günlüğüne Marmaris'e gitti. Bu gidişin sebebi ise; Ersoy’un Armutalan’daki yazlığını satmak için olduğu öne sürüldü. Bülent Ersoy’un tapu dairesine giderek işlem yaptığı da belirtildi.

Bülent Soylu: İzmir'e katı atık bertaraf tesisi kurulmasını istemiyoruz!

Palamutarası’na kurulması plananan çöp tesisine ilişkin sessizliğini Egeli Sabah’a bozan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçe halkının isteğinin aksine birşeye izin vermeyeceklerini söyledi

Fatma Güldemet Sarı, Bülent Tüfenkci'ye vekalet edecek!

Bülent Tüfenkci'nin yerine Gümrük ve Ticaret Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın vekâlet etmesine dair tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bülent Kerimoğlu: Baruthane, kent park ve müze olsun!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu Ataköy Sahili’nin hem yaşanabilir bir kent anlayışı için hem oluşabilecek zararların önüne geçilebilmesi için Baruthane’de yapılacak inşaattan vazgeçilmesi gerektiğini vurguladı...

Bülent Tüfenkci: Emlakçıların yasaya ihtiyacı var!

Bakan Bülent Tüfenkci, kooperatif yasası, 2. el oto satışları, emlakçılık, hal yasası ve küçük esnaf ile ilgili düzenlemeler olduğunu ifade etti. Tüfenkci; "Emlakçıların bir yasaya ihtiyacı var." dedi.

İMO Eskişehir Şubesi Başkanı Bülent Erkul oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi'nin 9. Olağan Genel Kurulu dün gerçekleşen seçimle sona erdi. Tek listeli seçimde mevcut Başkan Bülent Erkul yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Bülent ersoyun bodrumdaki villası Haberi

Bülent ersoyun bodrumdaki villası

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy Bodrumlu olmak için kesenin ağzını açtı. Sabah'tan Özlem Avcı'nın haberine göre; Diva Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş'in de evinin olduğu ünlülerin sitesinden 40 milyon liraya iki lüks villa satın aldı.

Evi için 100 bin TL'ye eşya satın alan Ersoy, koronavirüs nedeniyle konser yapamadığı şu günlerde evin tadilatının işleriyle uğraşıyor. Ersoy, evin tüm işleri biter bitmez Bodrum'a taşınacak. 
 

Bülent Ersoy: Vasiyetimden ÇYDD’yi...