25 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul özkar özülke

Bulvar İstanbul özkar özülke

Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen BULVAR İSTANBUL projesi, Emlak Konut GYO projeleri arasında konut satışında son 3 aydır sürdürdüğü liderliğini Mart ayında da bırakmadı. Bulvar İstanbul’da, Mart ayında 111 adet konut satışı gerçekleştirildi.

Bulvar İstanbul Cadde teslimleri!

Ev büyüklüklerinin 78 metrekareden başladığı Bulvar İstanbul projesi Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bulvar İstanbul Cadde teslimleri 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Bulvar İstanbul Cadde dükkanları açık artırma ihalesi yapıldı!

Özkar-Özülke İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesindeki cadde dükkanlar ve 1 kreş açık artırma ile satışa sunuldu. İhale kapsamında sonuçlar yarın açıklanacak.

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi yarın yapılacak!

Özkar-Özülke İnşaat imzası taşıyan Bulvar İstanbul Cadde projesindeki mağazalar ve kreş açık artırmayla satışa sunuluyor. Projedeki mağazaların açık artırma ihalesi yarın gerçekleşecek.

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları minimum 78 metrekare büyüklüğe sahip. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde satış ofisi!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından yükselen projede daire alanları 78 metrekareden başlıyor. Bulvar İstanbul Cadde satış ofisi telefon numarası 444 66 10 olarak belirlendi.

Bulvar İstanbul Cadde nerede?

Dükkan alanlarının 78 metrekareden başladığı proje 1.555 adet daire yer alıyor. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde nerede?

Başakşehir Bulvar İstanbul lokasyon!

Toplam 1.555 adet daireden oluşan Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri Özkar ile Özülke İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte Başakşehir Bulvar İstanbul lokasyon bilgileri...

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen proje toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza,cafe ve kreşin açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satış ofisi!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 66 10 olarak belirlendi. Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükselen projede 1.555 adet konut yer alıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası taşıyor.

Bulvar İstanbul Cadde satışları ne zaman yapılacak?

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen Bulvar İstanbul Cadde projesi toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde satışları ne zaman yapılacak?

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde teslimleri!

Özkar ile Özülke İnşaat imzasıyla inşa edilen projede mağaza büyüklükleri 78 metrekareden başlıyor ve yükseliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde teslimleri Haziran 2016' da yapılması öngörülüyor.

Bulvar İstanbul Cadde satış tarihi ne zaman?

Toplam 1.555 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa ediliyor. Proje Özkar ile Özülke İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde satış tarihi ne zaman?

Bulvar İstanbul özkar özülke Haberi

Bulvar İstanbul özkar özülke

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul’un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen BULVAR İSTANBUL, tüketicilerden büyük ilgi görüyor. 

Geçtiğimiz yılın son iki ayından bu yana konut satışındaki liderliğini sürdüren BULVAR İSTANBUL, Mart ayında da 111 adet konut satışıyla adet bazında en çok satış yapan Emlak Konut GYO projesi oldu. Adet bazında birinci, 43 milyon 625 bin 959 TL’lik gelir ile ikinci olan BULVAR İSTANBUL projesinin yüzde 60’lık kısmının satışı tamamlandı. 

BULVAR İSTANBUL yakaladığı başarılı satış grafiği ile yatırımcılarına ilk çıkış fiyatına göre yüzde 40 oranında bir prim sağladı. Ocak ayının ilk haftalarında temeli atılan projenin 2016 yılı ilk çeyreğinde teslim edilmesi hedefleniyor.

İki etap 15 bloktan oluşan 1555 dairenin yer alacağı projede 1+1’den 5+1’e kadar her ihtiyaca ve...