25 / 04 / 2024

Bungalov evleri

Bungalov evleri

Koronavirüs salgınında karantina nedeniyle günün çoğunu evlerinde geçiren vatandaşların konut trendleri de değişti. ProjEkspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş İdikut, bu dönemde bungalov evlere büyük talep olduğunu dile getirdi.

Koronavirüs sonrası bungalovlara talep arttı!

Koronavirüs doğaya ve tatile özlemi artırdı. Şimdi daha izole ve bireysel konaklama seçeneği sunan bungalovlara rağbet var. Turizmciler, sosyal mesafe ve izolasyonlu tatil isteyenlere “elinizi çabuk tutun’ çağrısı yapıyor...

Mesire alanlarına 'bungalov' ayarı!

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı. Yönetmeliğe göre, konaklama amaçlı mesire yerlerindeki tesislerin niteliğine ilişkin düzenleme yapıldı.

Bungalov ev nedir?

Son zamanlarda tatil bölgelerinde daha çok yaygınlaşan bungalov ev nedir? Bungalov evleri nerelerde var? Diye merak ediyorsanız yanıtı haberimizde bulabilirsiniz...

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

Türkiye’nin en iyi bungalov evleri nerede? Bungalov ev nerelerde?

Bungalov evler son dönemin tatil için tercih ediliyor. Doğa içinde sessiz, dingin bir tatil geçirmek isteyenler bungalov tatili düşünmeye başlıyor. Peki “Bu bungalov evler nerelerdedir?” İşte detaylar!

İzole tatil anlayışı bungalov satışlarını patlattı!

Koronavirüs nedeniyle tatile çıkanların büyük bir kısmı izole tatil için yazlık evleri, eğer yoksa tekne ya da bungalov evleri tercih ediyor.

Şahan Gökbakar'ın Bursa'daki bungalov evleri yıkıldı!

Şahan Gökbakar'ın fenomen karakteri Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için Bursa'da inşa ettiği bungalov evler yıkıldı.

Bolu Solaklar Kaya Evleri için 8 bungalov inşa edildi!

Bolu'daki Solaklar Kaya Evleri'nin kazandırılması için 8 bungalov inşa edildi. Tarihi yapıyı bozmadan inşa edilen bungalovların açılış töreni gerçekleşti.

Tokat Almus'a bungalov evleri yapılacak!

Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan, ilçe turizmine ivme kazandıracak olan bungalov evleri projesine başladıklarını kaydetti.OKA destekleri ile sosyal tesisler hizmete sunulurken bu kapsamda 2 adet jet ski ile bir adet tekne kazandırılmıştı.

Şumnu'nun Bungalov Evleri ile 12 bin liraya tatil köyü kurulabilecek!

Şumnu Yapı Genel Müdürü Muharrem Şumnu, ürettikleri bungolov evlerin, standart ve kişiye özel seçenekleri ile doğa turizmi için tasarlanarak yapıldığını söyledi.

Bursa Narlı Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gemlik'te inşa edilen Narlı Sosyal Tesisleri, deniz manzaralı dubleks bungalov evleri, ferah restoranları ve iki ayrı plajıyla konuklarını ağırlamaya başladı...

Bungalov ev nedir?

Son zamanlarda tatil bölgelerinde daha çok yaygınlaşan bungalov ev nedir? Bungalov evleri nerelerde var? Diye merak ediyorsanız yanıtı haberimizde bulabilirsiniz...

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken teslim!

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanan tarihten 6 ay önce tamamlandı.

Fi-yaka Evleri'nde 140 bin YTL'ye! Ekim'de teslim!

Fi-yaka Evleri'nde daireler, 140 bin ile 610 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor

Ayazma Evleri'nde 500 bin dolara

Beykoz'da inşa edilen Ayazma Evleri'nde 305 metrekarelik villalar 500 bin dolardan satılıyor.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Bungalov evleri Haberi

Bungalov evleri

Pandemi döneminde zorunlu karantina uygulamaları nedeniyle evden çalışma ve uzaktan eğitim deneyimleri, zaman içinde yaygınlaşarak ve benimsenerek yeni bir yaşam şeklini de beraberinde getirdi.

Yaşam biçimlerinin yeniden kurgulanmaya başlandığını belirten Emel Akbaş İdikut, “Özgürlük tanımımızı yeniledik. Bu bağlamda 2020’de prefabrik, bungalov ve hatta tekne gibi alternatif yaşam araçlarına yönelim oldukça arttı. Geçtiğimiz on yılda son derece popüler hale gelen bungalov evler, Türkiye'de önce pansiyon tarzı küçük tatil konutları olarak kullanılmaya ve yaygınlaşmaya başlandı. Mimari yapılara izin verilmeyen bölgelerde taşınabilir özelliği ile tercih sebebi olan bungalov evler pandemi ile birlikte çok daha popüler hale geldi.” açıklamasında bulundu. 

Ahşaptan inşa edilen küçük ve tek katlı ev anlamında kullanılan bungalov evlerinin kelime anlamının Hint kültüründen geldiğini de sözlerine ekleyen Akbaş İdikut, “Doğal malzemelerle oluşturulan...