07 / 05 / 2024

Burcu Esmersoy Nişantaşına mı taşındı

Burcu Esmersoy Nişantaşına mı taşındı

Medyatik güzel Burcu Esmersoy bu kez aşkta mutluluğu buldu. Güzel sunucu, Nişantaşı’nda yaşayan sevgilisi Tuna Aksu’nun evine taşındı.

Nişantaşı Koru'da toplam gelir 1.6 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Nişantaşı Koru'nun asgari şirket payı toplam geliri 1 milyar 619 milyon 5 bin 610,40 Türk Lirası'na yükseldi. İşte Emlak Konut GYO'nun o son dakika açıklaması...

Nişantaşı Koru projesi ciro birincisi oldu!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO'nun “Yıl Bazlı Satış Raporu”na göre 2021’in 3’üncü çeyreğinde hasılat şampiyonu oldu.

Burcu Esmersoy'un Bodrum'daki villasına rekor teklif!

Başarılı sunucu Burcu Esmersoy'un dekorasyonunu kendisinin gerçekleştirdiği villasına rekor teklif geldi.

Nişantaşı Koru'da detaylar belli oldu!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında konumlanan projede, yüksek tavanlı evlerde ve daire büyüklüğünde geniş teraslarda kendi havuzuna girebilecek eşsiz manzaranın tadını çıkarabileceksiniz.

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Nişantaşı'na sağlıklı evler geliyor!

İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirdiği konut projesiyle adından söz ettiren DAP Yapı şimdi de Nişantaşı'nda yeni bir projeye imza atıyor. 60 bin metrekare koru alanına komşu proje Amerikan Hastanesi'nin karşısında yer alacak. 

Burcu Esmersoy Alaçatı’dan ev aldı!

Güzel sunucu ve spiker Burcu Esmersoy, Çeşme'den ev aldı. Port Alaçatı’dan yazlık ev alan ünlü sunucu, Evinin dekorasyon işlerini, yakın arkadaşı Mehmet Yücebaşoğlu’na emanet etti.

Nişantaşı Koru'nun inşaatı başladı!

DAP Yapı'nın Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi arsasında hayata geçireceği Nişantaşı Koru projesinin inşaatına başlandı...

Vakko Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Vakko, yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı...

Burcu Esmersoy kira tartışmalarına nokta koydu: Böyle bir şey yok!

Etiler'deki bir güzellik merkezinden çıkarken kameralara yakalanan sunucu Burcu Esmersoy kira zammı tartışmalarına son noktayı koydu.

Burcu Esmersoy'un villasının kirasına büyük zam!

Geçen yıl Tarabya’da aylık kirası 30 bin TL olan bir villaya taşınan Burcu Esmersoy, önceki gün şoke oldu. İddiaya göre ev sahibi, 30 bin TL’lik olan kiraya yüklü bir zam yaparak yeni fiyatı 50 bin TL olarak belirledi. Esmersoy, ise zama itiraz etti.

Burcu Esmersoy Bodrum'dan 2 milyon TL'ye lüks malikane aldı!

Şöhretin kaymağını yiyen isimlerin arasına Burcu Esmersoy da girdi. Güzel sunucu, Bodrum’da bulunan lüks bir Residence’taki 4 milyon liralık daireyi 2 milyon TL’ye aldı.

Nişantaşı’nın ünlü alışveriş caddesi koronavirüs sonrasına hazırlanıyor!

Yerli ve yabancı lüks markaların gözdesi olan İstanbul Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde yenileme ve dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılacak meydan düzenlemesiyle alanın kültür-sanat etkinlikleri için yeni bir adres olması planlanıyor.

Burcu Esmersoy Nişantaşına mı taşındı Haberi

Burcu Esmersoy Nişantaşına mı taşındı

Güzel sunucu, yaz başından beri birliktelik yaşadığı Tuna Aksu ile aynı evi paylaşmaya başladı.


Önceki gün sevgilisinin evinin bulunduğu Nişantaşı’nda objektiflere takılan Esmersoy mağazaları gezip alışveriş yaptı. Spor giyim tarzıyla dikkat çeken ünlü sunucu, ilişkisinin çok iyi gittiğini söyleyip evinin yolunu tuttu.


House Cafe’lerin ortağı ve yöneticisi olarak tanınan Tuna Aksu, ilişkisiyle ilgili sessizliğini...