25 / 04 / 2024

Burdur depremevleri ne zaman yanilenecek

Burdur depremevleri ne zaman yanilenecek

Milletvekili Bayram Özçelik Burdur Merkez’deki TOKİ Konutları ile ilgili yaptığı açıklamada, Burdur Belediyesi’nin arazinin devredilmesi için verdiği dilekçenin bakanlıkta değerlendirildiğini, TOKİ’ye devrin yapılmasına çalıştığını belirtti.

Burdur'daki araziler emlakçıların eliyle yabancılara geçiyor iddiası!

'Ata tarla satılmaz, satışa çıksa da alınmaz' kültürüne sahip Burdur'daki arazilerin emlakçıların eliyle yabancılara geçtiği iddiası gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Antalya, Denizli, Burdur ve Isparta’da yaşayanlar dikkat! En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi. Paranız fazla alınınca

Türkiye'de benzin fiyatlarına gelen zammın ardından çeşitli ürünlere zam yapılmaya devam ediliyor. Akdeniz ve Ege bölgesinde yaşayan vatandaşları ilgilendiren de önemli bir gelişme yaşandı. En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi.

TOKİ Burdur Çavdar evleri ne kadar?

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm detayları belli oldu. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Burdur'da kaç konut yapacak? TOKİ Burdur 2022 hangi ilçelerde inşa edilecek?

Lezzeti ve raf ömrüyle öne çıkan Burdur’da yetişen yayla domatesi yurt dışında yoğun talep görüyor!

Burdur ilinin Çavdır ve Gölhisar ilçelerinde seralarda üretilen, raf ömrünün uzun olması ve lezzetiyle beğeni toplayan yayla domatesi, Balkanlar başta olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Çiftçiler gece gündüz çalışarak Romanya'ya, Yunanistan'a mal yetiştirdiklerini anlattı. İşte detaylar…

Çubukbeli Tüneli'nin ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde!

Antalya-Burdur karayolu üzerine yapılması planlanan Çubukbeli Tüneli'nin ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Burdur Belediyesi'ne imar tepkisi!

Burdur İl Başkanlığı 37. Olağan Kongresi'nin yapılacağı salonunun önünde toplanan bir grup mahalleli, Burdur Belediyesinin Bağlar Mahallesi'nde uyguladığı İmar Kanunu'nun 18. maddesini pankartlar açarak protesto etti.

Burdur Depremevleri Konutları'nda yıkım başlıyor!

Burdur'da kentsel dönüşüm altında yıkılacak 46 blokluk Depremevleri Konutları tamamen tahliye edildi. TOKİ tarafından yapılacak kentsel dönüşüm yıkımının Nisan ayında başlaması planlanıyor.

Burdur Depremevleri Konutları boşaltıldı!

1971 yılında meydana gelen depremden sonra Bozkurt Mahallesi'nde devlet tarafından yapılan Depremevleri Konutları kentsel dönüşüm kapsamında boşaltıldı. 

14 soruda TOKİ Burdur 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Burdur 50 bin konut nerede? TOKİ Burdur 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Burdur 50 bin konut başvuruları ne zaman sona erecek. İşte, 14 soruda TOKİ Burdur 50 bin konut kampanyası 2019 ile ilgili tüm merak edilenler.... 

TOKİ 50 bin konut Burdur 2019!

TOKİ Türkiye'nin 67 ilinde 140 proje için düğmeye bastı. Bu kapsamda Burdur'da da 598 adet konut inşa edilecek. Peki TOKİ Burdur 2019 başvuruları ne zaman bitecek? TOKİ Burdur 2019 fiyatları ne kadar? İşte TOKİ 50 bin konut Burdur 2019 detayları...

Burdur Salda Gölü'ne 300 bin metrekarelik millet bahçesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Burdur mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Salda Gölü'nün çevresine millet bahçesi yapılacağının müjdesini verdi.

Burdur Belediyesi'nin imar planı değişikliğine tepki!

AK Parti Burdur İl Başkanı Mengi, Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'in yeni sanayi bölgesindeki yakınlarına ait olduğu iddia edilen bir arazinin imar planını değiştirerek rantsal kazanç sağladığını öne sürdü...

Burdur’da kentsel dönüşüm anlatıldı!

Burdur'da Bozkurt Mahallesi'nde yer alan ve Depremevleri olarak bilinen bölgede yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında hak sahiplerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Burdur depremevleri ne zaman yanilenecek Haberi

Burdur depremevleri ne zaman yanilenecek

Milletvekili Bayram Özçelik Burdur Merkez’deki TOKİ Konutları ile ilgili yaptığı açıklamada, Burdur Belediyesi’nin arazinin devredilmesi için verdiği dilekçenin bakanlıkta değerlendirildiğini, TOKİ’ye devrin yapılmasına çalıştığını belirtti.


Milletvekili Özçelik açıklamasında, "Deprem Evlerinin Bulunduğu Boş Arazide (Tek Katlı Yıkılan Evlerin Yerinde) Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğüne Belediyemizin Müracaatı ile bu alanın kentsel dönüşüm yapılmak üzere Toki'ye Devredilmesi hususunda Yeni Bakanımız Fatma Güldemet Sarı İle Geçen Hafta Meclis Genel Kurulunda yüz yüze görüştüm. Konuyu Bakan Hanıma Detaylı anlattım. Akabinde Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü İle görüştüm. Burdur Belediyesinin arazinin Devredilmesi için verdiği Dilekçenin Bakanlıkta Değerlendirilerek bunun Toki'ye Aktarılmasına Çalışıyorum." ifadesi ile yürütülen çalışmalarda gelinen aşamayı aktardı.


Milletvekili Özçelik Özçelik, " Büğdüz yol kavşağında bir yıl önce Müze...