26 / 04 / 2024

Burdur depremevleri son durum

Burdur depremevleri son durum

Milletvekili Bayram Özçelik Burdur Merkez’deki TOKİ Konutları ile ilgili yaptığı açıklamada, Burdur Belediyesi’nin arazinin devredilmesi için verdiği dilekçenin bakanlıkta değerlendirildiğini, TOKİ’ye devrin yapılmasına çalıştığını belirtti.

Burdur'da 4.4 büyüklüğünde deprem!

AFAD'ın sosyal medya hesabı üzerinden duyurduğu son dakika detaylarına göre Burdur'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

Burdur'da korkutan deprem! AFAD duyurdu

Afet Koordinasyon Merkezi AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre Burdur'da akşam saatlerinde deprem meydana geldi.

TOKİ Burdur son başvuru tarihi 2022!

TOKİ Burdur son başvuru tarihi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Burdur son başvuru tarihi 2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Burdur Karamanlı orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı orta gelir grubu projesinde yer alan 16 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Burdur Karamanlı alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Burdur'da özel şirketler tarafından yapılan arsa değişikliği iptal edildi!

Burdur'da Özel şirket tarafından para istenen vatandaşların ödeme yapamaması durumunda arsalarının daha kötü yerlerle değiştirildiği, iyi bölgedeki arsaların ise satıldığı iddialarında son durum; uygulama iptal edildi...

Burdur TOKİ son başvuru tarihi 2019!

Burdur TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 7 adet 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

Burdur Depremevleri Konutları'nda yıkım başlıyor!

Burdur'da kentsel dönüşüm altında yıkılacak 46 blokluk Depremevleri Konutları tamamen tahliye edildi. TOKİ tarafından yapılacak kentsel dönüşüm yıkımının Nisan ayında başlaması planlanıyor.

Burdur Depremevleri Konutları boşaltıldı!

1971 yılında meydana gelen depremden sonra Bozkurt Mahallesi'nde devlet tarafından yapılan Depremevleri Konutları kentsel dönüşüm kapsamında boşaltıldı. 

Burdur’da kentsel dönüşüm anlatıldı!

Burdur'da Bozkurt Mahallesi'nde yer alan ve Depremevleri olarak bilinen bölgede yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında hak sahiplerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap 2017 son başvuru!

Burdur Çavdır 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut için başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap 2017 son başvuru ne zaman?

Burdur hastane arazisinin gerçek değeri verilmeli!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Meclisinin Ekim Ayı Toplantısında "Hastane yeri" tartışmasına son noktayı koydu. "Arazininin gerçek değeri verilmediği sürece kabul etmeyiz" diyen Belediye Başkanı Ercengiz, bir kez daha Şeker Fabrikasını işaret etti.

Burdur Çavdır 2. Etap TOKİ son başvuru ne zaman?

15 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap projesinde başvurular devam ediyor. Peki, Burdur Çavdır 2. Etap TOKİ son başvuru ne zaman?

Burdur depremevleri son durum Haberi

Burdur depremevleri son durum

Milletvekili Bayram Özçelik Burdur Merkez’deki TOKİ Konutları ile ilgili yaptığı açıklamada, Burdur Belediyesi’nin arazinin devredilmesi için verdiği dilekçenin bakanlıkta değerlendirildiğini, TOKİ’ye devrin yapılmasına çalıştığını belirtti.


Milletvekili Özçelik açıklamasında, "Deprem Evlerinin Bulunduğu Boş Arazide (Tek Katlı Yıkılan Evlerin Yerinde) Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğüne Belediyemizin Müracaatı ile bu alanın kentsel dönüşüm yapılmak üzere Toki'ye Devredilmesi hususunda Yeni Bakanımız Fatma Güldemet Sarı İle Geçen Hafta Meclis Genel Kurulunda yüz yüze görüştüm. Konuyu Bakan Hanıma Detaylı anlattım. Akabinde Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü İle görüştüm. Burdur Belediyesinin arazinin Devredilmesi için verdiği Dilekçenin Bakanlıkta Değerlendirilerek bunun Toki'ye Aktarılmasına Çalışıyorum." ifadesi ile yürütülen çalışmalarda gelinen aşamayı aktardı.


Milletvekili Özçelik Özçelik, " Büğdüz yol kavşağında bir yıl önce Müze...