29 / 03 / 2024

burdur kentsel dönüşüm yıkımı

burdur kentsel dönüşüm yıkımı

Belediye Başkanı Akkaya, yıkım çalışmalarının başladığı Depremevleri semtinde Memurevleri diye bilinen konutların bir kısmının Belediyenin mülkiyetine geçtiğini, bölgenin tamamının Bakanlar Kurulu kararıyla riskli alan kapsamına alındığını söyledi...

TOKİ Burdur kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Burdur Necatibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Merkez Necatibey Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 7 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Burdur'daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Burdur'daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65'inin tamamlandığını söyledi.

Burdur'da kentsel dönüşüm evlerinde deprem tatbikatı!

Burdur'da lise öğrencilerinin katılımıyla kentsel dönüşüm için yıkılan evlerde deprem tatbikatı yapıldı.

Burdur Bozkurt'ta kentsel dönüşüm hızlandı!

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Bozkurt Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında mevcut binaların yıkım işlemi devam ediyor.

Burdur’da kentsel dönüşüm anlatıldı!

Burdur'da Bozkurt Mahallesi'nde yer alan ve Depremevleri olarak bilinen bölgede yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında hak sahiplerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Burdur'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Necatibey (Manastır) ve Bozkurt Mahallesindeki Kentsel Dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı.

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Burdur'un Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Mutlu döneminde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı.

Kentsel dönüşüm Burdur'da da gerçekleşmeli!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, deprem konusunda yapılan çalışmaları anlattı. Ercengiz, ''Kentsel dönüşümü Burdur'un da yapması lazım'' şeklinde konuştu.

TOKİ'nin Burdur Bozkurt kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Burdur İli Bozkurt Mahallesi Riskli Alana Ait Kentsel Dönüşüm Projesi ve Teknik Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleşecek.

Burdur'da kentsel dönüşüm başlayacak!

AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik, Bozkurt Mahallesi’ne TOKİ konutlarının yapılacağını, Necatibey Mahallesi’nde ise kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağının müjdesini verdi.

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm 2,5 yılda tamamlanacak!

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Bucak'ta yapılacak olan Kentsel dönüşüm projesi hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Mutlu, Bucak'ta kentsel dönüşümün 2,5 yıl içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Burdur'da kentsel dönüşüm atağı başlıyor!

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, kent girişindeki iki mahallede kentsel dönüşüm yapmayı planladıklarını söyledi.

burdur kentsel dönüşüm yıkımı Haberi

burdur kentsel dönüşüm yıkımı

Burdur'daki kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmalarına başlandı.


Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, yıkım çalışmalarının başladığı Depremevleri semtinde gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede Memurevleri diye bilinen konutların bir kısmının Burdur Belediyesinin mülkiyetine geçtiğini, bölgenin tamamının ise Bakanlar Kurulu kararıyla riskli alan kapsamına alındığını söyledi.


Hazine'ye ait blokların da belediye bünyesine geçmesinin söz konusu olduğunu anlatan Akkaya, "Depremevleri semtinde önümüzdeki günlerde yıkımı tamamlanmış ve kentsel dönüşümün ilk atabını başlatmış olacağız. Bu arada mülk sahipleriyle de anlaşma başlatılmış olacak. Öncelikle buranın imar planı çıkarılacak. Projeler hazırlanacak. Konutlar ne kadar olacak, nerelere yapılacak bunlar belirlenecek" dedi.


-"Mülk sahipleri geçici konutlara yerleştirilecek"


Akkaya, kentsel dönüşüm alanı içerisinde evi olanlara 80 metrekare büyüklüğünde daireler vereceklerini bildirdi. Projeleri de bu duruma uygun hazırlayacaklarını ifade eden Akkaya, "75 dönümlük alanda yaklaşık bin...