28 / 03 / 2024

Bürotime Türkmenistan mağaza

Bürotime Türkmenistan mağaza

Ofis mobilyası sektörünün global markası Bürotime; Eylül ayında açtığı Yunanistan mağazasının ardından Ekim ayında da Türkmenistan’da mağaza açıp farklı coğrafyalarda pazar payını genişletiyor.

Migros Haziran'da 58 yeni mağaza açtı! Toplam mağaza sayısı 3 bin 100 oldu!

Migros, Haziran ayında 58 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 36 adet Migros, 16 adet Migros Jet, 5 adet Macrocenter ve 3 Mion formatında olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Doğtaş 18 yeni mağaza açtı!

Çanakkale’den doğan mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş, doğduğu toprakların zaferini, “Bu topraklardan DOĞduk, yine bu topraklara TAŞıyoruz” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanında açtığı 18 mağaza ile kutladı.

Kiğılı Azerbaycan'da 2 yeni mağaza açtı!

Yurt dışında farklı noktalarda büyümeyi amaçlayan erkek hazır giyim sektörü markaları arasında yer alan Kiğılı, Azerbaycan'da 2 yeni mağaza açtı. 

Bürotime Türkmenistan’da mağaza açtı!

Ofis mobilyası sektörünün global markası Bürotime; Eylül ayında açtığı Yunanistan mağazasının ardından Ekim ayında da Türkmenistan’da mağaza açıp farklı coğrafyalarda pazar payını genişletiyor.

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

Bina tamamlama sigortası ile tüketici mağdur olmayacak!

Kentsel dönüşümde iş alan firmalar, ruhsat öncesinde bina tamamlama sigortası yaptıracak. Müteahhit inşaatı bitiremezse devreye sigorta girecek. Böylece tüketici mağdur olmayacak...

GUESS Türkiye 5 mağaza açacak!

Türkiye’deki büyümesini devam ettiren GUESS Türkiye 5 yeni mağaza daha açacak. Şirket 2019'da da mağaza açılışlarına devam edecek...

Türk markaları yurt dışında her gün 2 mağaza açıyor!

Türk markalarının yurt dışında büyüme stratejilerine odaklandı. Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, “Yurt dışında her gün 2 yeni mağaza açıyoruz. Yıl sonunda 3 bin 150 olan yurt dışı mağaza sayımız 4 bine ulaşacak” açıklamasında bulundu.

Vestel Güneydoğu'da 6 ayda 6 mağaza açtı!

18 yıldır Vestel bayisi olarak Güneydoğu Anadolu'da mağazalar açan Uğur Pazarlama, ilk 6 ayda, 6 yeni mağaza açtı. Bölgedeki Vestal mağazası sayısı 18'e çıkardı.

Boyner, Agora AVM'de mağaza açtı!

Boyner yeni mağazasını Antalya Agora Alışveriş Merkezi'nde açtı. Boyner'in yeni mağaza konsepti büyük beğeni topladı. 

Decathlon Türkiye'de 3 yeni mağaza açacak!

Decathlon 2017yılı sonuna kadar İstanbul’da 2, Ankara’da 1 yeni mağaza daha açacak. Böylece Decathlon Türkiye genelinde 25 mağaza sayısına ulaşacak..

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

LC Waikiki, Kenya Nairobi’de mağaza açtı!

LC Waikiki, Kenya'nın başkenti Nairobi’de yeni mağazasını açtı. Böylece yurtdışındaki mağaza sayısını 35'e çıkarmış oldu. LC Waikiki Kenya'da 2 mağaza daha açacak..

Bürotime Türkmenistan mağaza Haberi

Bürotime Türkmenistan mağaza

Geliştirdiği tasarımlarıyla, yeni çalışma kültürünün tüm beklentilerine cevap veren, ihtiyaçları yönlendiren Bürotime; yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor. Global marka olma stratejisiyle yönünü küresel pazara çeviren firma; yurt dışında da iş dünyasının önde gelen markalarının tercihi oluyor. Uzun yıllar yoğun çalıştığı Kırgızistan’la bölgedeki marka algısını güçlendiren Bürotime, Türkmenistan’da açtığı yeni mağazası ile Türk Cumhuriyetleri’ndeki hâkimiyetini artırdı.

Bürotime, Türk Cumhuriyetleri'nde de Büyümeye Devam Ediyor

Global ofis mobilyası markası olma hedefiyle yatırımlarına devam eden Bürotime, Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta açtığı franchise’ı ile Türk Cumhuriyetleri’ndeki de varlığını güçlendiriyor. Bölgenin en köklü inşaat firmasının iş ortaklığıyla açılan konsept showroomda, Bürotime’ın yeni nesil ofisler için tasarladığı tüm ürünler yer alıyor. Ülkenin en işlek caddesinde, 900 metrekarelik bir alanda hizmet vermeye başlayan franchise; Başkent Aşkabat’ta açılmış en...