29 / 03 / 2024

Bursa Akhisar projeleri

Bursa Akhisar projeleri

Bursa Akhisar'da inşa edilen kapalı semt pazarının inşaatı devam ediyor. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kapalı semt pazarının inşaatında incelemelerde bulundu.

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Bursa İnegöl'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! 

Bursa İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Akhisar ve Kurşunlu mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Bursa İnegöl'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa Karacabey'de 21.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Karacabey İcra Dairesi, Bursa ili, Karacabey ilçesi, Akhisar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 21 milyon 170 bin 320 TL'ye satıyor...

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bursa'da yeni metro hatları muhtarlara anlatıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen metro hattı projeleri, metro hattında yer alan mahallelerinin muhtarlarına anlatıldı. 

Bursa'da konut projelerinin maketleriyle katma değerli ihracat!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma  CNC işleme, lazer kesme ve 3 boyutlu yazıcı yöntemi kullanarak milimetrik ölçümlerle konut projeleri için maket hazırlıyor. 

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde son durum ne?

2021 yılı için Bursa'da hayata geçecek projeleri anlatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gökdere'ye inşa edilen millet bahçesi projesi için açıklamalarda bulundu. 

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da 20 bin riskli konut dönüşüyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ekonomi gazetecileriyle bir araya geldiği basın toplantısında, Bursa'da hayata geçirdikleri projeleri ve devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı.

Bursa’nın çöküntü konut bölgeleri dönüşecek!

Bursa’nın gündeminde kentsel dönüşüm var. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle başlatmak istediği dönüşüm projeleri için konsensüs arayışlarına devam ediliyor.

Bursa TOKİ 2020 kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa TOKİ 2020 projeleri için kura çekimi yapıldı.

Bursa Karacabey'de 22.6 milyon TL'ye icradan satılık salça fabrikası!

Karacabey İcra Dairesi, Bursa ili, Karacabey İlçesi, Akhisar Mahallesi, 140 ada 3 parsel, 141 ada 1 parsel, 113 ada 16 parsel, 113 ada 19 parsel, 113 ada 12 parselde yer alan salça fabrika binası, idari bina ve üzerindeki yapıları 22 milyon 615 bin 629 TL'ye icradan satıyor...

Bursa Akhisar projeleri Haberi

Bursa Akhisar projeleri

Bursa Akhisar Belediyesi tarafından inşa edilen kapalı semt pazarının çalışmaları hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, projenin inşaatını inceledi.


Aktaş, "İnegöl'ün geleceğini inşa etme adına şehrin dört bir tarafında çalışmalar, faaliyetler, sosyal kültürel etkinlikler, velhasıl alt yapı ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. Bunda ilçe belediyemizin tüm imkanlan kullanılırken, aynı zamanda tabi Büyükşehir Belediyemizin de çalışmaları var. Bugün de Akhisar, Huzur ve Baykoca Mahallelerimizi yakinen ilgilendiren ve bu bölgenin gerçekten önemli bir toplanma ve buluşma merkezi olacak olan, günümüz Türkiye'sinde de insanlarımızın yoğun bir şekilde kullandıkları Pazar yerimizin inşaatını incelemek üzere bir araya geldik. Şantiyedeki ekiplerimiz, Fen İşleri ve teknik ekibimiz başta olmak üzere yapılan çalışmalarla ilgili kontroller yapılırken, bizler de bu çalışmaları dönem dönem yerinde inceliyoruz. Masal Köyü...