19 / 04 / 2024

Bursa Altıparmak Atatürk Meydanı son durum

Bursa Altıparmak Atatürk Meydanı son durum

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Marka Kent Bursa’ hedefi doğrultusunda hayata geçirilen Altıparmak Atatürk Meydanı, kombine etkinliklerin birbiri ardına düzenlenebileceği çok özellikli alan haline getiriliyor.

Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Atatürk Havalimanı'nda yapılan hastanenin temeli tamamlandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan mücadelede yapımı hızlanan Atatürk Havalimanı'ndaki bin yataklı hastanenin temeli ortaya çıktı...

Atatürk Havalimanı'nda hastane çalışmaları hızlandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan mücadelede yapımı hızlanan Atatürk Havalimanı'ndaki 1000 yataklı hastane inşaatında zemine beton dökülüyor.

 Atatürk Havalimanı’nın koronavirüs hastanesine çevrilmesi için öneri!

Çin’de başlayan ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı önlem çalışmaları devam ediyor. Önlem çalışmaları kapsamında " Atatürk Havalimanı’nın koronavirüs hastanesine çevrilebilir mi?" önerisi ise dikkat çekti..

Atatürk'ün mirası kurumların inşaatı yarım kaldı!

Atatürk Araştırma Merkezi (ATAM), Türk Dil Kurumu (TDK), Türk Tarih Kurumu (TTK) ve Atatürk Kültür Merkezi'ni (AKM) tek çatı altında toplayacak olan kompleksin inşaatı yarım kaldı.

Kentsel dönüşüm sırası Altıparmak’ta!

Bursa'da Kükürtlü’den sonra kentsel dönüşüm sırası Altıparmak ve Çarşamba'ya geçti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kentsel dönüşüm planlarını anlattı.

Bursa Atatürk Kent Ormanı ticari alana dönüştü!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Atatürk Kent Ormanı'nın ticari alana dönüştüğünü söyledi. Bozbey, "Atatürk Kent Ormanı maalesef ticari bir alan haline geldi. Yapılan yanlıştan geri dönülmesi gerekiyor'' diye konuştu.

Atatürk Evi Müzesi'nin tapusu sergileniyor!

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Bursa'ya geldiğinde kaldığı, 6 Şubat 1933'te Bursa Nutku'nu okuduğu, bugün Atatürk Evi Müzesi olarak hizmet veren köşkün tapu senedi, ilk kez sergileniyor.  

Bursa Atatürk Stadyumu yerine dev meydan geliyor!

Bursa Atatürk Stadyumu’nun yıkımının ardından yeşil alan olarak değerlendirilen 30 bin metrekarelik meydan 15 Mayıs'ta açılacak. 

Atatürk Havaalanı kongre merkezi olmalı!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Atatürk havaalanın boşalması ile doğabilecek boşluklar için önceden planlamalar başlamalı. " dedi.

Bursa Atatürk Stadyumu'nda yıkım başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından meydana dönüştürülen Bursaspor’un tarihi stadyumu Bursa Atatürk Stadyumu’nda kapalı tribünün yıkım çalışmalarına başlandı.

Bursa Altıparmak Atatürk Meydanı son halini aldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün konuşma yapacağı Altıparmak Atatürk Meydanı ile ilgili bilgi verdi. Altepe, üst kolonlardaki yıkımların tamamlandığını, tüm beton alanların düzenlemesinin ve dış bölgedeki zemin kaplamalarının bittiğini söyledi.

Bursa Altıparmak Atatürk Meydanı gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Marka Kent Bursa’ hedefi doğrultusunda hayata geçirilen Altıparmak Atatürk Meydanı, kombine etkinliklerin birbiri ardına düzenlenebileceği çok özellikli alan haline getiriliyor.

Bursa Altıparmak Atatürk Meydanı son durum Haberi

Bursa Altıparmak Atatürk Meydanı son durum


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Altıparmak Atatürk Meydanı proje alanında incelemelerde bulundu. Müteahhit firma yetkililerinden sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Altepe, yaptığı konuşmada, Bursa’nın özellikli yeni bir etkinlik alanı kazanmaya hazırlandığını duyurdu. Bugün tüm dünyada şehirlerin meydanlarla anıldığını, Bursa’nın da bu furyaya dahil olması için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Altepe, Altıparmak’taki eski stadyumun bulunduğu alanın yeni bir miting, etkinlik ve gösteri meydanı olarak düzenlendiğini kaydetti. Daha önce zemin üzeri tribünleri yıkılan alanda şu anda zemin altı ve saha düzenleme çalışmalarının başladığını vurgulayan Başkan Altepe, “Zemin altında kalan tribünler ile birlikte kapalı tribünün de yıkılıp yenilenmesiyle, yepyeni bir meydan ve etkinlik alanımız daha olacak. Bundan sonra artık tüm etkinlikler, mitingler, bayram kutlamaları, şölenler, konserler ve festivaller...