27 / 04 / 2024

bursa arıtma tesisi

bursa arıtma tesisi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaklaşık 1 yıl sonra sahil ile derelerdeki kirliliğin tamamen tarihe karışacağını söyledi. Büyükşehir, şehrin daha yaşanabilir ve sıkıntısız çevreye sahip olması için, 6 arıtma tesisini daha hizmete alıyor

Bursa'ya 32 milyon liralık arıtma tesisi inşa edildi!

Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Söylemiş köyüne 32 milyon liralık yatırımla kanalizasyon atıklarının arıtılarak doğaya temiz bir şekilde bırakılmasını sağlayan dev bir arıtma tesisi kuruldu.

Bursa'da Akışkan Yataklı Çamur Yakma Tesisi inşa edilecek!

Akışkan Yataklı Çamur Yakma Tesisi ile ilgili protokolü yüklenici firma ile imzaladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gelecek nesillere bırakacakları en büyük mirasın temiz hava, su ve toprak olduğunu belirtti...

Bursa HOSAB Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi (HOSAB) 2011 yılında işletmeye aldığı atık su arıtma tesisi kapasitesini 7 kat arttırıyor. 7 bin metreküp/gün kapasiteli HOSAB İlave Atıksu Arıtma Tesisi Temeli atıldı.

Bursa Yeşil Çevre Arıtma Tesisi yarın açılacak!

Türkiye'de ilk kez uygulanan yöntemlerle inovatif arıtma tesisi unvanını elde eden Yeşil Çevre Arıtma Tesisi işletme Kooperatifi,52 bin 500 metreküp olan kapasitesini 150 bin metreküpe çıkardı. Arıtma tesisi yeni yüzüyle salı günü törenle hizmete açılıyor

Yenişehir İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin alt yapısıyla birlikte 33 milyon TL harcayarak yaptığı "Yenişehir İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi" düzenlenen törenle hizmete açıldı. Arıtma tesisi, günlük 7 bin ton kapasiteli hizmet verebilecek.

İznik gölünü temizleyecek arıtma tesisi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelere yatırımları sürüyor. İznik gölünde kirliliği önleyecek olan arıtma tesisi hizmete açıldı.

Bursa'ya 32 milyon liralık arıtma tesisi inşa edildi!

Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Söylemiş köyüne 32 milyon liralık yatırımla kanalizasyon atıklarının arıtılarak doğaya temiz bir şekilde bırakılmasını sağlayan dev bir arıtma tesisi kuruldu.

Bursa'da kanalizasyon atıkları için dev arıtma tesisi kuruldu!

Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Söylemiş köyüne 32 milyon liralık yatırımla kanalizasyon atıklarının arıtılarak doğaya temiz bir şekilde bırakılmasını sağlayan dev bir arıtma tesisi kuruldu

DOSAB Bursa'da 2 yeni arıtma tesisi yatırımına başladı!

Atıksu Arıtma Tesisi bünyesinde Arıtma Çamuru Bertaraf Tesisi'ni kurup yasal izinlerini alan DOSAB yönetimi, "Su Geri Kazanım Tesisi" yatırımına da başladı.

İznik Gölü arıtma tesisi Mayıs'ta açılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, maliyeti 40 milyon TL 'yi bulan arıtma tesisi ve kanalizasyon yatırımıyla İznik Gölü 'nü kirlilikten tamamen arındırıyor.

İznik Gölü Arıtma Tesisi'nin alt yapı çalışmaları incelendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, maliyeti 40 milyon TL’yi bulan arıtma tesisi ve kanalizasyon yatırımıyla İznik Gölü’nü kirlilikten tamamen arındırıyor..

Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Gürsu'daki Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin kapasitesini artıracak merkezin inşaatını inceledi.

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi projesinde test süreci başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği ile ortaklaşa finanse edilen'Amasya Atıksu Arıtma Tesisi' projesinde son aşamaya gelindi.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

bursa arıtma tesisi Haberi

bursa arıtma tesisi

Şehrin daha yaşanabilir ve sıkıntısız çevreye sahip olması için tüm kaynaklarını seferber eden Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda 6 arıtma tesisini daha hizmete alıyor. Yaklaşık 120 milyon liraya mal olacak 6 arıtma tesisinden 3’ünün yapım sözleşmesini imzalayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BUSKİ bütçesiyle tamamlanacak yatırımların ardından yaklaşık 1 yıl sonra sahil ile derelerdeki kirliliğin tamamen tarihe karışacağını söyledi. 


Küçükkumla, Akçalar ve Badırga’ya ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi kurulmasını öngören sözleşme, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile İtalyan EMIT Group-Alkataş AŞ Ortak Girişimi arasında yapıldı. Yaklaşık 50 milyon liraya mal olması ve 1 yıl içerisinde tamamlanması planlanan sözleşmeye; Büyükşehir Belediyesi adına Başkan Recep Altepe, müteahhit firma adına da Alkataş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Albayrak imza koydu. Anlaşma, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı...