18 / 04 / 2024

bursa Atatürk Kent Ormanı

bursa Atatürk Kent Ormanı

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Atatürk Kent Ormanı'nın ticari alana dönüştüğünü söyledi. Bozbey, "Atatürk Kent Ormanı maalesef ticari bir alan haline geldi. Yapılan yanlıştan geri dönülmesi gerekiyor'' diye konuştu.

Atatürk Kent Ormanı’nda yenileme çalışmaları yapılacak!

Atatürk Kent Ormanı’nda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarının geniş olduğunu belirterek, kısa zamanda yapılacak yatırımlarla kentin cazibe merkezlerinden biri haline getirileceğini söyledi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Ankara Atatürk Orman Çiftliği'nde son durum ne?

Atatürk Orman Çiftliği'nde son durum ne? AOÇ arazisi yapılaşmaya açılacak mı? Aynı zamanda Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, tamamen kurumun tapulu malı olan Bademlik’teki 750 dönümlük alanı kent ormanı yapmaya hazırlanıyor. Ankaraya yeni AOÇ geliyor...

Atatürk Kent Ormanı'nın tüm etapları açıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde Sarıyer’deki Atatürk Kent Ormanı’nın açılışını yaptı. İmamoğlu, “Şehrin gerçekten kaybedilmiş yılları, kaybedilmiş alanları var. Daha önce bu alanlar niçin İstanbulluların olamadı? Herkesin oturup düşünmesi lazım” dedi.

Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı kaçak inşaat açıklaması!

İBB tarafından ilk etabı 19 Mayıs tarihinde açılan Hacıosman Atatürk Kent Ormanı’ndaki tüm çalışmalar, imar planlarına uygun olarak  yürütülüyor. İBB, imar planlarına göre yapılaşma hakkı yüzde 5 olmasına rağmen, bu hakkın sadece yüzde 1,5’lik kısmını kullanıyor.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak inşaat!

İBB'nin Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi. Geçtiğimiz aylarda yandaş bir şirkete 26 milyon TL'lik ihale veren İBB yönetimi, proje onay merci olan İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nden izin almadan kaçak yapı inşaatlarına başladı.

Atatürk Kent Ormanı açıldı!

İBB Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Başkan Ekrem İmamoğlu’nun 12 Ekim 2019’daki ziyaretinde, “19 Mayıs’ta açacağız” sözünü verdiği Hacıosman’daki Atatürk Kent Ormanı’nı hizmete açtı.

Atatürk Kent Ormanı 19 Mayıs’ta açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Atatürk Kent Ormanı’nı 19 Mayıs'ta açacaklarını müjdeledi...

Bursa Atatürk Kent Ormanı ticari alana dönüştü!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Atatürk Kent Ormanı'nın ticari alana dönüştüğünü söyledi. Bozbey, "Atatürk Kent Ormanı maalesef ticari bir alan haline geldi. Yapılan yanlıştan geri dönülmesi gerekiyor'' diye konuştu.

Atatürk Evi Müzesi'nin tapusu sergileniyor!

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Bursa'ya geldiğinde kaldığı, 6 Şubat 1933'te Bursa Nutku'nu okuduğu, bugün Atatürk Evi Müzesi olarak hizmet veren köşkün tapu senedi, ilk kez sergileniyor.  

Bursa Atatürk Stadyumu yerine dev meydan geliyor!

Bursa Atatürk Stadyumu’nun yıkımının ardından yeşil alan olarak değerlendirilen 30 bin metrekarelik meydan 15 Mayıs'ta açılacak. 

Çankaya Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Çankaya Belediyesinin yatırımları ilçenin dört bir yanında yükselirken, görünümü ve işlevi ile Başkent’in en önemli yapıları arasına girecek Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Atatürk Stadyumu'nda yıkım başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından meydana dönüştürülen Bursaspor’un tarihi stadyumu Bursa Atatürk Stadyumu’nda kapalı tribünün yıkım çalışmalarına başlandı.

bursa Atatürk Kent Ormanı Haberi

bursa Atatürk Kent Ormanı

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Odunluk Mahalle Muhtarı İlyas Seyhan ile görüştü. Seyhan, vatandaşların taleplerini de iletti. Seyhan, vatandaşların taleplerini de iletti. Muhtar, mahallenin sağlık ocağı, pazar yeri, taziye evi ve imam evi ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Bursa Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Bozbey, "Atatürk Kent Ormanı artık ticari bir alan haline geldi ve bizim bildiğimiz doğal orman vasfını kaybederek topoğrafyası bozuldu. Bunu daha önce defalarca kez söylemiştik.  'Burası ticarileşecek' demiştik ve istemesek de söylediklerimiz doğru çıktı. Atatürk Kent Ormanı kentin malıdır, yapılan yanlıştan geri dönülmesi gerekiyor ve Orman Bölge Müdürlüğü de bir an önce buraya müdahale etmeli. Orman Bölge Müdürlüğü'nü göreve davet ediyorum" açıklamasında...