26 / 04 / 2024

Bursa belediye başkanları

Bursa belediye başkanları

Yeni dönemde hayata geçireceği projelerini anlatan Büşükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ''Kentsel dönüşüm altyapı ve ulaşımla alakalı önemli adımlar atmamız gerekiyor'' diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

Orhangazi Belediye Başkanlığı 22 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi'de yer alan 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

En riskli ilçelerin belediye başkanları konuştu!

İstanbul'da gerçekleşeceği düşünülen depremle ilgili en riskli olan ilçelerin belediye başkanları yaptıkları hazırlıklara ilişkin açıklamalar yaptı.

Ankara Büyükşehir belediye başkanları 'deprem'i tartışacak!

Ankara Kent Konseyince yarın video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek olan "Deprem Farkındalığı ve Kriz Yönetimi" toplantısında, bazı büyükşehir belediye başkanı ve büyükşehir kent konseyi başkanları, "Depreme hazır mıyız?" sorusuna yanıt arayacak.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

AK Parti'den belediye başkanlarına kira alacaklarının tahsilinde esneklik önerisi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, belediye başkanlarına yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele sürecinde alınması gerekli olan tedbirlerle ilgili genelge gönderdi. 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı'nda imar konuşuldu!

CHP'den seçilen büyükşehir belediye başkanları, Sultanahmet Tunuslu Hayrettin Paşa Konağı'nda gerçekleştirilen "Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı"nda bir araya geldi 

Orhangazi Belediye Başkanı'ndan 'öğrencilere ev kiralayın' çağrısı!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın,  ev sahiplerine ve emlakçılara “öğrencilere ev kiralayın” çağrısı yaptı. 

Önder Tanır, Kestel Belediye Başkanı oldu!

Bursa'nın Kestel ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Önder Tanır kazandı.

FETÖ'ye 1 metrekare arsa vermeyen ender belediye başkanlarından biri benim!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Bir belediye başkanı para yönetimini bilmiyorsa lütfen işbaşına gelmesin" diye açıklama yaptı. 

Bursa belediye başkanları Haberi

Bursa belediye başkanları

Büşükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Merinos AKKM’de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Aktaş, yeni dönemde hayata geçireceği projelerini anlattı. 

Olay Gazetesi'nde yer alan habere göre Aktaş, seçimler sonrasında daha hızlı hareket edebilmek için bütün güçlerini pazar gününden sonra ortaya çıkaracaklarını söyledi.

Aktaş, “Ciddi tecrübelerimiz var. Çünkü belediyecilik çok yönlü bir iştir. 3 P’den bahsediyordum. Para, proje ve personel yönetimi. Bunun alt başlıklarına bakıldığında iyi bir finansman gerektiriyor. İyi bir proje yönetimi ve personel yönetimini gerektiriyor. Tamamının senkronize çalışması gerekiyor. Hamasi nutuklarla yapılmaz. Sadece halkla ilişkiler değildir. Yıllarca böyle yapan büyüklerimiz var. Bursa bu manada önemli projelere ihtiyacı olan birim şehirdir. Kim taş üstüne taş koyduysa yürekten teşekkür ediyoruz. Bizim daha hızlı koşmamız gerekiyor. Kentsel dönüşüm altyapı ve ulaşımla alakalı önemli adımlar atmamız...