26 / 04 / 2024

Bursa Beton projeleri

Bursa Beton projeleri

Kentsel dönüşümde kaliteli beton vurgusu Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar "Nilüfer gerekse Osmangazi’deki yenileme ve dönüşüm süreçlerinde müteahhitlerin tercih ettiği bir marka olduk. " dedi.

Bursa Beton kentsel dönüşüm projelerinin tedarikçisi!

Bursa Beton kamu yatırımları ile kentsel dönüşüm projelerinin de önemli tedarikçisi olmaya hazırlanıyor. Bursa Beton, 22 santralde günlük 20 bin metreküpün üzerinde beton üretim kapasitesiyle faaliyet gösteriyor.

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Beton fiyatları kriz yarattı! İnşaatlar durma noktasında!

Başta Denizli ve Bursa olmak üzere bazı illerde hazır beton firmalarının, maliyet artışlarını neden göstererek, aldıkları siparişleri iptal edip fiyatlarda güncelleme talebinde bulunması, inşaatçılardan tepki almasına neden oldu.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bursa'da yeni metro hatları muhtarlara anlatıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen metro hattı projeleri, metro hattında yer alan mahallelerinin muhtarlarına anlatıldı. 

Bursa’da yapı stokunun beton ve demir kalitesi düşük!

Bursa ve çevresinde kamu ve özel sektör yatırımlarında hızlanma gözlemlediklerine vurgu yapan Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay, Bursa’da kentsel dönüşüm kapsamındaki alanlarda yapı stokunun beton ve demir kalitesinin en düşük seviyede olduğunu belirtti.

Bursa'da konut projelerinin maketleriyle katma değerli ihracat!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma  CNC işleme, lazer kesme ve 3 boyutlu yazıcı yöntemi kullanarak milimetrik ölçümlerle konut projeleri için maket hazırlıyor. 

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde son durum ne?

2021 yılı için Bursa'da hayata geçecek projeleri anlatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gökdere'ye inşa edilen millet bahçesi projesi için açıklamalarda bulundu. 

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnegöl'de beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa İnegöl'de beton döküm işlemi esnasında kalıbın çökmesi sonucu 4 işçi yaralandı.

Bursa'da beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa'da bir inşaatta beton döküm işlemi sırasında kalıp çöktü. Meydana gelen kaza sonucunda 4 işçi yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Sağlıklı yapılar için beton takip sisteminde yeni dönem!

Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay 30 Kasım itibariyle yürürlüğe giren beton takip sistemindeki yeniliklerle ilgili açıklamalar yaptı.

Bursa Beton projeleri Haberi

Bursa Beton projeleri

Sektöründe otuz yılı geride bırakan Bursa Beton’un Genel Müdürü Fatih Vardar; kaliteli beton bilinci, kentsel dönüşüm ve malzeme dayanıklılığı konularına dair görüş ve analizlerini paylaştı.

Araştırmalar, konut satın alan tüketicilerin kaliteli hazır beton konusunda yeterince farkındalık sahibi olmadığını gösteriyor. Hazır beton sektörünün öncü firmalarından Bursa Beton ise, toplumu bu anlamda bilinçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor.

"Yaşamına değer veren bilinçli tüketicilerin kalitesiz hazır beton kullanımını engelleyeceğine inanıyoruz” diyen Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, konut satın alırken kullanılan hazır betonun kalitesinin sorgulanması ile deprem ve doğal felaketlerde yaşanacak zararların en aza indirileceğini belirtti. Depremden korunmak için kentsel dönüşümün de önemli olduğunu vurgulayan Vardar, şu sözleri kaydetti: “Şu an marka olarak biz de kentimizdeki dönüşüm sürecine dahiliz. Gerek Nilüfer gerekse Osmangazi’deki yenileme ve...