18 / 04 / 2024

Bursa Beton yatırım

Bursa Beton yatırım

Bursa Beton kamu yatırımları ile kentsel dönüşüm projelerinin de önemli tedarikçisi olmaya hazırlanıyor. Bursa Beton, 22 santralde günlük 20 bin metreküpün üzerinde beton üretim kapasitesiyle faaliyet gösteriyor.

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

Bursa’da 2020 yatırım yılı olacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı’nın yanı sıra Bursa Büyükşehir bütçesinden yapılacak projelerle 2020 yılının tam bir yatırım yılı olacağını söyledi

Gençlik ve Spor Bakanlığından Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım yapılacağını müjdeledi.

Bursa'da 2020 yatırım yılı olacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, Bursa’nın daha yaşanabilir bir şehir olması adına 2020 yılının, ulaşım başta olmak üzere kentsel dönüşüm, tarihi miras ve çevre projelerinin bir bir hayata geçtiği tam bir yatırım yılı olacağını belirtti.

5 ilçe için yatırım müjdesi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, İstanbul'un Esenyurt ve Arnavutköy ilçelerinde, Ankara'nın Çubuk ilçesinde, Adana'nın Yumurtalık ilçesinde ve Bursa'nın Gemlik ilçesinde yer alan bazı araziler münferit yatırım amacıyla belirlenen şirketlere tahsis edildi.

5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi kapsamında Ankara, İstanbul, Bursa ve Adana'da 5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak.

Bursa’da yatırım tutarı 3.2 milyar liraya ulaştı!

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, Bursa’da bu yılın ilk 5 ayında 165 yatırım belgesi alındığını söyledi. Onur, yatırım tutarının 3,2 milyar düzeyine ulaştığını ifade etti.

Kentsel dönüşüm Bursa Yıldırım'a değer katıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, özgün mimariye sahip modern pazar yerleri ile vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Sur Yapı'dan Nesiller Boyu Yatırım kampanyası!

Sur Yapı;  Koşuyolu, Topkapı, Kağıthane, Maltepe, Ümraniye, Sancaktepe, Ispartakule, Bahçekent, Sultanbeyli ve Bursa Nilüfer’de bulunan konut projelerinde geçerli olmak üzere Nesiller Boyu Yatırım Kampanyası başlattı. 

Medicana Sağlık'tan Bursa'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

Medicana Sağlık Grubu, bugüne kadarki en büyük yatırımını Bursa’da yaptı.  Nilüfer'de 100 milyon dolarlık harcamayla yapımı tamamlanan Medicana Bursa Hastanesi yeni yılda 300 yatak kapasitesi ve tüm sağlık birimlerinde toplam bin personelle hizmete girecek.

Yatırım arsaları tarım alanlarını etkiliyor!

Bursa Orhaneli ilçesinde yatırım için alınan tarım alanları ekilmeden atıl vaziyette duruyor. Orhaneli Ziraat Odası Başkanı Nafiz Kaya, "Orhaneli ilçesinde 20 bin dönüm tarım alanı ekiliyordu. Yıllar geçtikçe buralar ekilmemeye başladı.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Yıldırım'da kaçak yapılar birbir yıkılıyor. Kentsel dönüşüm yatırımlar devam eden ilçede bu yıl 24 adet kaçak yapı yıkıldı.

Gayrimenkulde neye yatırım yapılmalı?

RE/MAX Yön Bursa'nın kurucularından olan Göksel Birsen, konut, işyeri ve arsa-arazi yatırımı arasında kararsız kalanlara ipuçları verdi. Birsen, konut almak yerine işyeri yatırımı yapmanın daha kazançlı olduğunu açıkladı.

Bursa Beton yatırım Haberi

Bursa Beton yatırım

Ağırlıklı olarak Bursa-Yalova-Kütahya olmak üzere 350 kilometrelik bir bantta hizmet veren ve mevcut kapasitesi ile sekiz saat içinde müşterilerinin talebinin tamamını karşılayabilen Bursa Beton, kentte devam eden kamu yatırımları ile kentsel dönüşüm projelerinin de önemli bir tedarikçisi konumunda bulunuyor. Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, bugün itibarıyla 22 santralde günlük 20 bin metreküpün üzerinde beton üretim kapasitesiyle faaliyet gösterdiklerini belirterek, 2016 yılında 14 milyon liralık yatırımın yanı sıra 277 milyon liralık ciro elde ettikleri bilgisini verdi. Güney Marmara'nın başlıca tedarikçisi olduklarını ileten Vardar, halen tesislerinin teknolojisini yenileme ve agrega üretimi konusunda da yatırımlarının sürdüğünü bildirdi. 


Fatih Vardar, bugün itibarıyla beton sektöründe bine yakın tesis, 300'ün üzerinde firmanın bulunduğu Türkiye'de ilk beşte yer aldıklarını kaydetti. 2016 yılında, 2.7 milyon metreküp beton...