19 / 04 / 2024

bursa cephe düzenleme çalışmaları

bursa cephe düzenleme çalışmaları

Bursa’ya eserleriyle değer katan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte Yenişehir’de devam eden cephe düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Bursa Yenişehir'de cephe düzenleme çalışmaları başladı!

Bursa’ya eserleriyle değer katan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte Yenişehir’de devam eden cephe düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Bursa Panayır-Yunuseli arasına modern düzenleme!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı daha ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla Panayır Kavşağı-Yunuseli arasındaki 4 kilometrelik yolda projelendirilen genişletme ve köprü düzenleme çalışmalarının başlatıldığını açıkladı.

Mudanya Sahil Düzenleme Projesi'nde son durum!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mudanya’da bir türlü bitiremediği sahil düzenleme projesinin bu yaz sonuna kadar da bitirilemeyeceğini ileri sürdü.

Antalya Muratpaşa'da Bina Cephe Düzenleme 2. Etap ihalesi yapıldı!

Muratpaşa Belediyesi’nce başlatılan Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme 2. etap çalışma ihale yapıldı. Çalışmalar kapsamında, 40 binanın, 58 bin metrekarelik cephesi, Akdeniz renkleri ile boyanacak.

Balıkesir Ören sahiline yeni düzenleme projesi!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye tarafından Ören sahiline yeni düzenleme yapılması için proje hazırlanıyor. Ören Plajı için yapılması planlanan seyir terası, Bursa Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulunun onayına sunuldu.

İzmit Akçakoca Mahallesi'nde sokak düzenleme çalışması!

İzmit Belediyesi tarafından Akçakoca Mahallesi’nde düzenleme yapılıyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre,zemin yenilemesi yapılacak.

Bostanlı Deresi çevre düzenleme ihalesi 30 Haziran'da!

Kıyı düzenleme çalışmaları kapsamında Bayraklı sahil şeridinin uygulama projelerini tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bostanlı Deresi ve çevresi için de 30 Haziran tarihinde yapım ihalesine çıkıyor...

Silivri'de yol düzenleme çalışmaları başladı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, ilçe genelinde başlattığı modern yol düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tretuvarların genişletilerek yaya yürüyüş yollarının arttırıldığı çalışmalar, Sayalar Mahallesi’nde de başlatıldı.

Silivri Kavaklı meydan düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2015 Yatırım Programı kapsamında Kavaklı Mahallesi’nde başlattığı meydan düzenleme çalışmaları tamamlandı. Düzenleme çalışmaları kapsamında, bina çevresindeki duvarlar kaldırılarak meydan genişletildi.

Bursa kentsel dönüşümde örnek olmalı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, sitelerinde kentsel dönüşümü hareketini başlatan Nilüfer Sitesi sakinleriyle bir araya gelirken, "Dünyaya örnek gösterilen Bursa, kentsel dönüşümde de örnek olsun istiyoruz" dedi.

Bursa, kentsel dönüşümde örnek olsun istiyoruz!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bursa’da güzel işler yapmak heyecan veriyor. Sahip olduğu özelliklerle dünyaya örnek gösterilen kentlerin başında gelen Bursa, kentsel dönüşümde de örnek olsun istiyoruz." dedi.

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu inşaat ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaatı işi yapım işi bugün saat 14:30'da açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Taksim Meydan Düzenleme Projesi'nin zemin yenileme çalışması başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirip hayata geçirdiği Taksim Meydan Düzenleme Projesi’nin en önemli ayaklarından olan zemin yenileme çalışması başladı. Çalışma kapsamında uzun süredir beton kaplı olan zemine parke taşı döşeniyor.

bursa cephe düzenleme çalışmaları Haberi

bursa cephe düzenleme çalışmaları


Bursa’ya eserleriyle değer katan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte Yenişehir’de devam eden cephe düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmaların ilçelere de taşındığını söyledi.

Bursa’nın tüm ilçelerinin günden güne daha da güzelleştiğini ifade eden Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak bir yandan Bursa merkezinde sürdürdüğümüz çalışmalar, bir yandan da 10 yeni ilçemizdeki çalışmalar aynı şekilde sürüyor. Yenişehir’in merkezi de çağdaş bir kent merkezi görünümüne kavuşsun istiyoruz. Bu konuda da Büyükşehir Belediyesi ve Yenişehir Belediyesi ile ortak çalışmalara imzalar atılmış oluyor” dedi.


Yenişehir’in merkezi yenileniyor

Yenişehir’de cephe ıslahı uygulamalarının yapıldığını kaydeden Başkan Altepe, “Cephe düzenleme ve güzelleştirme çalışmaları kapsamında Yenişehir’in merkezinin çehresini değiştirecek olan bir proje...