26 / 04 / 2024

Bursa Fetih müzesi

Bursa Fetih müzesi

Görev süresinde 10 yılı geride bırakan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni döneme de sadece ilçeye değil. Bursa’ya vizyon kazandıracak projelerle başladı.

Mudanya Taş Mektep'in içerisine Barış Müzesi yapılacak!

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde inşa edilen Taş Mektep'in içerisine Barış Müzesi de yapılacak. Projenin 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Bursa Kent Müzesi'nin ek binası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Kent Müzesi'nin ek binası olarak hizmet verecek olan defterdarlık binasını yeniledi.

Bursa Panorama 1326 Fetih Müzesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Osmangazi Panorama 1326 Fetih Müzesi'nin resmi açılışını gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Dondurma Müzesi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Dondurma Müzesi'nin inşaatını tamamladı.

Talha Uğurluel'den Panorama 1326'ya övgü!

Ünlü Sanat Tarihçisi Talha Uğurluel, Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni inceledi.

Panorama 1326 müzesi Yılmaz Vural’ın başını döndürdü!

Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörleri arasında yer alan Yılmaz Vural, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde adeta büyülendi.

Panorama 1326 Müzesi'nin açılışına günler kaldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nin açılışına günler kaldı.

Panorama 1326 Fetih Müzesi görenleri büyülüyor!

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni gezen Uluslararası Panorama Konseyi Başkanı Seth Thompson ve konsey üyeleri müzenin dünyada en üst seviyedeki panoramik müze olduğunu belirtti.

Murat Kurum'dan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ne övgü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Osmangazi Belediyesi’nin inşa ettiği Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni ziyaret etti.

Bursa'ya İznik Çinisi Müzesi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan 1. Murat Hamamı Kültür Merkezi’nin ‘İznik Çinisi Müzesi’ olacağının müjdesini verdi.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi açılıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi önümüzdeki günlerde açılıyor.

Panorama 1326 Fetih Müzesi açılış için gün sayıyor!

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nin Bursa’nın yüz akı bir proje olduğunu belirterek, “Bursa, çok güzel ve çok etkileyici muhteşem bir eser kazandı” dedi.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi açılış için gün sayıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin inşa ettiği Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi açılış için gün sayıyor.

Bursa Fetih müzesi Haberi

Bursa Fetih müzesi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geride bıraktığı 10 yıllık görev süresinde ilçeye bin 936 yeni proje kazandırdı. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde yeniden seçilen Dündar, ustalık döneminde hayata geçireceği projelerle sadece Osmangazi'ye değil, Bursa'ya vizyon kazandıracak.

Star Gazetesi'nin haberine göre, Fetih Müzesi, kentsel dönüşüm, kapalı otoparklar, okullar, spor tesisleri, kapalı pazar yerleri, bilgi evleri ve tarihi mirasın ayağa kaldırılması gibi sayısız eseri hayata geçirmenin gurur ve mutluluğu ile yepyeni döneme başlayan Başakn Dündar, bu dönem hizmet çıtasını daha da yukarı çekecek. Fonksiyonel, ihtiyaca cevap veren, estetiği ve mimarisi dev bütçeli projeler ile ilçenin adını tüm dünyaya duyuracak.

Bursa'ya değer katacak 

Osmangazi Belediyesi, Türkiye’nin 4’üncü büyük ili olmasına rağmen gerçek bir kent meydanı olmayan Bursa'ya Osmangazi Meydanı'nı kazandıracak. Toplam 40 bin metrekare alanda yapılacak...