20 / 04 / 2024

Bursa Kestel Kavşağı

Bursa Kestel Kavşağı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara –İzmir devlet karayolu üzerindeki transit geçişin yanı sıra raylı sistem geçişine de olanak sağlamak amacıyla yaptırılan Kestel Kavşağı ile trafikte önemli bir düğüm daha çözüldü

Bursa Kestel Kavşağı'nın ilk etabı tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursaray Kestel Hattı kapsamında projelendirilen Kestel kavşağı 'nın Ankara yolu gidiş istikameti trafiğe açılırken, geliş istikametinin de bayram öncesi ulaşıma açılması planlanıyor.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Bursa Kestel'e 251 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Kestel'de 251 yeni konut inşa edecek.

Vaniköy’deki caminin ikizi Bursa'da inşa edilmiş!

1665 yılında Vaniköy Camisi’ni inşa ettiren Vani Mehmed Efendi, 1674 yılında da Bursa Kestel’de benzer bir cami inşa ettirmiş. İki caminin de mimarı yapıları ve yapı malzemeleri birbirinin aynısı. Peki Kestel’deki cami, Vaniköy Camisi’nin kaderini yaşayacak mı?

Bursa Kestel'de 3.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

DSİ I. Bölge Müdürlüğü Bursa Kestel'de yer alan gayrimenkulü 3 milyon 276 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bursa Panayır Kavşağı tamamlanıyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Karayolları ile işbirliğinde yaptığı Panayır Kavşağı’nda imalatları büyük ölçüde tamamladı.

Bursa Gül Kavşağı'na ilave yol ve geçit!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, şerit daralması nedeniyle trafikte tıkanmalara yol açan Gül Kavşağı’na ilave yol ve geçit yapmak için düğmeye bastı.

Bursa Kestel'de 20 milyon TL'ye okul inşa edildi!

Hayırsever işadamı Alaattin Dağlı tarafından Bursa Kestel'e 20 milyon liraya teknik lise inşa edildi. Modern okul, 2017-2018 eğitim öğretim için hizmete açılacak.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, kamulaştırma ve yol imalatları ile 210 milyon TL’yi bulan Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarını birbirine bağlayacak olan 25 milyon TL’lik Beşyol Kavşağı’nın temeli törenle atıldı.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli yarın atılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı – Terminal raylı sistem hattı kapsamında projelendirilen ve İstanbul Caddesi’nde kesintisiz ulaşımı sağlayacak Beşyol Kavşağı’nın temeli 08 Şubat Çarşamba (YARIN) günü atılıyor.

Bursa Acemler Kavşağı 10 yıl sonra tamamlanıyor!

Acemler Kavşağı’nın son lupu içindeki emniyet binaları yıkılıyor ve kavşak açılıştan 10 yıl sonra gerçek kimliğine bürünüyor.

Bursa Orhaneli Kavşağı genişletiliyor!

Bursa’nın her alanda ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle raylı sistem, köprü ve kavşak, yeni yollar ve yol genişletme çalışmalarına hız veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, trafik yoğunluğunun sorun haline geldiği mevcut yollar da yeni düzenlemeler gerçekleştiriyor.

Mudanya Kavşağı´nda mutlu son!

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaptığı Mudanya kavşağının ilk etabının ardından Mudanya’dan şehir merkezine giden yol da hizmete açıldı.

Bursa Kestel Kavşağı Haberi

Bursa Kestel Kavşağı


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara –İzmir devlet karayolu üzerindeki transit geçişin yanı sıra raylı sistem geçişine de olanak sağlamak amacıyla yaptırılan Kestel Kavşağı ile trafikte önemli bir düğüm daha çözüldü. Bir dönemde yaklaşık 540 kilometre yeni yol ve yol genişletme çalışması ile karayolu ulaşımına nefes aldıran Büyükşehir Belediyesi, Gürsu, Emek, Özlüce- Alaattinbey ve Esenevler’in ardından Kestel kavşağını da törenle ulaşıma açtı.


Bursa’nın her alanda ulaşılabilir kent olması amacıyla her yıl yatırım bütçesinin yüzde 70’ine yakınını ulaşım projelerine ayıran Büyükşehir Belediyesi, deniz ve hava ulaşımının yanında raylı sistem projeleriyle ulaşımı sorun olmaktan çıkarırken, karayolu ağının tıkanan damarlarını da kavşak projeleriyle açıyor. Bugüne kadar Gürsu, Emek, Özlüce-Alaattinbey ve Esenevler kavşaklarını ulaşıma açan Büyükşehir Belediyesi, Ankara-İzmir karayolu üzerindeki son düğümü de Kestel Kavşağı...