18 / 04 / 2024

Bursa Orhangazi kiralık ev

Bursa Orhangazi kiralık ev

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde ev kiraları cep yakmaya devam ediyor. Konut sıkıntısı artan bölgede vatandaşlar fiyatlardan şikayetçi.

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Bursa Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar meydana çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar gün yüzüne çıktı.

Bursa Orhangazi'de 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi'de yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Bursa Orhangazi 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhangazi projesinde yer alan 44 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor.

Bursa’da kiralık ev sayısı arttı!

Bursa’da koronavirüs salgını nedeniyle öğrencilerin memleketlerine geri dönmesiyle kiralık ev sayısı yükseldi, kira fiyatları ise düşüşe geçti.

Bursa Orhangazi sahilinde dönüşüm başladı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Orhangazi kıyı bandı kentsel tasarım uygulama ve çevre düzenlemesi projesiyle, göl kıyısı ilçenin en prestijli notlarından biri haline gelecek.

Bursa'da kiralık ev sıkıntısı yok!

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, bölgede kiralık ev sıkıntısının olmadığı söyledi. Çelebi, “İstenen bölgede ev bulunabiliyor. Artışlar da enflasyona bağlı gerçekleşti” şeklinde konuştu.

Bursa Orhangazi Belediyesi'nin gündeminde TOKİ var!

Bursa Orhangazi Belediye Meclisi bugün toplanıyor. Başkan Çağlayan ve Encümen üyeleri tarafından 11 maddelik gündem maddesi belirlendi. Temmuz ayının öne çıkan konusu yaklaşık 60 dönümlük araziye TOKİ konutlarının yapılması.

Bursa Orhangazi'de kiralık ev bulmak zor!

Evli çiftlerin emlakçıların yolunu tuttuğu Bursa Orhangazi'de kiralık ev bulmak zor. Bölgedeki yeni yapılar bile satılık ilanı taşıyor.

Bursa Orhangazi'de satılık 11 gayrimenkul 85,9 milyon TL'ye!

Bursa Orhangazi'de yer alan 11 gayrimenkul, Orhangazi Belediye Başkanlığı satışa sunuluyor. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 85 milyon 962 bin 12,64 TL olarak belirtiliyor.

Bursa Orhangazi'ye dev kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Orhangazi'de hayata geçireceği dev kültür merkezinin temelini attı.

Bursa Orhangazi'ye yeni kültür merkezi geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla yaptığı çalışmalar kapsamında Orhangazi’ye yeni bir kültür merkezi kazandırıyor

Bursa Orhangazi kiralık ev Haberi

Bursa Orhangazi kiralık ev

Bursa Orhangazi'de ev kiraları arttı. 400 TL'den başlayan kiralar 800 TL'ye kadar ulaşıyor. Vatandaşlar cep yakan fiyatlardan şikayetçi. 


Kiracılar şikayet edildiği halde kiralar indirim olmadığını belirtti. Bölgede ev bulamama korkusu yaşanıyor. 


Ev bulma sıkıntısı çekeceklerini düşünen kiracılar fiyatları ödemek zorunda kalıyor. 



Bursa Orhangazi...