27 / 04 / 2024

bursa projeleri 2019

bursa projeleri 2019

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bursa'da yeni metro hatları muhtarlara anlatıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen metro hattı projeleri, metro hattında yer alan mahallelerinin muhtarlarına anlatıldı. 

Bursa'da konut projelerinin maketleriyle katma değerli ihracat!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma  CNC işleme, lazer kesme ve 3 boyutlu yazıcı yöntemi kullanarak milimetrik ölçümlerle konut projeleri için maket hazırlıyor. 

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde son durum ne?

2021 yılı için Bursa'da hayata geçecek projeleri anlatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gökdere'ye inşa edilen millet bahçesi projesi için açıklamalarda bulundu. 

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da 20 bin riskli konut dönüşüyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ekonomi gazetecileriyle bir araya geldiği basın toplantısında, Bursa'da hayata geçirdikleri projeleri ve devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı.

Bursa’nın çöküntü konut bölgeleri dönüşecek!

Bursa’nın gündeminde kentsel dönüşüm var. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle başlatmak istediği dönüşüm projeleri için konsensüs arayışlarına devam ediliyor.

2019'da kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredileri TBMM'de!

2019 yılında kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredilerine ve kira yardımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa TOKİ 2020 kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa TOKİ 2020 projeleri için kura çekimi yapıldı.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, 2019 yılında açılması planlanan fakat inşaatı yarım kalan Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi inşaat alanındaydı. Karaca, inşaat alanında yaptığı açıklamada yetkililere, "Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?" diye sordu...

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut projeleri kapsamında Bursa'da da 3 bin 200 yeni konut hayata geçirilecek.

bursa projeleri 2019 Haberi

bursa projeleri 2019

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’nın değerine değer katan Osmangazi Belediyesi, tüm kente hitap eden yeni yatırımlar için çalışmalarına başladı. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Mustafa Dündar’ın başkanlığında geride kalan son 10 seneyi ulaşımdan altyapıya, kentsel dönüşümden tarihi ve kültürel mirasa sahip çıkan projelere, sosyal hizmetlerden sportif ve sanatsal faaliyetlere kadar her alanda yatırımlarla dolu dolu geçiren Osmangazi Belediyesi, yeni bir dönem için hazırlanıyor. 

“Daha güzel, daha yaşanılabilir bir Osmangazi” hedefiyle ilçeyi hizmetlerle donatan Başkan Dündar, önümüzdeki 5 yıllık dönemde Bursa’ya kazandıracakları vizyon projeler için bürokratlarıyla birlikte yoğun çaba harcıyor. Başkan Dündar, Soğanlı Kültür Merkezi’nde başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle yaptığı toplantıda hizmet çıtasını yükseltecek yeni projeler hakkında fikir alışverişi yaptı. Birim müdürleri, geçtiğimiz sene genelinde yapılan çalışmaları değerlendirirken, yeni dönem için proje...