25 / 04 / 2024

Bursa Sıcaksu tabakhaneler

Bursa Sıcaksu tabakhaneler

Tabakhaneler Bölgesi mülk sahipleriyle bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, mutabakata vardıklarını açıkladı.

Bursa Sıcaksu'da kamulaştırmalar devam ediyor!

Bursa'nın çehresinin değişmesinde önemli katkıları bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bürokratlarıyla birlikte Sıcaksu Bölgesi'nde incelemelerde bulundu.

TOKİ'nin Bursa’daki dönüşüm projelerinde son durum!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Sıcaksu’da Büyükşehir Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı eliyle başlattığı dönüşüm projesindeki son durumu kaleme aldı…

İsmet Karaca'dan Bursa'da termal alanına ev ve dükkan inşa edilmesine tepki!

Bursa'nın Sıcaksu bölgesinde termal sağlık turizmine hizmet verilmesi için kamulaştırılan alanda 690 adet konut ve 92 dükkan inşa edilecek. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, konuya ilişkin tepkisini dile getirdi.

Bursa Sıcaksu Bölgesi kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Bursa Sıcaksu Bölgesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ihale yapıldı. 

Bursa Sıcaksu'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesine CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca'dan tepki geldi. Karaca kentsel dönüşüm ile Bursa'nın termal kimliğinin kaybolacağını düşünüyor. 

Bursa Sıcaksu kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezinde atıl olarak bulunan Sıcaksu'da kentsel dönüşüm projesi için ihaleye çıkıyor. Projenin ihalesi 9 Eylül'de gerçekleşecek. 

Bursa Sırameşeler Spor Tesisi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisleri ve Çocuk Parkı’nı hizmete açtı.

Bursa'da milyar dolarlık projeye Dubaili yatırımcı ilgisi!

"Sıcaksu-Tabakhaneler Bölgesi"ni termal turizm merkezine dönüştürecek 1 milyar dolarlık projeyi yürüten Bursa Büyükşehir Belediyesi, Dubaili firmayla görüşüyor...

Bursa'da kamulaştırmadan 70 milyon TL'lik gelir!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sıcaksu bölgesinde kamulaştırılan yüzde 15'lik alanın satışından 70 milyon TL gelir sağlandı.

Bursa Büyükşehir'e kamulaştırmalardan 70 milyon TL gelir!

Büyük bütçeli projelerle Bursa’yı geleceğe taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Sıcaksu bölgesinde kamulaştırılan 142 bin metrekarelik alanın sadece yüzde 15’inin satışından 70 milyon TL gelir sağladı.

Bursa, Termal Turizm Şehir Projesi ile şifa merkezi olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin termal şifa merkezi haline gelmek için düğmeye bastı. Sıcaksu – Tabakhaneler Bölgesi'n, termal turizm merkezine dönüştürecek proje hazır. Proje kapsamında hayata geçirilecek Termal Turizm Şehir Projesi 4 etaptan oluşuyor.

Tabakhaneler Bölgesi’ndeki 22 dönümlük alan satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sıcaksu – Tabakhaneler Bölgesi turizm için yatırımcıyla buluşuyor. Bölgedeki 22 dönüm alan 20 Haziran Salı günü ihaleyle satışa sunuluyor.

Bursa Sıcaksu-Tabakhaneler bölgesi yatırıma açılıyor!

Bursa Sıcaksu - Tabakhaneler Bölgesi termal turizm merkezine dönüştürecek. 22 dönüm alan 20 Haziran Salı günü ihaleyle satışa sunuluyor.

Bursa Sıracevizler ve Yediselviler'de dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilçeyi geleceğe taşıyan Yıldırım Belediyesi, dönüşüm uygulamalarından birini de Sıracevizler ve Yediselviler mahallelerinde gerçekleştirecek.

Bursa Sıcaksu tabakhaneler Haberi

Bursa Sıcaksu tabakhaneler

Tabakhaneler Bölgesi mülk sahipleriyle bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, mutabakata vardıklarını açıkladı. 


BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Deri Sanayicileri Derneği Başkanı Muhsin Özyenice ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Toplantıda, Sıcaksu'da mülk sahiplerinden kaynaklanan sıkıntılar nedeniyle 10 yıldır bir türlü hayata geçirilemeyen kentsel dönüşüm meselesi ele alındı. 


Toplantı sonunda, dönüşümde Büyükşehir'e tam yetki verilmesi ve Türkiye'ye örnek sağlık kompleksi yatırımının bir an önce hayata geçirilmesi kararlaştırıldı. Tabakhaneler Bölgesi'ndeki kentsel dönüşümün hisse satışı ya da proje ortaklığı şeklinde gerçekleşeceğini söyleyen Gültepe "İnşallah hem Bursa'ya hem de Türkiye'ye artı değer sağlayacak, sağlık turizmine ve Soğanlı, Alemdar gibi çevre bölgelerde yenilemeye imkan sağlayacak güzel bir projeyi ortaya çıkartacağız"...