19 / 04 / 2024

bursa teleferik uzunluğu

bursa teleferik uzunluğu

Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa'yı marka bir kent haline getirmek maksadıyla sürdürdüğü çalışmalar çerçevesinde yenilenen teleferik oteller bölgesine uzanıyor. yeni teleferiğin 2. etabında devam eden çalışmaları belediye başkanı inceledi...

Bursa teleferik açılışı yılbaşında yapılacak!

Bursa’da toplam 9 kilometrelik uzunluğa sahip olacak teleferik hattı, yılbaşından itibaren hizmete açılacak. Başkan Altepe, teleferiğin 2. etabıyla da hem Bursa’nın ve esnafın kazanacağını hem de kent turizminin gelişeceğini sözlerine ekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Raylı sistem ağlarının toplam uzunluğu 340 kilometre oldu!

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da tamamlanan raylı sistem ağının toplam uzunluğunun  340 kilometreye kadar çıktığını belirtti. 

İstanbul'daki raylı sistem uzunluğu 354,3 kilometreye çıkacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu raylı sistemlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İstanbul'daki 251 kilometre olan raylı sistem uzunluğunu 354,3 kilometreye yükselteceğiz." dedi

İstanbul'un raylı sistem uzunluğu 363 kilometreye ulaşacak!

Raylı sistem projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'un raylı sistem uzunluğunu 363 kilometreye ulaşacağını kaydetti.

Tokat Turhal'da bisiklet yolu uzunluğu 32 kilometreye çıkacak!

Tokat'a bağlı Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler ilçede bisiklet yolu uzunluğunun 32 kilometreye çıkacağını dile getirdi. 

İstanbul'da raylı sistem uzunluğu 263 kilometreye ulaştı!

İBB Raylı Sistem Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, İstanbul’un metro ağını anlattı. " Şu anda 75 kilometre inşaatı devam eden 10 raylı sistem hattımız var" diyen Alpkökin, "En büyük hayalimiz şu anda devam eden projelerin devreye alınması" dedi.

Türkiye'de 2023’te raylı sistem uzunluğu 25 bin kilometreyi geçecek!

Tükiye'de 2023’te raylı sistem uzunluğu 25 bin kilometreyi geçecek. Tüm hatlar yenilenecek. Demir yolu taşımacılık payı yolcuda yüzde 10, yükte yüzde 15’e ulaşacak ve Türkiye demir yolunda merkez haline gelecek...

İstanbul'da raylı sistem uzunluğu 318 kilometreye ulaşacak!

İstanbul'da şu anda 233 kilometre raylı sistem hizmet verdiğini söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''85 kilometrelik metro hattı projelerimiz tamamlandığında İstanbul kent içi raylı sistem uzunluğu tam 318 kilometreye ulaşacak'' dedi.

Kocaeli Akçaray Tramvay hattının uzunluğu 20 kilometreye çıktı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tramvay hattının uzunluğunu 20 kilometreye çıkardı.

İstanbul'da raylı sistem uzunluğu 454 kilometreye çıkacak!

Mega kent İstanbul'da inşaatı devam eden 221,7 kilometre raylı sistem hattı, 2023 yılının sonuna kadar tamamlandığında, mevcut 233,05 kilometrelik bölümle birlikte kentteki raylı sistem uzunluğu 454,75 kilometreye ulaşacak

İstanbul'daki raylı sistem uzunluğu 600 kilometreye çıkacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, "İstanbul'un metro hattı uzunluğunun 170 kilometre olduğunu kaydederek, "Füniküler hattı var, hafif raylısı var ve 600 kilometreye çıkacak"

Bursa'nın metro hattı uzunluğu 114 kilometre çıkacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Büyükşehir adayı Alinur Aktaş, ulaşım ile alakalı müjdeleri verdi. Aktaş, 54 kilometrelik metro hattının 114 kilometreye çıkacağını söyledi.

İstanbul’un raylı sistem uzunluğu 450 kilometre olacak!

İstanbul’un raylı sistem uzunluğunun 450 kilometre olacağını söyleyen AK Parti 2019 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, 5 yılda 13 raylı sistem projesinin tamamlanacağını açıkladı.

Türkiye’deki demiryolu hat uzunluğu nedir?

TCDD'nin lojistik merkezlerine, limanlarına ve hattına ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Türkiye’deki demiryolu hat uzunluğunu sordu..

bursa teleferik uzunluğu Haberi

bursa teleferik uzunluğu

Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa'yı marka bir kent haline getirmek maksadıyla sürdürdüğü çalışmalar çerçevesinde yenilenen teleferik oteller bölgesine uzanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ile birlikte yeni teleferiğin 2. etabında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.


Bursa Teleferik A.Ş. Genel Müdürü İlker Cumbul'dan son durum hakkında bilgi alan Başkan Altepe, Bursalılara müjdeli haberi verdi.Yeni teleferiğin büyük ilgi gördüğünü anlatan Başkan Altepe, "Bursa'nın simgesi olan teleferiği yenileme çalışmaları hızla sürüyor. İlk etapta Teferrüç ile Sarıalan arasında çalışan hattımızı bu yıl içinde açmıştık. İlk hat 4 ay içinde 450 bin kişiyi taşıdı. Şimdi esas hedefimiz oteller bölgesine ulaşmak. Sarıalan ile oteller bölgesi arasındaki hatta devam eden çalışmalarımızın artık sonuna yaklaştık" dedi.


DÜNYANIN EN UZUN TELEFERİK HATTI


Başkan Altepe, Bursa merkezi ile Sarıalan...