28 / 03 / 2024

bursa yenişehir yeni açılan yollar

bursa yenişehir yeni açılan yollar

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Yenişehir’deki yedi mahallenin bağlantı yollarının açılışı yaptı ve Dereköy Camii’nin restorasyonu ilk harcı döktü

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Togg yeni projelere de ilham kaynağı oluyor! Dün renkleri açıklanmıştı!

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreteri Zeki Durak, "Ülkemizden inşallah Togg'un çıkmış olduğu gibi daha büyük girişimciler çıkması ve aynı zamanda dünya markası haline gelmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

TOKİ'den Bursa Yenişehir'e ucuz konut geliyor! 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Yenişehir 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Yenişehir projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Yenişehir 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Yenişehir kura sonucu açıklandı mı? Bursa Yenişehir kura sonucu 28 Temmuz 2022!

TOKİ Yenişehir kura sonucu açıklandı mı sorusunun yanıtı ve Bursa Yenişehir kura sonucu 28 Temmuz 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Yenişehir projesi detayları...

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Adil Karaismailoğlu'ndan Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli YHT açıklaması!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Ali Saydam bugünkü köşesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6 milyar TL’nin nasıl iç edildiği iddialarını kaleme aldı.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nda hedef 2023!

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa'da inşa edilen Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın yapımının 2023'te tamamlanması hedefleniyor. 

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İdari yargı fahiş fiyat diyerek Bursaray Emek-YHT-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesini iptal etti, yürütmeyi de durdurdu ancak Ulaştırma Bakanlığı’ndan adrese teslim ihaleyi alan yüklenici firma inşaatı kesmedi.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesine bir iptal daha!

Bursa'da hayata geçirilen Emek-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesi ikinci kez iptal edildi.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nda imalat çalışmalarına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Hastanesine kesintisiz ulaşımın sağlanabilmesi için hayata geçirilen projede imalat çalışmaları kısa süre içerisinde başlayacak. 

Bursa Emek Şehir Hastanesi Metrosu'nun ihalesinde son durum ne?

Tam ismiyle “Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistemi Hattı İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma Yapım İşi”nde son durum ne? İşte detaylar...

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesinde son durum!

Danıştay tarafından pazarlık usulüyle gerçekleştirilmesi nedeniyle Bursa'daki metro hattının ihalesini iptal etmişti. Metro hattı için yine aynı usulle ihale yapıldı.

bursa yenişehir yeni açılan yollar Haberi

bursa yenişehir yeni açılan yollar


Bursa’nın tüm ilçeleriyle birlikte kalkınmasını hedefleyen Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir’de yedi mahallenin daha kolay ulaşımını sağlayacak olan bağlantı yolları ulaşıma açıldı. Yenişehir Karacaali Mahalle Meydanı’nda yapılan yedi mahallenin bağlantı yollarının toplu açılış töreni Yenişehirlilerden de büyük ilgi gördü. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, özellikle ilçelerde yolların çok önemli olduğunu belirterek, Yenişehir’de uzun zamandır beklenen bir hizmeti kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Altepe, eski dönemlerde yapılamayan ve Yenişehir Belediyesi’nin tek başına yıllarca yapamayacağı yatırımların bu dönemde yapıldığını belirterek, “Bu dönem hizmet dönemi. Yenişehir’e hizmet yağmaya devam edecek. Kırsalda ilçelerimizin desteklenmesi konusunda tüm çalışmaları yapıyoruz, sulama hatlarından göletlere, çarşıdaki restorasyondan Yenişehir kapalı pazar yerine kadar pek çok önemli ve güzel proje Büyükşehir ile birlikte gerçekleştiriliyor. Tarihi eserler de proje kapsamında gerçekleşiyor. Her...