26 / 04 / 2024

bursalı sanayici test merkezi

bursalı sanayici test merkezi

Altyapı ve liman, demiryolu, otoyol bağlantısı gibi sorunlarına çözüm arayan Bursa Serbest Bölge firmaları, rekabet şanslarını artırmak ve birim maliyetlerini azaltmak için ortak Ar-Ge, ölçüm ve test merkezi kurulmasını istiyor

Bursalı sanayici Ar-Ge ve test merkezi istiyor!

Altyapı ve liman, demiryolu, otoyol bağlantısı gibi sorunlarına çözüm arayan Bursa Serbest Bölge firmaları, rekabet şanslarını artırmak ve birim maliyetlerini azaltmak için ortak Ar-Ge, ölçüm ve testmerkezi kurulmasını istiyor

Bursa'ya hızlı tren müjdesi!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "İhale süreci başladı ve 2019 yılı sonunda inşallah Bursa'nın yüksek hızlı trenle ilgili test sürüşlerine başlayacağız. Bursalıları bu konforlu hizmetle 2020'de buluşturacağız." dedi.

İnşaata yönelen sanayici hazır giyime geri dönüyor!

Konfeksiyon atölyelerini bırakarak inşaata yönelen sanayici hazır giyime dönüyor. Büyüyen pazar iş adamlarının cesaretini de artırıyor. 

Sirkeci-Halkalı tren hattında test sürüşü başladı!

İstanbul Ankara yüksek hızlı tren hattına entegre edilmesi için kapatılan, Halkalı-Sirkeci arasında süren banliyö tren hattındaki çalışmalarda sona doğru gelinirken, güzergahta test lokomotiflerinin sürüşü de başladı.

Toyslab Test Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Toyslab Test Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 240 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Öztürk tarafından kuruldu. 

Konak Tramvayı'nda test sürüşleri başladı!

Hat imalatları tamamlanan Konak tramvayında test sürüşleri başladı. Halkapınar-Üçkuyular arasındaki ilk seferin yolcuları ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmirli gazeteciler oldu.

Mekke-Medine Hızlı Tren Hattı'nda test sürüşleri başladı!

5 istasyondan oluşacak olan Suudi Arabistan'da Mekke-Medine Hızlı Tren Hattı'nda test sürüşleri başladı.

Konutta test sürüşünün detayları!

Son günlerde sık sık gündeme gelen ‘önce kirala, sonra al’ modeli ev almak isteyen vatandaşlar tarafından oldukça merak edilir hale gelirken, inşaat sektörünün önde gelen isimleri 'konutta test sürüşü'nün sakıncalarını ortaya koydu...

Konak Tramvayı'nın test sürüşü yapıldı!

Konak Tramvayı, minimum hızda gerçekleştirdiği ilk gabari test sürüşünü İzmirlilerin alkışları arasında başarıyla tamamlayarak sosyal medyada gündem oldu.

Sivas-Ankara YHT Hattı'nda test sürüşleri 2019'da başlıyor!

2015 yılında hizmete açılması planlanan Sivas-Ankara YHT Hattı'nda test sürüşleri 2019 yılında başlıyor.

Sivas-Ankara YHT'nin test sürüşleri 2019'da başlayacak!

Sivas-Ankara YHT hakkında bilgi veren AK Parti Sivas Milletvekili Habip Soluk, "Tünelde ve güzargahta eksiklikler var. Ama hedefimiz en kötü şartlarda, ticari olmasa bile 2019 yılında test sürüşlerine başlamak" dedi.

Ankara-İzmir YHT test sürüşleri 2018'de başlıyor!

İzmir ile Ankara arasındaki tren yolculuğu süresini 3.5 saate indirecek olan İzmir-Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) projesinin test sürüşleri 2018 yılında başlayacak. 

Eurofins Tüketici Ürünleri Test Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eurofins Tüketici Ürünleri Test Hizmetleri Anonim Şirketi S.R.Ernest Barru ve Mehmet Cem Çzen ortaklığında 3 milyon 360 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nda test sürüşü yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "Bakü'den kalkan bir trenin kesintisiz şekilde Tiflis’ten Kars’a gitmesine test anlamında eşlik ediyoruz" dedi.

bursalı sanayici test merkezi Haberi

bursalı sanayici test merkezi


 Bursa Serbest Bölgesi Yatırımcı İş Adamları Derneği (BUSBİAD) Başkanı Mehmet Selam (üstte), 2 milyar dolarlık işlem hacmiyle Türkiye’nin beşinci büyük serbest bölgesi olan Bursa Serbest Bölge içinde ortak kullanıma açık Ar- Ge, ölçüm ve test merkezi kurularak sanayicinin uluslararası rekabet şansının artırılması gerektiğini söyledi. 


Selam, hükümetin serbest bölgeler konusunu gözden geçirmesi, yeni nesil serbest bölgeler ifadesinin altını dolduracak çalışmalar yapması gerektiğini söyledi. Bursa Serbest Bölgesi’nin altyapı ve liman, demiryolu, otoyol bağlantısı konusunda sıkıntı yaşadığını, özellikle Gemlik’teki liman koşullarının bölge sanayicisine yetmediğini savunan Selam, sorunların çözümlerinin firmalardan beklendiğine vurgu yaptı. Bölgenin bulunduğu alanın çevresiyle ilgili pek çok farklı kuruluşun birbirinden bağımsız olarak lojistik köy, havaalanı gibi farklı projeler geliştirdiğini hatırlatan Selam, “Bu süreçlere nasıl entegre oluruz, bölgeyi geleceğe taşıma konusunda nasıl...