28 / 03 / 2024

Businist Ofis Kadıköy ödeme tablosu

Businist Ofis Kadıköy ödeme tablosu

116 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Businist Ofis Kadıköy iletişim bilgileri dahilinde projenin satış ofisi telefon numarası şöyle: 0 216 407 24 00- 444 60 13...

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Dyk Otomasyon Ofis Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dyk Otomasyon Ofis Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Yenitepe Kadıköy 2. etap satışları!

791 konut, 87 home ofis, 49 ticari alandan meydana gelen Yenitepe Kadıköy 2. etap satışları yüzde 5 peşinatlı olarak başladı.

Kadıköy Business İstanbul iletişim!

Kadıköy Business İstanbul iletişim için 0216 407 24 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofis fiyatları 317 bin dolardan başlangıç gösteren proje 6 blok halinde inşa ediliyor.

Business İstanbul Kadıköy satılık!

Business İstanbul Kadıköy satılık ofis alanları 79 metrekareden başlıyor. Tamamı peşin alımlarda yüzde 3 indirim yapılan proje toplam 6 blok halinde inşa ediliyor.

Kadıköy Yenitepe'de peşin alımda yüzde 20 indirim!

Nuhoğlu İnşaat, İstanbul Kadıköy’de yer alan ‘Yenitepe Kadıköy’ projesinde ilk ada için ruhsat sürecini tamamladı. Firma Kadıköy Fikirtepe’de konut, ofis ve ticari alanların bulunduğu projeyi 24 ayda teslim edecek.

Yenitepe Kadıköy 24 ay sonra teslim edilecek!

Nuhoğlu İnşaat, Fikirtepe'de hayata geçireceği “Yenitepe Kadıköy” projesinde ilk ada için ruhsat sürecini tamamladı. İçinde konut, ofis ve ticari alanları barındıran 'Yenitepe Kadıköy’ projesinin 24 ayda teslim edilmesi planlanıyor.

Kadıköy Fikirtepe Businist Ofis nerede?

3 blok halinde yükselen Kadıköy Fikirtepe Businist Ofis nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Kadıköy Fikirtepe deniliyor. İçerisinde; 393 adet ofis ve 22 adet dükkan bulunan projede, dükkan alanları 60 metrekare ile 380 metrekare arasında değişiyor...

Businist Ofis Kadıköy iletişim!

116 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Businist Ofis Kadıköy iletişim bilgileri dahilinde projenin satış ofisi telefon numarası şöyle: 0 216 407 24 00- 444 60 13...

Kadıköy Businist Ofis projesi!

Boğaz Köprüsü'ne, Bağdat Caddesi'ne, Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5'e ve Marmaray'a yakın mesafede hayata geçirilen Kadıköy Businist Ofis projesi, İstanbul Anadolu yakası Kadıköy Fikirtepe'de yükseliyor...

Kadıköy Yenitepe'de metrekaresi 5 bin 450 TL’ye!

Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de konut, ofis ve ticari alanların bulunduğu “Yenitepe Kadıköy” karma projesinde talep toplamaya başlıyor. Metrekaresi 5 bin 450 TL...

Yenitepe Kadıköy metrekaresi 5 bin 450 TL’den başlayan fiyatlarla talep toplamaya başladı!

Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de konut, ofis ve ticari alanların bulunduğu “Yenitepe Kadıköy” karma projesinde talep toplamaya başlıyor. Metrekaresi 5 bin 450 TL...

Kadıköy Businist Office!

Kadıköy Businist Office projesi ile ilgili detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Businist Office Boğaz Köprüsü'ne, Bağdat Caddesi'ne Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5'e ve Marmaray'a yakın mesafede inşa ediliyor.

Businist Ofis Kadıköy ödeme tablosu Haberi

Businist Ofis Kadıköy ödeme tablosu

550 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen Businist Ofis Kadıköy iletişim bilgileri öncesinde projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projede ofis sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. 


Teslimlerin 2016 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülen Businist Ofis Fikirtepe projesi, İstanbul Anadolu yakası Kadıköy Fikirtepe'de, Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığında kurulan SVR Grup imzasıyla yaşama geçiriliyor.


SVR Gayrimenkul Businist Office'ın sosyal imkanları arasında; toplantı ve eğitim odaları, IT destek hizmetleri, cafe, Restaurantlar, arşivleme için depolar, kuru temizleme, terzi, lostra, kuaför, kırtasiye, copy center, eczane, vale, fitness club, eğlence merkezi, kreş, sağlık merkezi mevcut. 



Kat bazında 1.250 metrekarelik ofis alanları bulunan Businist Ofis Kadıköy iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası şu şekilde: 0 216 407 24 00- 444 60 13. Projede satışlar devam ediyor. 


Ofislerin 3,8...