18 / 04 / 2024

Büyükkeskin İnşaat iletişim

Büyükkeskin İnşaat iletişim

Büyükkeskin İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Uğur Büyükkeskin tarafından kuruldu.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Rusya'da inşaat sektörü yüzde 24 büyüdü!

Rusya'nın inşaat sektörü yüzde 24 büyüdü. İnşaat sektörüne ilişkin konuşan Rusya Başbakan Yardımcısı Marat Husnullin inşaat malzemelerindeki artışa dikkat çekti. 

Büyükkeskin İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükkeskin İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Uğur Büyükkeskin tarafından kuruldu.

Re-Pie Portföy, büyüklüğünü 5 milyar TL'ye çıkaracak!

Re-Pie Portföy Yönetimi, 2020 yılında 464 milyon Türk Lirası olan portföy büyüklüğünü Haziran 2021 itibariyle 3.5 milyar Türk Lirası'na ulaştırdı. Şirketin 12 gayrimenkul, 10 girişim sermayesi yatırım fonu ve bir emeklilik fon bulunuyor. 

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Tahir Büyükakın Mimarlık Günü'nü kutladı!

Dünya Mimarlar günü için bir kutlama mesajı yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, mimarinin kültürün ayrılmaz bir parçası olduğunu söyledi.

Tahir Büyükakın: Nereye ev yapmayacağımızı bilmeliyiz!

Depreme karşı en önemli konunun zemin olduğunu söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Depremle ilgili çalışmalar yapıyoruz.Her şeyden önce veri zemin bilgi merkezi kurulmalı. Asıl mesele zemin, daha sonra bina" dedi.

Tahir Büyükakın'dan tramvay açıklaması!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın Alikahya bölgesine gidecek tramvay projesi hakkında açıklama yaptı.

Halk GYO aktif büyüklüğünü 2,67 milyar liraya taşıdı!

Halk GYO yılın ilk yarısında aktif büyüklüğünü 2,67 milyar liraya taşıdı. Özkaynakları 2,28 milyar liraya ulaşan Halk GYO'nun yılın ilk yarısındaki net dönem kârı ise 25,1 milyon lira olarak gerçekleşti...

Büyük inşaat firmaları rotayı İzmir'e çevirdi!

Büyük inşaat firmalarının rotayı İzmir'e çevirdiğini ifade eden TÜGEM İzmir Yönetim Kurul Üyesi İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Akıncı, "Otobanın hizmete açılması, İzmir’in cazibesini artıracak" dedi...

Büyüklü İnşaat Elektrik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüklü İnşaat Elektrik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Bayrak Mızrak ve Can Büyüklü ortaklığında kuruldu.

Büyükkeskin İnşaat iletişim Haberi

Büyükkeskin İnşaat iletişim

Büyükkeskin İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Uğur Büyükkeskin tarafından kuruldu.

Büyükkeskin İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konuları şu şekildedir; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 4- Her...