26 / 04 / 2024

Büyükorhan Devlet Hastanesi inşaatı

Büyükorhan Devlet Hastanesi inşaatı

Bursa Büyükorhan Devlet Hastanesi inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Büyükorhan'da 54 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arsa sahibi olabilirsiniz! 

Bursa Büyükorhan Belediyesi, Bursa Büyükorhan'da yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Büyükorhan'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi...

İskenderun Devlet Hastanesi’nin A Blok’una 11 yıl önce depreme dayanıksız raporu verilmiş!

İskenderun Devlet Hastanesi’nin A Blok’unda 80’den fazla kişi yaşamını yitirdi. Böylece 2012'de ‘depreme dayanıksız raporu’ verilen blok için aradan geçen 11 yılda hiçbir önlem alınmadığı da ortaya çıktı. 

Aile Bakanlığı açıkladı… Torununa bakan büyükannelere devlet para yardımı yapıyor!  Nasıl başvurulur?

Torunlarına bakan büyükannelere müjdeli haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan geldi.  Torunlarının bakımını üstlenen anneanne ve babaannelere devlet para yardımında bulunuyor.  Peki Torun destek ödemesi için nasıl başvurulur?

ABD ve AB’nin yaptırımları sonuç verdi. Rusya’nın en büyük devlet bankası adeta çakıldı!

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırması ile birlikte başlayan savaşta ABD ve AB tarafından Rusya’ya uygulanan ekonomik yaptırımlar sonucu Rusya'nın en büyük bankası Sberbank'ın net karı, yüzde 75,7 azalarak 300,2 milyar rubleye geriledi.

TOKİ Bursa Büyükorhan'a ucuz konut müjdesi! 2 bin 280 TL'den başlayan taksitlerle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Büyükorhan 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Büyükorhan projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Büyükorhan 2022 ucuz konut projesi...

Bursa Orhaneli ve Büyükorhan'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bursa İli, Orhaneli ve Büyükorhan ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31226 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Yozgat Yerköy'e devlet hastanesi talebi!

Yozgat ilinin Yerköy ilçesine yeni bir devlet hastanesi yapımı önerisi meclis gündemine taşındı. MHP'li Sedef, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin satışa çıkardığı hastaneye alıcı çıkmadı!

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 699 milyon TL borcunu ödeyebilmek için satışa çıkardığı Özel Büyükşehir Hastanesi'ne alıcı çıkmadı. Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Alan olmadı. Satmaktan vazgeçtik. Hastaneyi kar elde eden bir kurum haline getirmeye çalışacağız" dedi.

Büyükorhan Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Bursa Büyükorhan Devlet Hastanesi inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Büyükşehir Belediyesi, Özel Büyükşehir Hastanesi'ni satışa çıkarıyor!

1 milyarın üzerinde borcu olduğu iddia edilen Konya Büyükşehir Belediyesi, Özel Büyükşehir Hastanesi'ni satışa çıkarıyor.

Gaziantep’te devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu!

Gaziantep’e yapılan devlet yatırımlarında son yıllarda büyük artış var. Son yıllarda kentte yapılan devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu. Halen devam eden 527projenin bütçesi 10.4 milyar lira…

Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek hizmet binası açıldı!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın girişimleriyle Hadımköy’de açılan Arnavutköy Devlet Hastanesi ek hizmet binası hizmet vermeye başladı.

Büyükorhan Devlet Hastanesi inşaatı Haberi

Büyükorhan Devlet Hastanesi inşaatı

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa Büyükorhan Devlet Hastanesi inşaatının ne zaman bitirileceğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Aydın, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Aydın, ''Bakanlığınız tarafından 2018 yılı ilk ayında ihale edilen ve 27.02.2018 tarihinde inşaatına başlanan Bursa İli Büyükorhan İlçesi Devle Hastanesi binasının inşaatı sürmektedir.

10 yataklı entegre hastane olarak planlanan bina, zemin artı 3 kat olarak 4 bin 798 metrekare alan üzerinde inşa edilmektedir.

2018 yılı sonun bitirilmesi öngörülen hastane, halen kaba inşaat olarak durmaktadır'' diye konuştu. 

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın'ın soruları:
1- Büyükorhan 10 yataklı Entegre Hastanesi ne zaman tamamlanarak hizmete girecektir?

2- Yüklenici firma şartnamede inşaatın ne zaman bitirilmesinin taahhüt etmiştir?

3- 2019 yılının sonuna gelindiği halde inşaattın bitirilmemesinin gerekçesi neledir?

4- Hastane inşaatının bitirilmemesi nedeniyle yüklenici...