25 / 04 / 2024

Çanakkale Biga Balıklıçeşme köyünü

Çanakkale Biga Balıklıçeşme köyünü

Tarım arazilerinin amaç dışı kullanımının önlenmesine ve Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Balıklıçeşme köyünün merası meclis gündemine taşındı. CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Swissotel Residences Çeşme, ayrıcalıklı yaşamı Ilıca'ya taşıyor!

Çeşme Ilıca'da hayata geçirilen Swissotel Residences Çeşme projesinde teslimlerin 2022 yılında yapılması planlanıyor.

Çanakkale Biga Belediyesi’nde E-İmar ve Kent Rehberi dönemi!

Çanakkale’nin Biga ilçesinde vatandaşların hizmetine açılan E-İmar ile Kent Rehberi projesinin Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve firma yetkililerince tanıtımı gerçekleşti.

Gebze Köşklüçeşme'de ASM ihtiyacı TBMM'de!

Gebze'nin Köşklüçeşme Mahallesi'nin Aile Sağlığı Merkezi ihtiyacı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Doğa Rutkay'ın Çeşme'deki taş villası!

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, 2015'te Çeşme'de aldığı 300 metrekare büyüklüğündeki, 3 yatak odası, 2 banyosu olan villasını satın alırken sadece kapı deliğinden bakarak karar vermiş...

Kenan İmirzalıoğlu Çeşme'de bungalov ev kiraladı!

Baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın üzerine titriyor. Yakışıklı oyuncu eşinin bir dediğini iki etmiyor. İmirzalıoğlu, Çeşme'de gözlerden uzak bir bungalov ev kiraladı...

Kenan Doğulu Çeşme'den ev bakıyor!

Yakışıklı popçu Kenan Doğulu, evliliğini kurtarmak için her yolu denerken bir taraftan da Çeşme'de ev bakıyormuş

Tarım arazilerinin amaç dışı kullanımına ilişkin 5 soru mecliste!

Tarım arazilerinin amaç dışı kullanımının önlenmesine ve Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Balıklıçeşme köyünün merası meclis gündemine taşındı. CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çeşme'de ayrıcalıklı yaşam projesi: Sea Homes!

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

İstanbul-Çanakkale-Balıkesir Otoyol Projesi 15 milyara mâl olacak!

İstanbul’u Çanakkale üzerinden Balıkesir’e bağlayan otoyol projesi görüşe açıldı. Otoyol bölümü 9 milyar 843 milyon liraya köprüsü ise yaklaşık 15 milyar liraya mal olması beklenen proje için 6.3 milyar metrekare arazi kamulaştırılacak.

Çeşme'deki Balıklı Köşk dikkatleri üzerine çekiyor!

Çeşme'de evinin bahçesini 50 metre uzunluğundaki deniz akvaryumu ile çeviren iş adamı Mehmet Ali Gökçeoğlu, buradaki balıkları yaşatmak için 10 yıldır kanallarla denizden su getiriyor.

Gebze Köşklüçeşme'de 2B arazileri konuşuldu!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2B arazisine ilişkin Köşklüçeşme’de kurulan bilgilendirme ofisinde Hürriyet ve Yavuz Selim mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Biga OSB'de icradan 4.5 milyon TL'ye satılık 2 fabrika!

Biga İcra Dairesi, Çanakkale İli, Biga İlçesi, Balıklıçeşme Beldesi'ndeki iki adet fabrika binası ve arsa vasıflı olan taşınmazı satışa çıkardı. İhalesi 13 Ekim Perşembe günü yapılacak fabrikaların toplam satış bedeli 4 milyon 550 bin TL olarak belirlendi.

Çanakkale Biga Balıklıçeşme köyünü Haberi

Çanakkale Biga Balıklıçeşme köyünü

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, tarım arazilerinin amaç dışı kullanımının önlenmesine ve Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Balıklıçeşme köyünün merasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Ceylan sorularının Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Ceylan önergesinde "Sayıştay'ın Mera Kanunu kapsamındaki çayır, mera, yaylak ve mera dışı amaçlarla kullanımı suretiyle işgale uğramasıyla ilgili tespitleri ve eleştirisi bakanlığınızın denetim raporlarına yansıdı. Çayır ve mera arazilerinde son yıllarda büyük bir azalma olduğu yönünde bilgiler ortadadır. Tarım dışı sektörlerden gelen arazi talebinin giderek artması nedeniyle tarım, orman, çayır ve mera alanlarındaki koruma kullanma dengesinin öneminin gittikçe arttığı gerçeği önümüzde durmaktadır. 2002 yılından bu yana uygulanan tarım politikaları sonucunda birçok tarım ürününde ihracatçı olmamız gerekirken ithalatçı bir konuma savrulduğumuz ve 2009'da et, 2010'da ise...