26 / 04 / 2024

çankayaya dev külliye yapılıyor

çankayaya dev külliye yapılıyor

Hayırseverler, başkentin en büyük camisi ve külliye projesi için kolları sıvadı. Çankaya’ya 2 bin 500 kişilik dev külliye yapılıyor. Bugün yapılacak temel atma törenine Başbakan Yıldırım da katılacak.

HM'den yıl sonuna özel yüzde 50'ye varan dev kıyafet indirim fırsatı! 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

HM'de kıyafetlerde yüzde 50'ye varan indirim kampanyası başladı. Peki HM'de hangi kıyafetler indirimde? İşte 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Dev çöküş sonrası Bitcoin piyasa hareketlerinden ayrışmaya başladı!

Bitcoin'in değerinin borsa piyasasından ayrışmaya başladığı görülüyor. 

Külliye’de kritik ekonomi zirvesi

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında bugün gerçekleştirilecek.

Tüm detaylar akşam saatlerinde belli olacak! Ucuz konut, kredi borçları ve fahiş fiyatlar

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Külliye'de bir araya gelecek. Kabine'nin ana gündeminde takibe düşen kredi ve kredi kartı borçları olması beklenirken, bu konuların çözümüne yönelik 3 formül var.

Bitcoin'de dev çöküşün artçıları şok dalgası yaratabilir mi? Paralarını çeken kaçıyor

Yüksek enflasyon ve faiz ortamına ilişkin endişelerin yanı sıra sabit coinlerdeki istikrarsızlığın sıçraması ile kripto piyasalardaki kayıplar sürerken, son 7 haftada Bitcoin'in fiyatı yüzde 40'a yakın, Ethereum'un fiyatı yüzde 45 geriledi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde yol göründü!

"Çanakkale Boğazı'nın gerdanlığı" olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Blok montajların tamamlanmasıyla dev köprünün yolu gün yüzüne çıktı. 

Bitcoin'de dev çöküş! Kayıp yüzde 35'i geçti!

Son zamanlarda yaşanan mağduriyetlerle sık sık gündeme gelen Bitcoin'de dev çöküş sürüyor...

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Elazığ Belediyesi'nden Fethi Sekin anısına yapılacak külliyeye ilişkin açıklama!

Fethi Sekin anısına inşa edilen ve bir türlü tamamlanamayan külliye, yeniden gündeme gelmişti. Elazığ Belediyesi, proje için “Yeni bir yer tahsis edildi. 2021 yılı içerisinde inşaat bitecek” açıklamasında bulundu.

Elazığ Baskil'de başlanan külliye inşaatı durdu: Külliye ortada kaldı!

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı şikayet eden Ahmet Kabadayı’nın şehit polis Fethi Sekin için Baskil’de külliye inşa ettirmek için esnaftan binlerce TL topladığı öğrenildi. Külliye ortada kaldı, halk tepkili.

Sakarya'da eğitim külliyesi inşa ediliyor!

Sakarya'da 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, külliye inşaatında incelemelerde bulundu. 

Bodrum Belediyesi'nden Gökova'daki külliye inşaatı açıklaması: Yetki bizde değil!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum Gökova Koyu manzaralı arazide, 100 milyon TL mal olacak külliye inşaatına hukuki süreç bitmeden başladı. Bodrum Belediyesi ise MUÇEP’in mühürleme talebini, yetkinin kendilerinde olmadığın söyleyerek yanıtladı.

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

çankayaya dev külliye yapılıyor Haberi

çankayaya dev külliye yapılıyor

Ankara'nın en büyük ilçelerinden Çankaya'ya yapılması planlanan külliye projesinde sona gelindi. Yapımını AK-EV Camii Yaptırma Yaşatma Derneği'nin üstlendiği proje Hoşdere'ye yapılacak. Külliye, mimari tarzı ve fiziki imkânlarıyla Ankara'daki diğer yapılardan ayrılacak. Aynı anda 2 bin 500 kişiyi ağırlayacak külliyenin temelini ise Başbakan Binali Yıldırım, ilgili bakanlar, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve ilçe belediye başkanları atacak.


İLK KAZMA BAŞBAKAN'DAN

Dev projenin detaylarını SABAH Ankara'ya anlatan AK-EV ve Bem- Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, "Başkent ibadethanede mimari, estetik ve fiziki olanaklara doyacak. Külliyenin inşaatı için ilk kazma sayın başbakanımız tarafından bugün vurulacak" diye konuştu. Külliyenin, başkentin "manevi sosyalleşme" alanı olacağını söyleyen Turbay, "Başbakanımızın temel atma töreniyle birlikte inşaat ivedilikle başlayacak. Şu anda hafriyatı atıldı. Burası büyük bir...