23 / 04 / 2024

çarşamba dönüşüm çalışmaları

çarşamba dönüşüm çalışmaları

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar yaptığı açıklamada “Bafracalı Mahallesi’nde başladığımız Kentsel Dönüşüm 1. etap inşaat Çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Zeytinburnu kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Zeytinburnu Belediyesi tarafından hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat ilerliyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Belediye Başkanı Ömer Arısoy çalışmalarda gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

Mamak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı!

Ankara Mamak Müteahhitler Derneği’nde gerçekleşen toplantıda ilçede yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. 

Sultanbeyli kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan Sultanbeyli Belediyesi, yeni imar planlarıyla dönüşüm süreçlerini hızlandırdı. 

Kentsel dönüşüm çalışmaları konut sektörünü hareketlendirebilir! 

2021 yılında kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla konut sektöründe olumlu gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Peki, 2021' de konut sektöründe neler yaşanacak? 

Bursa Tophane'de dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi başkenti olan Tophane'nin kimliğini öne çıkarmak için dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. 

Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin büyükşehir ve il belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdı.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Rize'nin dünyaca ünlü yaylası Ayder Yaylası'nın aslını koruyarak geleceğin cazibe merkezi olması için başlatılan dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Rize Valisi Kemal Çeber, Ayder'de beton yapı görülmeyeceğini dile getirdi.

Adıyaman'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Adıyaman'da uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları ve bu nedenle yıkılmasına karar verilen yapılar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 200 dönümlük Gökdere Millet Bahçesi'nin çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Aktaş, kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin de bilgi verdi.

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nin ilçeye ve Kayseri'ye değer katacak vizyon projelerinin başında gelen kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

çarşamba dönüşüm çalışmaları Haberi

çarşamba dönüşüm çalışmaları

Samsun Çarşamba İlçesi’nin Doğuyaka Bölgesi’nde Hasbahçe, Bafracalı, Helvacalı ve Orta Mahalle sınırları içerisinde 3 bölgeyi kapsayan kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat  devam ediyor. Çarşamba Belediyesi'nde yer alan habere göre, çalışmaları yakından izleyen Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar Bafracalı Mahallesi’nde 1. etap inşaat çalışmalarının aralıksız devam ettiğini kaydetti. 

“YENİ KONUTLAR – TİCARİ ALANLAR VE YAŞAM YAŞAMLARI”

Kentsel Dönüşüm Çalışmalarının toplamda 275 bin metrekare alanda olacağını belirten Belediye Başkanı Dündar, “Çarşamba’da 3 bölgede yapacağımız Kentsel Dönüşüm Çalışmaları ile ilçemiz; Yeni Mahalle Konutları, Galericiler Sitesi ve Hasbahçe Konutlarına kavuşacak.” diye konuştu. Çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade eden Başkan Dündar, “Yoğun şehirleşme baskısı sebebiyle imara aykırı çarpık, afet riski altında, kar ve yağmur yağışlarında dahi altyapısı hemen bozulan, yol, sağlık, itfaiye ve ambulans gibi hizmetlerin sunumunda zorlukların...